Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Resident Evil Village

14 Jun 2022 17:14 #264993 by Nikos Georgopoulos
Παίξτε ως η Lady Dimitrescu με το Mercenaries mode update του Resident Evil Village
Θα προστεθεί μαζί με τον Chris Redfield και άλλες παρουσίες.

Αν είχατε την περιέργεια να δείτε πως θα ήταν να ελέγχετε την Lady Dimitrescu στο Resident Evil Village, τότε δείτε και αυτό. Η Capcom ανακοίνωσε ότι με το νέο update του Mercenaries mode, θα μπορείτε να ελέγξετε και την ψηλή Vampire Lady!

Είναι απορίας άξιο βέβαια για ποιο λόγο δεν ήταν διαθέσιμη στους κακούς μέχρι σήμερα. Όπως και να 'χει, η Lady Dimitrescu θα είναι διαθέσιμη με το μεγάλο update της 28ης Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι θα προστεθεί και ένα νέο story mode μέσω DLC , όπως επίσης και κάμερα πρώτου προσώπου. Το Mercenaries mode update θα περιλαμβάνει νέες πίστες, αλλά και νέους playable χαρακτήρες. Πέρα από την Lady Dimitrescu, στο ρόστερ των χαρακτήρων θα μπει και ο Karl Heisenberg, μαζί με το hammer του, αλλά και ο Chris Redfield.Το Mercenaries mode update θα είναι διαθέσιμο στις 28 Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικά τι παίζει με το update του Resident Evil Village, το οποίο θα προσθέσει third-person camera και νέο story mode.

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:37 #265518 by Nikos Georgopoulos
Resident Evil Village: 666 αγάλματα της Lady Dimitrescu κόστους 1.500 δολαρίων
Από την Pure Arts.

Η Pure Arts και η Capcom κυκλοφορούν αγαλματίδια της Lady Dimitrescu, με κλίμακα που ισοδυναμεί όσο το 1/4 του ύψους της (θυμίζουμε είναι 2,89μ). Θα κυκλοφορήσουν 666 τέτοια αγάλματα (σ.σ. σατανικός αριθμός) και το καθένα από αυτά θα έχει κόστος 1.500 δολάρια.

Το αγαλματίδιο αποτελείται από πολυουρεθανική ρητίνη, η βάση από ψευδόξυλο και μάρμαρο, ενώ έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό της. Η φιγούρα έχει 89 εκατοστά ύψος. Διαθέτει δύο χέρια, ένα με τα γαμψά νύχια της και ένα άλλο με το τσιγάρο. Θα κυκλοφορήσει το Β' τρίμηνο του 2023.

Εν τω μεταξύ στις 28 Οκτωβρίου θα υπάρξει update στο Resident Evil Village, όπου θα προστεθεί το multiplayer mode, third-person mode και άλλα ωραία πραγματάκια. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το Call of Duty: Modern Warfare II; Φέτος ήρθε στους developers όρεξη πάνω στην Εθνική μας Γιορτή. Καλύτερα, για να έχουμε και χρόνο να παίζουμε.Δείτε πως θα παίξετε ως Lady Dimitrescu.

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification