Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

New Gundam Breaker

More
26 Jul 2018 19:31 #215926 by Mr.Dododi
Mr.Dododi created the topic: New Gundam Breaker


Εξοντώστε, χτίστε και πολεμήστε! Αυτό είναι το τρίπτυχο του New Gundam Breaker. Με το Gunpla σας αντιμετωπίζετε άλλα και στη πορεία συλλέγετε τα όπλα καθώς και κομμάτια τους με τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε το δικό σας και σε real time χρόνο.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε και online φίλους σε ομάδες 3 VS 3 και να ζήσετε ακόμα πιο έντονες στιγμές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό που κλέβει τη παράσταση στο New Gundam Breaker είναι το κομμάτι του Build. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να φτιάξετε το Gunpla σας όπως ακριβώς θέλετε. Σε λίγες μέρες θα ανέβει και το review.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2018 18:47 #215984 by Mr.Dododi
Mr.Dododi replied the topic: New Gundam Breaker


To Νew Gundam Breaker δυστυχώς δε σεβάστηκε ούτε το όνομα που φέρει και σχεδόν καν τον ίδιο του τον εαυτό. Το μοναδικό πράγμα που έχει να μας επιδείξει είναι η μέτρια δουλειά των προγραμματιστών. Και αυτό που με στεναχώρησε προσωπικά είναι ότι το Gundam Build είναι τρομερό και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρουμε στα χέρια μας έναν τίτλο που βασίζεται στο Gundam και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αλλά δυστυχώς οι developers είχαν άλλη γνώμη.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά εν μέρει είναι διασκεδαστικό. Ειδικά παρέα στο online κομμάτι είναι πάντα ενδιαφέρον. Περισσότερα βέβαια και αναλυτικότερα μπορείτε να διαβάσετε το review.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.670 seconds
Notification