Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Samurai Warriors: Spirit of Sanada

More
30 May 2017 15:54 #199173 by Lordwinter
Lordwinter created the topic: Samurai Warriors: Spirit of Sanada

To Samurai Warriors: Spirit of Sanada είναι το νέο spin-off της σειράς Samurai Warriors της Omega Force. Στην εν λόγω κυκλοφορία το σενάριο είναι πιο ανθρωποκεντρικό και διηγείται την ιστορία του Yukimara Sanada, αλλά και των υπολοίπων μελών της οικογένειας του. Τα γεγονότα του ξεκινούν από την τελευταία μάχη της Kawanakajima μεταξύ των Shingen Takeda και Kenshin Uesugi και τελειώνουν στην πολιορκία του κάστρου της Osaka. Το Samurai Warriors: Spirit of Sanada διαθέτει αρκετές ομοιότητες με τα υπόλοιπα κεφάλαια της σειράς όσον αφορά το σύστημα μάχης, αλλά εδώ δίνεται πολύ μεγαλύτερη έμφαση στο storytelling. Παράλληλα, συναντάμε και αρκετά RPG στοιχεία.

To Samurai Warriors: Spirit of Sanada κυκλοφορεί για PC και PS4.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2017 14:32 #199672 by Kalliniki
Kalliniki replied the topic: Samurai Warriors: Spirit of Sanada
Samurai Warriors: Spirit of Sanada ReviewΔιαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλου για τον Action/Hack and Slash τίτλο των Omega Force και Koei Tecmo! Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2017 17:56 #199768 by Lordwinter
Lordwinter replied the topic: Samurai Warriors: Spirit of Sanada
Παρακολουθώ τη σειρά Samurai Warriors από το PS2 και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις αγαπημένες, ακριβώς γιατί επικεντρώνεται στην ιστορική περίοδο Sengoku της Ιαπωνίας. Την εποχή αυτή διάφοροι φεουδάρχες προσπαθούσαν να ενώσουν την χώρα κάτω από τη κυριαρχία τους. Το Samurai Warriors: Spirit of Sanada επικεντρώνεται στην φατρία των Sanada, η οποία στο ξεκίνημα της περιόδου Sengoku βρίσκονταν υπό την προστασία των Takeda. Για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς δίνεται τόσο μεγάλη έμφαση στην εξιστόρηση των γεγονότων, έστω κι αν αυτά αφορούν πρακτικά μόνο ένα clan.

Στο κομμάτι του gameplay, το Samurai Warriors: Spirit of Sanada διατηρεί το παραδοσιακό hack and slash ύφος της σειράς, αλλά το μπολιάζει με αρκετά RPG στοιχεία. Πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με διάφορους NPC, να κάνετε upgrade τα αντικείμενά σας στους vendors ή ακόμη και να ψαρέψετε. Η Omega Force θα έλεγα ότι διστάζει να εξελίξει κάπως το σύστημα μάχης, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς (storytelling, RPG μηχανισμοί κτλ.) καταφέρνει να μας προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.597 seconds
Notification