Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Zombie Army 4: Dead War

30 Jun 2019 14:41 #225669 by Σπύρος Σολανάκης
Η Rebellion αναπτύσσει το Zombie Army 4:Dead War, ένα co-op shooter όπου θα αντιμετωπίσετε το Χίτλερ και τα Zombie του. Έχουν γίνει γνωστά στοιχεία από το gameplay του και έχουν κυκλοφορήσει trailer και gameplay videos. Έχετε παίξει τα παιχνίδια της τριλογίας; Σας ενδιαφέρει; Νομίζω αν θέλετε ένα shooter να παίξετε με παρέα και κάτι διαφορετικό από το Left 4 Dead 2, είναι μια καλή περίπτωση.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 11:32 - 06 Feb 2020 11:34 #231426 by Βασίλης Κτενίδης
Το πώς δεν έχει ήδη γίνει κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα είναι απορίας άξιο. Το ενσωματωμένο ηχείο του Dualshock 4 έχει αγνοηθεί από τις περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης, όμως το Zombie Army 4: Dead War το εκμεταλλεύεται όσο καλύτερα θα μπορούσε, βάζοντας μια λειτουργία που θα σας προσκαλεί με ανατριχιαστικά ηχητικά μηνύματα να συνεχίσετε το παιχνίδι σας. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο παρακάτω, το χειριστήριο σας θα γελάει και θα σας ψιθυρίζει “Παίξε μαζί μου” όταν θα κάνετε pause.


Είναι μια φανταστική ιδέα που θα προκαλέσει λίγο τρόμο στους ανυποψίαστους.

To Dualshock 4 θα σας τρομάζει με ψίθυρους όταν κάνετε παύση το Zombie Army 4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2020 04:09 #232688 by Βάσια Κούκια
To Zombie Army 4 αποτελεί ένα χορταστικό Third-person Shooter με πολύ καλή ατμόσφαιρα που νομίζω ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των fans αυτού του είδους games. Άπειρα zombies και αρκετά modifications σε χαρακτήρες και όπλα που ολοκληρώνουν την εμπειρία. Ακόμα και αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος με άλλα Survival Horror στο παρελθόν νομίζω ότι θα το εκτιμούσε από τις πρώτες κιόλας ώρες gameplay μόνο και μόνο για το fun που σου προσφέρει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2020 18:31 #232697 by Βάσια Κούκια
Διαβάστε το review μου για το Zombie Army 4: Dead War για μία καλύτερη ματιά στον κόσμο των απέθαντων Ναζί που μας παρουσιάζει η Rebellion Developments.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification