Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Agents of Mayhem

28 Sep 2017 10:13 #206153 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απολύσεις στην Volition

Όπως μεταφέρει το Kotaku , η Volition προχώρησε στην απόλυση 30 υπαλλήλων της.

Η Deep Silver, η οποία είχε εξαγοράσει την Volition μετά την πτώχευση της THQ το 2013, δεν είναι ευχαριστημένη από τις χαμηλότερες από το αναμενόμενο πωλήσεις του Agents of Mayhem. Ως αποτέλεσμα, η Volition αναγκάστηκε να απολύσει 30 υπαλλήλους της, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Dan Cermak. Τα τελευταία στοιχεία ανέφεραν ότι η Volition διέθετε στο δυναμικό της 200 υπαλλήλους. Θυμίζουμε ότι το 2014 είχε αποχωρήσει και ο Creative Director της εταιρείας Steve Jaros , έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στην Volition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Oct 2017 14:43 #206645 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Agents of Mayhem
Agents of Mayhem Review





Διαβάστε το review της Χριστιάνας Θάνου για τον Action/Adventure τίτλο των Volition και Deep Silver. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2018 16:50 #214466 by Christodoulos Zarogiannis
Το Agents of Mayhem το αγόρασα σε προσφορά, και καλά έκανα. Επηρεασμένος από το Saints Row IV και το Gat Out the Hell πίστευα πως θα είναι το ίδιο καλό. Όχι ακριβώς.

Υπάρχει πληθώρα χαρακτήρων που μπορείς να παίξεις. Ο καθένας έχει διαφορετικό όπλο, skill, ultimate, upgrades και gadgets. Παίζεις με τρεις χαρακτήρες, εγώ επέλεξα τα τρία πρώτα πρόσωπα που είχαν assault rifle (Hollywood, Fortune, Braddock). Το παιχνίδι έχει αρκετά επίπεδα δυσκολίας, εγώ παρέμεινα στα easy επίπεδα. Το παιχνίδι καταντάει κουραστικό καθώς υπάρχουν τρεις εχθροί, οι οποίοι αλλάζουν χρώματα και abilities, συνέχεια βλέπεις τους ίδιους εχθρούς καθώς θα μπορούσαν να βάλουν πολλά άλλα. Υπάρχουν βέβαια και ρομποτ εχθροί που αυξάνουν την ποικιλία αλλά τους συνταντάς προς το τέλος όπου ήδη έχεις βαρεθεί. Τα main bosses δεν θα τα χαρακτήριζα δύσκολα αλλά χρονοβόρα καθώς πρέπει να ακολουθήσεις ένα κύκλο χτυπημάτων που δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Η ιστορία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Super speed και jump δεν υπάρχει, που με απογοήτευσε. Στο τέλος που παιχνιδιού αντιμετωπίζεις για ακόμη μία φορά όλα τα bosses μαζεμένα. Υπάρχει γέλιο, όμορφα cartoonγραφικά αλλά και πολλά knockouts. Ειδικά στην τελευταία πίστα όταν βγαίνει ο τελευταίος κακός, μπορεί και για μισό λεπτό να τρως damage, knockouts και να πεθαίνουν οι χαρακτήρες σου (στο easy όλα αυτά :P ). Υπάρχουν πολλά side missions που απλά δεν έκανα. Βέβαια για να προχωρήσεις στο main mission χρειάζεται να κάνεις level up το Agency που αυτό γίνετε κάνοντας upgrades, level ups και side missions… Οπότε δεν τα γλιτώνεις παντελώς. Δεν μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα όσο τα Saints Row 4 αλλά για 14 ώρες εντάξει δεν έχασα και καμία χιλιετία από την ζωή μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification