Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dying Light 2

14 Mar 2021 23:02 #247858 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Dying Light 2
Ελπίζω μόνο να κυκλοφορήσει σε normal
​​​​έκδοση και να μην έχει θεματακια τύπου Cuberpunk. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 09:48 - 24 Mar 2021 09:50 #248234 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Dying Light 2
Dying Light 2: Περίοδος κυκλοφορίας
Υπόσχεση για εντός του 2021.


 Η Techland ανάρτησε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο οι  developers  της υποσχέθηκαν ότι το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2021.
Το βίντεο διαρκεί μόλις δυόμιση λεπτά και έχει κωμικό χαρακτήρα, μιας και οι developers διαβάζουν μηνύματα που τους έστειλαν fans της σειράς μέσα από διάφορα social media. Τα μηνύματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά, μιας και οι gamers ανυπομονούν να παίξουν το παιχνίδι μέσα στο τρέχον έτος.

To Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, μέσα στο 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 11:37 - 12 Apr 2021 11:38 #249233 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Dying Light 2
Dying Light 2
File Attachment:


H Techland αποκάλυψε την διάρκειά του.

Η Techland, εταιρεία ανάπτυξης του Dying Light 2,  αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη την διάρκεια  που θα έχει το επερχόμενο Survival Horror FPS της.Η διάρκεια θα είναι αντίστοιχη του πρώτου Dying Light, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Στα πλαίσια συζήτησης με το  Wccftech , ο lead designer Tymon Smektala δήλωσε ότι η διάρκεια του παιχνιδιού θα εξαρτάται επίσης από το στυλ και την ικανότητα κάθε παίκτη. Ο Smektala επίσης αποτίμησε την διάρκεια του Dying Light 2 σε ώρες, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση της διάρκειάς του.

Σύμφωνα με τον Smektala: “Αν βιαστείτε, θα πρέπει να μπορείτε να τελειώσετε την βασική ιστορία σε 20 περίπου ώρες. Αλλά για να τα δείτε όλα, θα πρέπει να αφιερώσετε 2 με 3 φορές περισσότερο χρόνο από αυτό. Μόνο η εισαγωγική περιοχή μπορεί να διαρκέσει πάνω από 7-8 ώρες αν θέλετε να εξερευνήσετε κάθε γωνιά της, οπότε υπάρχει αρκετό περιεχόμενο.” Οι εκτιμήσεις του Smektala μπορεί να κάνουν το παιχνίδι να ακούγεται εκτενές, ωστόσο τα μεγέθη είναι όντως ανάλογα του προκατόχου του. Το Dying Light χρειάζεται περίπου 17 ώρες για να το ολοκληρώσετε, με τα διάφορα side quests να αυξάνουν σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο. Αν και δεν αναμένεται όλοι οι παίκτες να αφιερώσουν 50 και πλέον ώρες για το εξερευνήσουν πλήρως, η επιλογή υπάρχει για όσους το επιθυμούν.


Ο lead designer του Dying Light 2 ρωτήθηκε επίσης για τα dynamic encounters του παιχνιδιού και εάν θα είναι παρόμοια με εκείνα του Red Dead Redemption 2. Ο Smektala επιβεβαίωσε ότι το Dying Light 2 θα έχει narrative-driven encounters, τα οποία θα συνοδεύουν την βασική πλοκή του παιχνιδιού, λέγοντας: “Απολύτως! Υπάρχουν πολλές ιστορίες στον κόσμο του Dying Light 2. Κρατηθήκαμε όσον αφορά αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κάτι επιπλέον της βασικής του αφήγησης. Τα έχουμε εισάγει σχετικά πρόσφατα, περίπου το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, και πρόσθεσαν πολλή ζωή και ζωντάνια στον κόσμο μας.”Το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S εντός του 2021. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification