Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Indie developer έκανε remake τα 2 χειρότερα Zelda games για PC

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
29 Nov 2020 19:39 #241718 by Manos
Manos created the topic: Indie developer έκανε remake τα 2 χειρότερα Zelda games για PC
Ο indie developer Dopply αποφάσισε να δώσει μία...δεύτερη ευκαιρία στα Link: The Faces of Evil και Zelda: The Wand of Gamelon, τα οποία αποτελούν τα χειρότερα Zelda games, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Έτσι πήρε την απόφαση να αναπτύξει τα remakes τους!

Τα games αυτά αναπτύχθηκαν αρχικά από την Animation Magic και κυκλοφόρησαν για την κονσόλα CD-i το 1993. Είχαν μέτριο gameplay και cutscenes τα οποία δεν διέθεταν καλό animation, ενώ στην πορεία έγιναν και memes.

So, I decided to make re-imagined versions of the 1993 CD-i classics "The Faces of Evil" and "The Wand of Gamelon". They are remakes using original assets, available for free download to play on Windows and Linux here:
Linux: t.co/x8Iur6mVor
Win: t.co/BG7kypiVxt

Ο Dopply δήλωσε: "Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να αναπτύξω ένα παιχνίδι. Αυτό άρχισε ως αστείο μεταξύ φίλων, αλλά στην πορεία ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Ήταν η ευκαιρία μου να το κάνω μετά από τέσσερα χρόνια. Οι Remastered εκδόσεις αυτών των κακόφοιμων games ήταν κάτι που ήθελα και για τον εαυτό μου".

Οι εκδόσεις του Dopply έχουν και widescreen mode και remastered gameplay, υπότιτλους, προηγούμενα γραφικά στα sprites και ορισμένα unlockables, ενώ δήλωσε και για τα δύο games "Αν τους φτιάξεις τον χειρισμό και τα γραφικά είναι καλά. Ως γνώστης κακών και περίεργων games, σίγουρα έχω παίξει χειρότερα".

Σίγουρα μετά από αυτή την προσπάθεια του Dopply πάντως, η Nintendo θα ετοιμάζει τα συνηθισμένα εξώδικα. Άλλωστε, έχει στείλει δεκάδες τέτοια. "Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.277 seconds
Notification