Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Theft Auto: San Andreas

01 Mar 2015 14:10 #157447 by Γιάννης
Το καλύτερο GTA που έχω παίξει!!!
:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 May 2015 22:59 #162005 by Γιωργος κοιλιας
τοσα χρονια μετα συνεχιζει να ειναι ενα απο τα καλυτερα GTAs ολων των εποχων

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2015 14:06 #162017 by Tony
Replied by Tony on topic Grand Theft Auto: San Andreas
Εδω στο χωριο μου,οποτε παιζω gta(οποιοδηποτε) η ακομη κ watch dogs μου λενε ''san andreas παιζεις?''
Εννοειται πως το game ειναι διαμαντι και εχει αφησει ιστορια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 21:44 - 13 Oct 2019 18:37 #227080 by Giorgos Tsolaridis
Η Rockstar έβγαλε launcher και δίνει δωρεάν το GTA San Andreas
Διαθέσιμο από τώρα.


Ακολουθώντας την τάση των "μεγάλων" developers, η Rockstar Games αποφάσισε κι εκείνη να βγάλει τον δικό της launcher.

O Rockstar Games Launcher κυκλοφόρησε σήμερα και αν τον κατεβάσετε, θα λάβετε επίσης δωρεάν το Grand Theft Auto: San Andreas. Ο launcher της Rockstar διαθέτει cloud saves, αυτόματα saves, καθώς και shop, του οποίου οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του Steam, οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το δελεαστικό για να σας κάνει να τον κατεβάσετε, εκτός αν δεν κατέχετε ήδη το GTA San Andreas.

Κάντε κλικ εδώ για να τον κατεβάσετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2019 18:38 #227683 by Giorgos Tsolaridis
Τερμάτισε το Grand Theft Auto: San Andreas σε 25 λεπτά
Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τέσσερις ώρες.




Ένας speedrunner έριξε το ρεκόρ του GTA: San Andreas από τις 4 ώρες στα 25 λεπτά.

Όντας open world games, κάθε τίτλος της σειράς Grand Theft Auto θέλει κάποιον χρόνο για να τερματιστεί. Οι speedrunners βέβαια πάντα βρίσκουν τρόπο να μας εκπλήσσουν με εντυπωσιακά ρεκόρ. Το τελευταίο που είχε καταγραφεί για το San Andreas, ίσως τον κορυφαίο τίτλο της σειράς, άγγιζε τις 3 ώρες και τα 52 λεπτά, χρόνος αρκετός για να δώσει σε αυτόν που το κατάφερε το παγκόσμιο ρεκόρ. Πλέον όμως η προσπάθειά του δείχνει μηδαμινή, αφού όχι μόνο βρέθηκε κάποιος που έσπασε το ρεκόρ του, αλλά το κατέβασε χαμηλότερα από την μισή ώρα.


Ανακαλύπτοντας ένα νέο trick ονόματι “Arbitrary Jump In Skip” ο χρήστης Powdinet κατάφερε να τερματίσει το GTA: San Andreas σε μόλις 25 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Φυσικά το κολπάκι του έχει να κάνει με επιρροές στον κώδικα του παιχνιδιού, παρεμβάλλοντας συγκεκριμένα missions του παιχνιδιού, αυτό όμως δεν μπορεί να του στερήσει τον τίτλο. Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφερε, ωστόσο είναι διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ταιριάξουν ιδανικά για να πραγματοποιηθεί τέτοιο speedrun.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 21:52 #246394 by Giorgos Tsolaridis
Fan του Grand Theft Auto: San Andreas έφτιαξε τον χάρτη της πόλης όπως θα ήταν το 1907Με μεγάλη λεπτομέρεια. Ο χρήστης του Reddit ProfessorIshirkov έφτιαξε και παρουσίασε τον χάρτη της πόλης San Andreas όπως θα ήταν το 1907.
Η μικρή πόλη Las Venturas βρίσκεται το Βορειοανατολικό κομμάτι του χάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι η οικογένειες Cosa Nostra δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει τις κατασκευές των καζίνο τους. Το αεροδρόμιο San Fierro είναι ένα αναμορφωτήριο σε ξεχωριστό νησί από την πόλη. Η περιοχή Los Santos είναι επίσης αρκετά μικρότερη από ότι στην εποχή που διαδραματίζεται το Grand Theft Auto: San Andreas, όμως συνδέεται με το San Fierro μέσω σιδηροδρόμου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 20:43 #256959 by Giorgos Tsolaridis
Το Grand Theft Auto: San Andreas έρχεται στο Oculus Quest 2 CJ με κάμερα πρώτου προσώπου.

 Η Rockstar Games ετοιμάζει εδώ και χρόνια μία VR έκδοση του Grand Theft Auto: San Andreas με το Oculus Quest 2 headset.

 Πέρα από τo GTA Trilogy, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Grand Theft Auto: San Andreas, η Rockstar εδώ και χρόνια  αναπτύσσει  και την Virtual Reality εκδοχή του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θα μπορείτε λοιπόν να ελέγξετε τον CJ με κάμερα πρώτου προσώπου και να δείτε τον κόσμο του παιχνιδιού μέσα από VR. Υπάρχει μία πιθανότητα η VR έκδοση να είναι διαθέσιμη και μέσω του  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition .

 To Oculus Quest 2 έχει αναβαθμιστεί από το ξεκίνημά του, με  refresh rates  στα 90 και τα 120 Hz.

 Η VR τεχνολογία κάνει ντεμπούτο στη σειρά GTA. Θυμίζουμε ότι το 2016 η Rockstar είχε αναπτύξει το L.A. Noire για το PlayStation VR, το HTC Vive και το Oculus Rift.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2022 22:47 #264424 by Nikos Georgopoulos
Grand Theft Auto: San Andreas remake με Unreal Engine 5




Αναπτύσσεται από modders.

Το τελευταίο διάστημα οι δημιουργίες με Unreal Engine 5 ολοένα και αυξάνονται. Μια ομάδα από modders ετοιμάζει ένα remake του GTA San Andreas, ωστόσο το αναπτύσσει...μόνο για τον εαυτό της.

Ένας modder της Unreal Engine 5 αναδημιούργησε την Grove Street από το Grand Theft Auto: San Andreas  Η Grove Street φαίνεται εκπληκτική. Η TeaserPlay έκανε share πρόσφατα μερικά πλάνα από το πιο πρόσφατο project της στην Unreal Engine 5, το οποίο είναι η αναπαράσταση της Grove Street, της εμβληματικής γειτονιάς από το GTA San Andreas.



Το mod παρουσιάζει τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα στην Grove Street με εντυπωσιακά γραφικά, textures υψηλής ποιότητας και εκπληκτικό φωτισμό. Ένα τρισδιάστατο μοντέλο του CJ έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε αυτό το demo, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον Hossein Diba. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα μπορεί να διατεθεί στον κόσμο, γιατί σε αυτή την περίπτωση, επειδή το Grand Theft Auto San Andreas πωλείται από την Rockstar (θυμίζουμε ότι υπάρχει η Definitive Edition), οι developers θα είχαν σοβαρά νομικά θέματα με την Rockstar Games, για διαφυγόντα κέρδη.

Πάντως το μοντέλο με το οποίο απεικονίζεται ο CJ είναι απλά εκπληκτικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2022 00:51 #265822 by Nikos Georgopoulos
GTA San Andreas HD: Definitive Edition Classic mod




Ρετουσάρισμα στα αρχικά textures .

Το Grand Theft Auto San Andreas HD αναβαθμίζει το παιχνίδι με HD γραφικά.

Το mod υπάρχει ήδη και αναβαθμίζει τα textures σε HD, ωστόσο πλέον κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με ακόμη περισσότερες βελτιώσεις.

Σε αντίθεση με την Definitive Edition του παιχνιδιού της Rockstar, η οποία άλλαξε ριζικά το αρχικό art style, αυτό το mod απλά βελτιώνει τα βασικά textures του παιχνιδιού. «Το Definitive Edition Classic δεν σκοπεύει να είναι ένα UHD mod, αλλά να διατηρήσει ανέπαφη τη γοητεία του αρχικού παιχνιδιού σε καλύτερη ευκρίνεια», γράφει ο δημιουργός του mod, flyaway888. «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά όλα τα αντικείμενα είναι αρκετά πιο ευδιάκριτα».



Ο Flyaway888 δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που παρουσιάζει συγκριτικά πλάνα που δείχνουν τις βελτιώσεις του mod. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι αλλαγές σε ορισμένες σκηνές, αλλά είναι πιθανόν πιο ορατές στην πρώτη εικόνα του CJ στο αεροδρόμιο. Αν κοιτάξετε τον πίνακα "Arrivals" στο παρασκήνιο, είναι πολύ πιο ευανάγνωστος στη δεύτερη εικόνα παρά στην πρώτη. Σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο να βλέπουμε ένα mod που ακολουθεί μια πιο λεπτή προσέγγιση στην οπτική βελτίωση.

Αν σας αρέσει ένα πιο όμορφο San Andreas, μπορείτε να κατεβάσετε το mod The Definitive Edition Classic εδώ. Σημειώστε ότι θα χρειαστεί να κατεβάσετε και τα τρία μέρη στο mod.

Δείτε το GTA San Andreas remake με Unreal Engine 5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification