Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Athia

30 May 2023 16:07 #271287 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε Forspoken review 
Προσωπικά το forspoken μου άρεσε. Το παιχνίδι έχει διάφορα προβλήματα ως προς την πλοκή του όμως το gameplay του ήταν διασκεδαστικό. Το side content ήταν αρκετό όμως μερικά στοιχεία όπως τα familiars φαίνονται της τελευταίας στιγμής καθώς οι περιοχές αλλά και ο μηχανισμός “tame the cat” είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Ο μηχανισμός parkour εντός μάχης αλλά και εκτός είναι διασκεδαστικός καθώς όχι μόνο βοηθάει τη Frey να αποφύγει επιθέσεις αλλά και την βοηθάει να ταξιδεύει γρήγορα. Η δυσκολία του ΑΙ δεν υπήρχε καθώς πέρα από τα boss battles οι μικροί εχθροί δεν έκαναν συχνές επιθέσεις και μερικές φορές αστοχούσαν ενώ ήμουνα ακίνητος. Επίσης η δυσκολία του Forspoken απλώς απαιτεί από τον παίκτη να επιτεθεί με βάση τη μαγεία στην οποία οι εχθροί έχουν αδυναμία. To 100% walkthrough μου πήρε τουλάχιστον 25 ώρες εκ των οποίων έπαιζα με το πάσο μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2023 11:55 #271412 by Νικόλας Χρυσοστόμου
To DLC του Forspoken κυκλοφόρησε και ταξιδεύει την Frey στον κόσμο της Athias στο παρελθόν χρόνια πριν την ιστορία του παιχνιδιού και πριν ακόμη το ξέσπασμα του Break. Στην νέα περιπέτεια η Frey ξεκλειδώνει ένα νέο είδος δύναμης(Κίτρινη μαγεία) και παλεύει στο πλάι της Tanta Cinta. Πέρα από το σενάριο, νέοι εχθροί δημιουργήθηκαν και δύο νέα Boss Battle. Με βάση το γεγονός πως η Frey δεν έχει τις κανονικές της δυνάμεις το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται και σύμφωνα με την ομάδα Luminous ένα νέο επίπεδο δυσκολίας θα κυκλοφορήσει στο κύριο παιχνίδι στο οποίο πρόσφατα πρόσθεσαν νέες ικανότητες και Quality of life αλλαγές. Το Combo system μεταξύ των δύο ηρωίδων δεν είναι κάτι το περίπλοκο όμως δίνει μια νέα ανάσα “φρέσκου αέρα” στο gameplay. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια μικρή περιοχή (Βασίλειο της Olas) που θυμίζει λίγο Attack on Titan και Minas Tirith(Lord of the rings) που βοηθάει πολύ στο να επιδείξει το μηχανισμό parkour καθώς πηδάτε από στέγη σε στέγη. Τα αρνητικά του DLC είναι το γεγονός πως διαρκεί 3-4 ώρες για 100% στο Hard mode και πως η ιστορία ετοιμάζει την επόμενη περιπέτεια της Frey της οποία η δημιουργία φαίνεται χλομή με βάση τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την κυκλοφορία του Forspoken.
Φυσικά ποτέ μη λες ποτέ. Εσείς τι πιστεύετε για το DLC και γενικώς για το Forspoken;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2023 11:58 #271413 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Με την κυκλοφορία του DLC In Tantas we Trust το κύριο παιχνίδι του Forspoken έχει λάβει μικρο αλλαγές πέρα από τα performance/quality life changes με την κυκλοφορία του Patch 1.2. Τώρα η Frey μπορεί να χρησιμοποιήσει Air jump/dash στον αέρα αυξάνοντας τις ικανότητες parkour και τα όρια/περιοχές που μπορείτε να πλησιάσετε. Στη συνέχεια πρόσθεσαν νέα τεχνική στην οποία μπορείτε να αιωρηθείτε στον αέρα και να προσγειωθείτε δημιουργώντας ένα δυνατό ΑοΕ attack(cuff crush). Επίσης τα familiars(γάτες) μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας στον κόσμο και να μαζέψουν αντικείμενα που βρίσκονται κοντά σας. Στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο Potion το Revivifier το οποίο θα σας ξαναζωντανέψει αν πεθάνετε στη μάχη. Τέλος πρόσθεσαν νέο επίπεδο δυσκολίας το “very hard mode” αν επιτιμηθείτε ένα πιο δύσκολο walkthrough.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification