Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Φήμη: Battle Royale game από την Ubisoft

07 Apr 2018 11:59 #214397 by Μάνος Γρυπάρης
Το τελευταίο διάστημα πολλές εταιρείες ανάπτυξης και publishers βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο δημιουργίας Battle Royale game, λόγω της επιτυχίας των PlayerUnknown's Battlegrounds και Fortnite.

Μέσα από νέα φήμη, το GameReactor επικαλείται το ότι πηγές του του ανέφεραν πως η Ubisoft ετοιμάζει το δικό της Battle Royale game, μέσω της Σουηδικής Ubisoft Massive Entertainment, η οποία έχει αναπτύξει το The Division. Δεδομένου του ότι το The Division βασίστηκε αρκετά στο multiplayer mode, πιθανόν οι φήμες αυτές να έχουν κάποια βάση.

Η φήμη λέει συγκεκριμένα ότι "Η Ubisoft άρχισε να ενδιαφέρεται για το Battle Royale genre από τον Ιανουάριο και η Massive Entertainment ανταποκρίθηκε λέγοντας ότι μπορεί να φτιάξει κάτι διασκεδαστικό σε σύντομο χρονικό διάστημα (σ.σ. άραγε κάτι στο στυλ του Fortnite;) βασισμένη στην εμπειρία της από το The Division". Επίσης, η Ubisoft αρνήθηκε να σχολιάσει το παραπάνω δημοσίευμα λέγοντας απλά ότι "Δεν σχολιάζει φήμες". Για να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification