Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα

16 Mar 2021 23:39 #247936 by Blood Prince
Βλέπω τίτλο Assassin's Creed Odyssey και πίστευα το πρόσθεσε στο Assassin's Creed Odyssey και απόρησα. 

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2021 15:54 #248138 by Geotsak
Η Ubisoft εφάρμοσε μία προσωρινή λύση για να αντιμετωπίσει ένα bug που έκανε το Assassin’s Creed Valhalla να crashάρει σε ανύποπτο χρόνο.

Η λύση αυτή ήταν η αφαίρεση ορισμένων items και quests που φαινόταν πως προκαλούσαν το πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανιζόταν όταν οι παίκτες πλησίαζαν στο Ravensthorpe και το προκαλούσαν ορισμένα settlement decorations, καθώς και τα quests του Ostara Festival που τα περιείχαν. Τόσο αυτά τα items όσο και τα quests αναμένεται να επιστρέψουν “εντός μίας εβδομάδας” σύμφωνα με την Ubisoft, με την κυκλοφορία ενός μόνιμου fix.

Το πρόβλημα αυτό είχε εμφανιστεί μόνο το τελευταίο διάστημα. Πριν από αυτό το Assassin’s Creed Valhalla είχε μερικά τεχνικά θέματα, όπως τα στόματα των χαρακτήρων να μην κουνιούνται μερικές φορές όταν μιλάνε ή τα πόδια τους να μην κινούνται όταν τρέχουν, αλλά θέματα που είχαν να κάνουν με crashes ήταν σχετικά σπάνια. Bug fixes κυκλοφορούν πλέον ολοένα και πιο συχνά αλλά δεν έχουν κατορθώσει να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα. Παρόλα αυτά, η Ubisoft έχει δεχτεί κριτική για το πλήθος των microtransactions που υπάρχουν στο παιχνίδι, καθώς και για το κόστος τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 11:05 - 24 Mar 2021 11:05 #248254 by BigGreekGamer
Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids Το πρώτο μεγάλο expansion το οποίο θα διαδραματίζεται στην Ιρλανδία.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το πρώτο μεγάλο expansion του Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο έχει τίτλο Wrath of The Druids και θα διαδραματίζεται στην Ιρλανδία.
Στην Ιρλανδία θα ταξιδέψετε για να ανακαλύψετε τα μυστικά μίας αίρεσης. Το expansion μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά, όμως θα περιλαμβάνεται μαζί με το season pass.


Επιπλέον πληροφορίες αποκαλύφθηκαν για την Ostara Season 2, η οποία θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο και events για όλους τους παίκτες. Στο Ostara Festival, το πρώτο update του Ostara Season, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα event στην Ravensthrope και θα περιλαμβάνει τα εξής:

Δραστηριότητα settlement decoration
Mini-games με ποτό, τοξοβολία και μάχες
Τρία νέα quests: Egg Hunt, γιορτή της May-Queen και προστασία των οικισμών από τα πνεύματα της νύχτας
Τρία νέα skills: Fearless Leader, Raven’s  Loot  και Loot Food
Ανταμοιβές όπως settlement decorations και  customization  itemsΓια να λάβετε μέρος στο Ostara Festival θα πρέπει να έχετε φτάσει στην Αγγλία και να έχετε ολοκληρώσει το Grantebridgescire ή το Ledecestrescire και είστε το λιγότερο Level 3.Το Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 11:19 - 14 Apr 2021 11:20 #249356 by BigGreekGamer
Δημιουργός Assassin’s Creed: "Τα μεγάλα games δεν εστιάζουν πλέον στο Stealth" Για οικονομικούς λόγους.
Ο Patrice Désilets, δημιουργός του Assassin's Creed,  έκανε δηλώσεις  σχετικά με την έλλειψη στοιχείου, σε μεγάλα games, όπως το Assassin's Creed.Ο Désilets είπε συγκεκριμένα: "Το Stealth αφαιρέθηκε γιατί είναι δύσκολο να κάνουμε τον χρήστη να πιστέψει στη χρήση της λειτουργίας. Είναι δύσκολο να εμφανίσουμε κόσμο σε ένα παιχνίδι και να διασφαλίσουμε ότι ο παίκτης θα βάλει τον χαρακτήρα του να κρυφτεί (blend) μέσα στον κόσμο. Τα triple-A games βασίζονται στην ακρίβεια, τα μοντέλα των χαρακτήρων και το  rendering  των χαρακτήρων (σ.σ. το αν εμφανίζονται σωστά στο χρήστη).Ωστόσο, ο δημιουργός της σειράς πρόσθεσε: "Βρίσκω το Stealth στοιχείο ενδιαφέρον ακόμα και τώρα. Ήταν ξεχωριστό, διαφορετικό και δεν υλοποιούνταν εύκολα. Αλλά ίσως εγκαταλείφθηκε για κάτι πιο trendy. Τα triple-A games βασίζονται στο χρήμα. Κοστίζει πολύ να αναπτύξεις ένα παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι πολύς κόσμος θα το εκτιμήσει. Γι' αυτό υποθέτω, ο κόσμος σκέφτεται: "Θα μπούμε στις μάχες με hack and slash και οι  NPCs  θα είναι εκεί, αλλά δεν θα αποτελούν το βασικό μέρος (του gameplay), κάτι που είναι κρίμα".
Εσείς προτιμάτε stealth στο Assassin's Creed ή όχι;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2021 03:49 - 15 Apr 2021 03:51 #249420 by Xintzi
Δεν έχει και άδικο. Οι gamers προτιμούν λιγότερο stealth και περισσότερο άμεσο action. Όπως και γω. Από την άλλη θα ήθελα να υπάρχει σε ένα βαθμό σε μερικά παιχνίδια με την προϋπόθεση να μην κουράζει και να εναρμονιζεται ωραία με όλο το game όπως για παράδειγμα το stealth του Ghost of Tsushima. Συγκεκριμένα στο Assasin's λόγω προϊστορίας και συγκεκριμένου παιχνιδιού θα ήθελα να υπάρχει και stealth. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 22:11 #250047 by Hermez

Η Ubisoft ετοιμάζει παιδικά βιβλία βασισμένα στη σειρά Assassin’s Creed
Σε συνεργασία με τον συγγραφέα της σειράς Mr. Men.


Η Ubisoft σε συνεργασία με τον συγγραφέα Adam Hargreaves, γιο του δημιουργού της σειράς Mr. Men και Little Miss, ετοιμάζει μία σειρά παιδικών βιβλίων, η οποία θα είναι βασισμένη στη σειρά Assassin’s Creed και θα έχει έξι μέρη.

Η Ubisoft δήλωσε: "Με το να ενώσουμε την περιπέτεια και την ιστορία των Assassin’s Creed με τα πολύ όμορφα σχέδια του Little Mr. Men, τα βιβλία αυτά θα μπορούν να έχουν και νεαρούς και ενήλικους αναγνώστες. Ακολουθήστε τους Mr. Ezio, Little Miss Cassandra και Little Miss Eivor καθώς προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους στα πρώτα τρία βιβλία της σειράς". Η σειρά Mr. Men ξεκίνησε το 1971 από τον συγγραφέα Roger Hargreaves με το Mr. Tickle και από τότε ανήκει στις πιο αναγνωρίσιμες σειρές βιβλίων για νεαρούς αναγνώστες. Γνωστά βιβλία της σειράς είναι τα Mr. Happy, Little Miss Sunshine, Mr. Noisy και Mr. Messy. Η σειρά συνδυάζει απλές λέξεις, έντονα χρώματα και χιουμοριστικές καταστάσεις.


Η σειρά Assassin’s Creed ξεκίνησε το 2007 και οι παίκτες χρησιμοποιούν τεχνολογίες επιστημονικής φαντασίας για να βιώσουν τις αναμνήσεις των προγόνων των χαρακτήρων. Οι χαρακτήρες βιώνουν τις αναμνήσεις αυτές σε εικονική πραγματικότητα και βλέπουν τις μάχες και τις δολοφονίες σημαντικών ανθρώπων. Στη σειρά οι παίκτες έχουν εξερευνήσει ως τώρα ακρίβειες αναπαραστάσεις διάφορων χωρών: Ελλάδα, Αίγυπτος, Λονδίνο, Βόρεια Αμερική, Ιταλία, Κωνσταντινούπολη και άλλες.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας των συγκεκριμένων βιβλίων.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2021 02:27 #250099 by Xintzi
Πολύ ωραία ιδέα για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες όπως και τα βιβλία που έιχαν βγει παλαιότερα για τα αντίστοιχα παιχνίδια.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2021 16:37 - 28 Apr 2021 16:40 #250112 by Blood Prince

Xintzi post=250099 wrote: Πολύ ωραία ιδέα για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες όπως και τα βιβλία που έιχαν βγει παλαιότερα για τα αντίστοιχα παιχνίδια.. 

Εγώ έχω διαβάσει το μυθιστόρημα Assassin's Creed η Αναγέννηση από Oliver Bowden αλλά είναι ένα πολύ σοβαρό λογοτεχνικό βιβλίο και σε καμία περίπτωση παιδικό.

Βέβαια όταν ήμουν παιδί, διάβαζα το Ενα παιδί μετράει τα άστρα του Λουντέμη, οπότε και τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν σοβαρά βιβλία εκτός εάν αυτά περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο βίαιες σκηνές, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα.

Τα παιδικά της ubisoft λογικά θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα επικεντρώνοντας στο ιστορικό υπόβαθρο.Εξάλλου ένας ασσασίνος μπορεί γι'αυτά να αποτελέσει είδωλο με την καλή ένοια όπως ήταν για μας οι Power Rangers και ο Superman,Batman κλπ

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Apr 2021 00:21 #250119 by Xintzi
Συμφωνώ μαζί σου σε ότι ειπες. Εγώ είχα σκοπό να διαβάσω αυτή τη σειρά λογοτεχνικών βιβλίων για όσα Assasin's έχουν βγει αλλά με την πάροδο του χρόνου και λόγω υποχρεώσεων το άφησα και μετά το ξέχασα. Ίσως ξεκινήσω μετά το Πάσχα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification