Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Jotun: Valhalla Edition

03 Mar 2016 13:11 #177441 by Θάνος Ζόγκας


Το Jotun πρόκειται για ένα Indie Isometric Action game στο οποίο στόχος σας είναι να κερδίσετε μια θέση στη Valhalla. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να κερδίσετε πέντε νορβηγικούς θεούς στην μάχη. Πέρα από το τσεκούρι σας, στην πορεία θα ξεκλειδώσετε θεϊκές δυνάμεις που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενάντια στους εχθρούς σας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Apr 2017 12:48 #197022 by Καλλινίκη
Jotun: Valhalla Edition ReviewΔιαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το Action-Adventure τίτλο της Thunder Lotus Games. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2017 23:32 #197967 by Παντελής Δασκαλέλος
Η πρώτη μου γνωριμία με το έργο της Thunder Lotus Games ήταν στην preview έκδοση του Sundered, η οποία και μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Το Sundered μου κίνησε την περιέργεια να δοκιμάσω το Jotun, την παρθενική δημιουργία της εταιρείας. Αμέσως με κέρδισε το art direction και η γενικότερη απόδοση της Σκανδιναβικής μυθολογίας, το δε voice acting στα αρχαία Ισλανδικά τολμώ να πω ότι ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Το σύστημα μάχης του πάντως το βρήκα αρκετά μονοδιάστατο, ενώ το exploration κομμάτι δεν με ξετρέλανε. Γενικώς έχουμε να κάνουμε με ένα Action-Adventure που στηρίζεται αποκλειστικά στα boss fights. Κατ' επέκταση διαρκεί μόλις μερικές ώρες αν και τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα πιστεύω ότι όποιος ασχοληθεί μαζί του θα περάσει ευχάριστα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2019 18:43 #223734 by Blood Prince
Το παιχνίδι αυτό είχα την ευκαιρία να το παίξω στο Steam.Παρόλο που η υπόθεση ήταν ελκυστική,στο gameplay το βρήκα αρκετά βαρετό και μονότονο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification