Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Order: 1886 (PS4)

26 Feb 2015 16:02 #157276 by George
Replied by George on topic The Order: 1886 (PS4)
Από γραφικά πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει. Το gunplay χορταστικό αλλα δυστυχώς η μαύρες μπάρες περιορίζουν το οπτικό πεδίο, Aπό ένα σημείο και μετά με κούρασαν τα qte και τα αλλεπάλληλα cutscenes. Καλο αλλα σε καμια περίπτωση για 60 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2015 12:00 #157426 by Users
Replied by Users on topic The Order: 1886 (PS4)
Link συνέντευξηςCVG σχετικά με το story, τα γραφικά και το gameplay του The Order: 1886. Οπως βλέπετε δόθηκε βάση στον κάθε τομέα με αυτή τη σειρά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2015 18:51 #165095 by Νίκος Φλεβοτόμος
Πήρα την Παρασκευή το game και μέχρι στιγμής μου φαίνεται φοβερό. Είναι πραγματικά σαν ταινία. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερα γραφικά από άλλο παιχνίδι μέχρι σήμερα και τολμώ να πω ότι ακόμα και το Batman: Arkham Knight δύσκολα μπορεί να συγκριθεί μαζί του στον τεχνικό τομέα. Επίσης το shouting έχει εκπληκτική αίσθηση και σε κάνει να νιώθεις το βάρος των όπλων και το story παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον γεμάτο μυστήριο και συνομωσίες. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι διαρκεί λίγο, αλλά τώρα στα 30€ που το αγόρασα νιώθω αρκετά ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλή επιλογή παιδιά και το προτείνω σε όσους αρέσουν τα action games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2015 19:32 #165104 by George
Replied by George on topic The Order: 1886 (PS4)

NikosFlev wrote: Πήρα την Παρασκευή το game και μέχρι στιγμής μου φαίνεται φοβερό. Είναι πραγματικά σαν ταινία. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερα γραφικά από άλλο παιχνίδι μέχρι σήμερα και τολμώ να πω ότι ακόμα και το Batman: Arkham Knight δύσκολα μπορεί να συγκριθεί μαζί του στον τεχνικό τομέα. Επίσης το shouting έχει εκπληκτική αίσθηση και σε κάνει να νιώθεις το βάρος των όπλων και το story παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον γεμάτο μυστήριο και συνομωσίες. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι διαρκεί λίγο, αλλά τώρα στα 30€ που το αγόρασα νιώθω αρκετά ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλή επιλογή παιδιά και το προτείνω σε όσους αρέσουν τα action games.


Συμφωνώ,
είδα γραφικά στο game που πραγματικά πολύ που καυχιόμαστε για τα pc μας που είναι ικανά να τρέξουν τα games με ένα σωρό φίλτρα,
που δεν είχα δεί ουτε στον ύπνο μου στο pc.
Για κανένα λόγο όμως στα 60 ευρώ που το αγόρασα.
The following user(s) said Thank You: Νίκος Φλεβοτόμος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 07:51 #223487 by Ελένη Παρούτογλου
The Order: 1886: H Sony χάρισε μία ρέπλικα ενός Tesla Rifle στον developer



Στολίδι στα γραφεία της Ready at Dawn.

Το The Order: 1886 είναι ένα αξιόλογο PS4 exclusive με διάφορα θετικά και αρνητικά. Ωστόσο, το σενάριό του και οι χαρακτήρες του είναι στοιχεία που μας έμειναν


Η Sony κατασκεύασε και έστειλε ως δώρο στην εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού Ready at Dawn μία ρέπλικα του όπλου Tesla Rifle. Το όπλο στο παιχνίδι έχει την τιμητική του ως κατασκευή τοu Nikola Tesla.

Άραγε η κίνηση αυτή σημαίνει ταυτόχρονα και κάποιο sequel; Για να δούμε. Πάντως υπάρχουν ήδη πληροφορίες ότι η Ready at Dawn ετοιμάζει ένα νέο triple-A game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2020 14:14 - 25 Mar 2020 18:44 #230963 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Φήμη: To The Order: 1886 έρχεται στο PS5

Θα κάνει δυνατό comeback, στην νέα γενιά.

Σύμφωνα με τον χρήστη OsirisBlack του NeoGAF forum, ο οποίος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν την κυκλοφορία του The Order: 1886 για το PS4, το παιχνίδι θα επιστρέψει στην επόμενη γενιά κονσολών.



Με μια σειρά από δημοσιεύσεις ο χρήστης αναφέρει ότι έχει δει ένα gameplay τρέιλερ του sequel του παιχνιδιού, περιγράφοντας το με αρκετές λεπτομέρειες. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, όμως συμφωνά με το ιστορικό των αποκαλύψεων του είναι δεδομένο ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες που παραθέτει, έστω και ανεπίσημα. Τέλος αναφέρει ότι τα γραφικά που είδε να απεικονίζονται στο τρέιλερ είναι από ανώτερο επίπεδο και ενδεχομένως να υποστηρίζονται από το PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2020 01:32 #235837 by Giorgos Tsolaridis
Το Facebook αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του The Order: 1886
Άραγε η Ready at Dawn θα φτιάχνει games για το Facebook Gaming ή το Oculus Rift;


Η Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Ready at Dawn, η οποία ανέπτυξε το The Order: 1886 και το Lone Echo. Είχε αναπτύξει επίσης μέχρι και το God of War στα κινητά.

Η Ready at Dawn έχει αναπτύξει games για το Oculus Rift, όπως τα Lone Echo, Echo Arena, Echo Combat και το επερχόμενο Lost Echo II. Η εξαγορά της δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, καθώς θα συνεχίσει να αναπτύσσει games για το VR headset της Ubisoft.

Στην ανακοίνωσή της, η Facebook αναφέρει ότι οι λόγοι εξαγοράς δεν ήταν μόνο τα games, αλλά και το Zero-G locomotion system, το full-body IK (Inverse Kinematics) και η τεχνογνωσία της εταιρείας. Πλέον, όλη η εταιρεία θα μετακομίσει μέσα στα γραφεία της Facebook, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εξαγορές τα επόμενα χρόνια. Βασικός στόχος της εταιρείας ανάπτυξης παραμένει το Lone Echo II, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Oculus Rift.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification