Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cuisine Royale

17 Jun 2018 18:03 - 17 Jun 2018 18:04 #215497 by Γιώργος Λόλας

Cuisine Royale

Το Cuisine Royale δημιουργήθηκε αρχικά ως πρωταπριλιάτικο αστείο (όπως το Totally Accurate Battlegrounds), αλλά τελικά κυκλοφόρησε μέσω του Steam Early Access. Μάλιστα, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν έως τις 25 Ιουνίου. Εάν το βάλετε στη συλλογή σας έως τότε, θα το κρατήσετε μόνιμα δικό σας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας, όσοι δεν το απέκτησαν δωρεάν, θα χρειαστεί να πληρώσουν για να το κατεβάσουν.

Το συγκεκριμένο Battle Royale βασίζεται στο Enlisted, ένα squad-based MMO που διαδραματίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει και αυτό έναν χιουμοριστικό τόνο στο gameplay, αφού ξεκινάτε με εσώρουχα και βρίσκετε ως loot διάφορα αντικείμενα που θα σας προστατεύουν, όπως… σουρωτήρια, τηγάνια και κατσαρόλες για armor και άλλα items που θα βρίσκατε σε μια κουζίνα. Μπορείτε επίσης να κουβαλάτε… μια φιάλη αίματος για health regen ή να φορέσετε γυαλιά για καλύτερη στόχευση. Στο πεδίο της μάχης θα βρείτε επίσης διάφορα οχήματα.



Στα όπλα συναντάμε μεταξύ άλλων τα Thompson, Kar98, AK-47, Walther και άλλα weapons από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ στις κινήσεις του χαρακτήρα έχουμε τρέξιμο, crouch και prone που σας επιτρέπει να ξαπλώσετε για να μην γίνεστε αντιληπτοί. Μπορείτε επίσης να κάνετε άμεση εναλλαγή ανάμεσα σε first-person και third-person κάμερα. Στον μεσαίου μεγέθους χάρτη χωράνε έως 30 παίκτες σε κάθε match, ενώ εντύπωση προκαλούν τα γραφικά του παιχνιδιού που είναι ίσως τα καλύτερα που έχουμε δει στο είδος.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Cuisine Royale εντελώς δωρεάν . Η προσφορά ισχύει έως τις 25 Ιουνίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification