Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

08 Oct 2019 16:48 #227507 by Giorgos Tsolaridis
Οι μικροσυναλλαγές του Ghost Recon Breakpoint αφαιρέθηκαν προσωρινά
Η Ubisoft κάνει λόγο για "δυσλειτουργίες".


Το Ghost Recon Breakpoint θα κυκλοφορήσει σήμερα χωρίς μικροσυναλλαγές, αφού η Ubisoft απενεργοποίησε προσωρινά τα time-savers.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία όταν το παιχνίδι είχε εμφανιστεί σε Early Access, τα time-savers items του Ghost Recon Breakpoint θα θέτονταν εκτός λειτουργίας λόγω ενός σφάλματος της ίδιας. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η εφαρμογή ορισμένων εξ αυτών (skill points, XP boosters και weapon upgrades) δεν υλοποιήθηκε όπως θα ήθελαν και δεν αποτελούν πια κομμάτι του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως πιθανό να επιστρέψουν στο μέλλον αφού η Ubisoft διευκρίνισε πως “σχεδιάστηκαν ως μία προαιρετική επιλογή για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν αργότερα το παιχνίδι για να φτάσουν όσους παίζουν από την μέρα της κυκλοφορίας”. Δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία για το πότε θα επιτρέψουν, ωστόσο στα forum threads του παιχνιδιού αρκετοί υποστηρίζουν πως ίσως η Ubisoft εξετάσει βαθύτερα το θέμα για να μην αναστατωθούν οι fans με τις μικροσυναλλαγές.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 17:04 #227521 by Giorgos Tsolaridis
Ghost Recon Breakpoint
Παρουσιάστηκε live-action trailer.

Η Ubisoft παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live-action trailer του Ghost Recon Breakpoint εν όψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Η δράση δεν πέφτει από την αρχή μέχρι και το τέλος του βίντεο, ενώ στο τρέιλερ αντικρίζουμε όπλα, πυροβολισμούς, εκρήξεις, αίματα και πολύ όμορφες εικόνες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification