Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Valhall

26 Sep 2018 10:56 #219018 by Μάνος Γρυπάρης
Με την μόδα των Battle Royale games να βρίσκεται σε έξαρση, η εταιρεία ανάπτυξης Blackrose Arts ετοιμάζει το πρώτο μεσαιωνικό Battle Royale, ώστε να καλύψει ένα συγκεκριμένο target group.

Το παιχνίδι θα έχει λεπτομερές melee σύστημα μάχης, δυναμικές αλλαγές στον κόσμο του και έναν νέο μηχανισμό ζωνών οι οποίες θα μικραίνουν. Ο κόσμος του περιέχει θεούς των Βίκινγκς και των Νορμανδών και θα σας επιτρέπει να κάνετε loot όπλα και armor που θα βρίσκετε στο δρόμο σας.

Στα όπλα συναντάμε σπαθιά, πέλεκεις, ασπίδες και τόξα. Θα μπορείτε να μπλοκάρετε, να αποκρούσετε, να πιέσετε με την ασπίδα σας ή να κλωτσήσετε τον αντίπαλό σας, με στυλ μάχης παρόμοιο με αυτό του For Honor.



Οι αγώνες θα παίζονται από 50 παίκτες οι οποίοι μάχονται σε μια εποχή της αποκάλυψης των Νορμανδών θεών, προκειμένου ένας από αυτούς να αποκτήσει το σπαθί του Odin ώστε να κυριαρχήσει στο Ragnarök, ένα πεδίο βαρύτητας που τρώει τον χάρτη και ωθεί τους παίκτες να τρέξουν προς την σωτηρία τους. Η καταιγίδα βαρύτητας που υπάρχει σας ωθεί πάντοτε στο κέντρο του χάρτη και όχι σε τυχαία περιοχή. Ρίχνει κτίρια και τα συντρίμια τους είναι επικίνδυνα μιας και μπορεί να χτυπήσουν τους παίκτες, ενώ στο κέντρο υπάρχουν αρκετές παγίδες.

Ο χάρτης έχει τέσσερις περιοχές και καθεμία περιέχει διαφορετικές καιρικές συνθήκες που αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και parkour, skins όπλων και armor, άλογα και βάρκες για γρήγορη μετάβαση, διάφορα game modes και ορισμένα πιο δυνατά όπλα, όπως το σπαθί του Odin.

Το Valhall θα έρθει σύντομα στο Steam Early Access, συνεπώς έχει μεγάλο δρόμο ανάπτυξης να διαβεί ακόμη και με τόσο ενδιαφέροντα στοιχεία ίσως καταφέρει να αντέξει τον ανταγωνισμό των Fortnite και PUBG. Θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification