Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

09 May 2018 10:15 #214961 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Nerf για τον Thanos

Φαίνεται πως ο Thanos παραείναι δυνατός στο αντίστοιχο event του Fortnite και η Epic Games έβγαλε ένα μικρό update προκειμένου να μετριάσει την δύναμή του.

Σύμφωνα με ένα post της Epic στο Reddit, το Shield cap του Thanos πήγε 200 από 300, το Health του έπεσε στο 700 από 800 και το Laser damage ενάντια σε παίκτες έπεσε από 15 σε 12. Η εταιρεία είπε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον αλλαγές

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2018 12:01 #214975 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite 4.1: Avengers Infinity Gauntlet και όλες οι προσθήκες


Η Epic Games αναβάθμισε το Fortnite στην έκδοση 4.1. Με το νέο patch προστέθηκε το Infinity Gauntlet από την ταινία Avengers: Infinity War.

Αν πάρετε στα χέρια σας το Gauntlet τότε σας μετατρέπει σε Thanos. Περπατάτε αργά αλλά πηδάτε πολύ ψηλά ενώ έχετε απεριόριστο laser απέναντι στους αντιπάλους σας. Επίσης, ο Thanos μπορεί να φουλάρει την ασπίδα του όποτε σκοτώνει έναν εχθρό αλλά το health του δεν γίνεται ποτέ regenerate. Επίσης δεν μπορεί να χτίσει. Αν το Gauntlet μείνει για αρκετό χρόνο στο έδαφος τότε θα εξαφανιστεί μέχρι την επόμενη πτώση μετεωριτών.

Δείτε αναλυτικά τα patch notes στο σχετικό άρθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2018 13:53 #215021 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Simon Bennett: "Το να αντιμετωπίσεις τα Fortnite και PUBG είναι κάτι απίστευτα δύσκολο"
Ένας developer μίλησε για την δυσκολία αντιμετώπισης των δημοφιλέστερων Battle Royale games για τις εταιρείες ανάπτυξης indie τίτλων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα PlayerUnknown’s Battlegrounds και Fortnite κυριαρχούν στο genre των Battle Royales αφήνοντας πίσω τους κάθε νέο video game που τείνει να ενταχθεί σε αυτό το είδος και να “κλέψει” λίγη από την δόξα τους. Για αυτό το φαινόμενο μίλησε ο Simon Bennett, director στην εταιρεία ανάπτυξης Roll7, ισχυριζόμενος πως η επιτυχία των προαναφερθέντων games επηρεάζει σημαντικά και τις κυκλοφορίες νεότερων ιδεών και games.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που έγινε για το αν μπορεί μία εταιρεία σαν τη δική τους να τα αντιμετωπίσει, ανέφερε: “Είναι απίστευτα δύσκολο, δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτό το γεγονός. Νομίζω ένα πράγμα υπέρ μας είναι πως το παιχνίδι μας θα κυκλοφορήσει και σε κονσόλες που είναι ιδανικές για local multiplayer. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα. Αλλά έχουμε επενδύσει πολλά στο να δουλέψει αποτελεσματικά ως online game, αλλά και στο να το προωθήσουμε σωστά ως developers για να πετύχει. Για να μαζέψουμε περισσότερους παίκτες αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την 505 games. Έχουμε όμως δει τόσα games τα οποία απλά δεν μπορούν να αποκτήσουν αυτή την σταθερή βάση χρηστών”.

Χαριτολογώντας, στα λεγόμενα του Bennett ο John Ribbins, creative director της Rolll7, είπε πως αυτό οδηγεί στο να προσθέσουν ένα Battle Royale mode. Αυτή στην στιγμή η εταιρεία τους ετοιμάζει το Laser League, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα PC αλλά και σε PS4 και Xbox One. Για αυτό μίλησε και πάλι ο Simon Bennett: “Δεν έχετε παίξει κάτι σαν αυτό. Μοιάζει σαν ανάμειξη πολλών διαφορετικών πραγμάτων αλλά δεν είναι στο ίδιο στυλ. Ελπίζουμε πως όταν ο κόσμος το παίξει, θα το κάνει με τους φίλους του, αφού είναι πολύ εύκολο να παιχτεί και δεν χρειάζεται να μάθετε πλήρως τους μηχανισμούς. Μας γυρνά παλιά, σε ένα arcade τύπου gameplay, ωστόσο το να αντιμετωπίσουμε το Fortnite και το PUBG είναι ξανά πανδύσκολο”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2018 15:14 #215098 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Fortnite Solo Showdown
Το νέο mode του Fortnite αποτελεί στην ουσία ένα ranked system.

Το τελευταίο patch του Fortnite έφερε το Solo Showdown mode, το οποίο διατηρεί όλους τους κανόνες του Battle Royale με ορισμένες μικρές διαφορές. Σε αυτό το competitive mode, παίζετε με επιλεγμένους αντιπάλους βάσει των ικανοτήτων σας και τοποθετήστε σε έναν leaderboard που κατατάσσει τους παίκτες με βάση τις επιδόσεις τους στα πρώτα 50 games τους. Οι κορυφαίοι παίκτες θα κερδίζουν μεγαλύτερα βραβεία, συντελώντας έτσι στην δημιουργία ενός ranked system για το Fortnite.

Οι πρώτοι 100 παίκτες θα λάβουν πολλά V-bucks, το in-game νόμισμα του παιχνιδιού, ενώ οι νικητές θα είναι αυτοί που θα σκαρφαλώσουν υψηλότερα στην κατάταξη μέχρι και την Δευτέρα 21 Μαΐου. Στις θέσεις 100-51 θα λάβετε 7.500 V-bucks ενώ για όσους τερματίσουν υψηλότερα μπορούν να λάβουν V-bucks που αγγίζουν μέχρι και τα 50.000. Ωστόσο θα πρέπει να παίξετε πολλά games αν σκεφτείτε ότι μόνο τα placements matches είναι 50 από μόνα τους. Επίσης για να συμμετέχετε σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών. Η ανακοίνωση της Epic Games αναφέρει: “Η χρήση του Solo Showdown είναι ένα ακόμα βήμα στην εκμάθηση του πώς να δημιουργούμε φοβερά events για κάθε τύπο παικτών”, ενώ υποσχέθηκαν και μεγαλύτερη ανακοίνωση με competitive περιεχόμενο την ερχόμενη εβδομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2018 00:47 #215100 by Astro
ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο mode.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2018 18:15 #215163 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Fortnite Playground mode: Πολλά chests, Llamas και επιστροφή του friendly fire
Η Epic Games αποκάλυψε το Fortnite Playground LTM mode μέσω ενός νέου developer update.

Πολλές αλλαγές αναμένονται να σημειωθούν στο Fortnite μέσα στους επόμενους μήνες όπως αποκάλυψε η ίδια η Epic Games. Μέσω ενός δικού της blog post αποκάλυψε τις σημαντικές αλλαγές που θα υποστεί το Fortnite για όσους παίζουν το παιχνίδι σε κονσόλες χρησιμοποιώντας χειριστήριο. Θα υπάρξουν, συγκεκριμένα, βελτιώσεις στον χειρισμό, στην διαδικασία χτισίματος, ένα διαφορετικού τύπου aim assist και άλλες αλλαγές.

Όσον αφορά τα modes και τα items του παιχνιδιού, η Epic Games αποκάλυψε πως θα επανέλθει αργά η γρήγορα το Solo Showdown για όσους ευχαριστήθηκαν την competitive διάσταση των πραγμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να μονιμοποιήσουν τα jetpacks ως items ανάλογα με το feedback που θα λάβουν. Ανακοινώθηκε επίσης και ένα νέο mode υπό την ονομασία Playground LTM στο οποίο θα έχετε περισσότερη ώρα να lootάρετε χωρίς να σας φοβίζει ο κύκλος, ενώ θα είναι εντελώς διαφορετική η κατανομή των treasure chests και των ammo crates στον χάρτη, επομένως θα μπορείτε να βρείτε loot και στα πιο άκυρα σημεία. Επίσης, σε αυτό το mode θα είναι ενεργοποιημένο το friendly fire, ενώ στον χάρτη θα συναντάτε και πολλά περισσότερα llamas.

Επίσης η Epic Games υποσχέθηκε μεταξύ άλλων και αλλαγές στο user interface του παιχνιδιού, optimization στο loading, νέες αλλαγές στην απόδοση των servers και στο replay system. Όλα τα παραπάνω αναμένονται να πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα updates.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2018 18:14 #215242 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Φήμη: Το Fortnite έρχεται στο Switch
Φήμες θέλουν το Fortnite να κυκλοφορεί και για το Switch.

Όσο πλησιάζει η E3, σίγουρα θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες διαρροές στο Ίντερνετ σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες που ετοιμάζουν οι μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο είναι το Fortnite, αφού ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο 4chan δείχνει πως στις ανακοινώσεις της φετινής E3 σε ό,τι έχει να κάνει με το Switch εμπεριέχεται και το Battle Royale της Epic Games.

Μάλιστα δεν είναι η μόνη έκπληξη, αφού μαζί με αυτό το χαρτί δείχνει και τα Dragon Ball FighterZ, Monster Hunter Generations Ultimate, FIFA 19, Killer Queen Black, Starlink: Battle for Atlas, Paladins, Overcooked 2 και Mario Tennis Aces. Μερικά εξ αυτών δεν έχουν καν ανακοινωθεί, ωστόσο η λίστα μοιάζει έγκυρη αν κρίνουμε από το περιεχόμενό της. Αδιαμφισβήτητα όμως το μεγάλο όνομα αυτής είναι το Fortnite, που κυκλοφορεί σε κάθε άλλη πλατφόρμα πέραν αυτής του Switch. Σίγουρα η επιβεβαίωση αυτής της φήμης θα ευχαριστούσε και με το παραπάνω τους κατόχους του Switch και ευρύτερα τους fans της Nintendo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:12 #215449 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Το Fortnite Battle Bus θα πετάξει στο Los Angeles για την E3
Μόνο που δεν θα μπορούμε να μπούμε μέσα.

Η Epic Games είχε την έμπνευση να δημιουργήσει ένα μπλε Battle Bus απ' το Fortnite το οποίο θα πετάξει πάνω από το Los Angeles τις ημέρες της έκθεσης E3.

Το Battle Bus θα είναι φουσκωτό και τηλεκατευθυνόμενο και έχει διαστάσεις 12x9 μέτρα. Η είδηση για την απογείωσή του δημοσιεύθηκε μέσω Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:23 #215454 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Fortnite patch v4.4 με Thermal Scope
Αφαιρέθηκαν προσωρινά τα shopping carts.

Η Epic Games ανακοίνωσε το patch 4.4 για το Fortnite, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στους servers.

Σε αυτό προστέθηκε ένα νέο όπλο, το Assault Rifle με Thermal Scope, το οποίο έχει ανιχνευτή θερμότητας και σας βρίσκει ακόμα και αν καλύπτεστε. Αφορά το Battle Royale mode. Με το νέο update, οι παγίδες προστίθενται ακόμα και σε ράμπες, ενώ προστέθηκε και ένας νέος χαρακτήρας, ο The Cloaked Star (νίντζα). Επίσης, απενεργοποιήθηκαν προσωρινά τα Shopping carts λόγω θεμάτων που είχαν προκαλέσει.

Με το νέο patch έχουν γίνει μικροαλλαγές στην ευαισθησία του mouse στα PC, στις κονσόλες τα παράθυρα chat δεν κλείνουν αναπάντεχα, η αναζήτηση δουλεύει σωστά όταν τρέχετε σε σεντούκια, το μήνυμα επιβεβαίωσης στην οθόνη δεν κόβεται από κείμενο και έγιναν διορθώσεις στο Turbo Building το οποίο δεν δούλευε μετά το Build Mode.

Το Fortnite έχει παρουσία στην E3 2018, ενώ η Epic Games έχει επιστρατεύσει μέχρι και Battle Bus το οποίο αιωρείται πάνω από το Los Angeles.


Μην είναι μόνο σαν το CoD Ghosts γιατί όσο και να μου αρέσει το game, το thermal scope ήταν τόσο op που κάθε παίκτης το έπαιρνε και σε έβλεπε από χιλιόμετρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2018 12:27 - 23 Apr 2020 22:20 #215457 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Κατά την διάρκεια της E3 2018, η Epic Games ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Fortnite για το Switch. Μάλιστα, το δημοφιλές Battle Royale είναι ήδη διαθέσιμο για να το κατεβάσετε.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification