Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pac-Man Championship Edition DX+

15 Jan 2021 05:39 #244616 by Blood King

Επιστροφή στο πρόσφατο παρελθόν και σε μια από τις συναρπαστικότερες εξορμήσεις του λατρευτού Pac-Man. Ο αχόρταγος θηρευτής χαπιών, φρούτων και φαντασμάτων έδωσε τα ρέστα του στο πρώτο sequel του Pac-Man Championship Edition και το αποτέλεσμα για εμένα υπήρξαν αρκετές ώρες τρεχαλητού και εθιστικής αλληλεπίδρασης.

Λατρεύω και τα δεκατέσσερα levels που παρέχουν ξεχωριστές καταδιωκτικές εμπειρίες και εκτίμησα ιδιαίτερα τα modes του, με το Score Attack να κερδίζει την προτίμησή μου. Το στράγγισμα των λαβυρίνθων από πόντους αξιοποιώντας τα πρωτοποριακά mechanics του χαρακτήρα θα σας ενθουσιάσει σίγουρα. Μια γρήγορη ματιά στο ακόλουθο βίντεο θα σας βάλει στο κλίμα:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2021 02:26 #245475 by Blood King

Η συγκίνηση του κυνηγιού που μας υποχρέωσε όλους να ρίξουμε περιουσίες σε μορφή κερμάτων ή χαρτονομισμάτων αλλά και ατελείωτες ώρες στους τίτλους με πρωταγωνιστή τον Pac-Man, συναντάται αναλλοίωτη και εντονότερη από ποτέ στο Pac-Man Championship Edition DX+. Με τα νέα game mechanics και τα αναβαθμισμένα features το παιχνίδι γάτας και ποντικιού ανάμεσα στον Pac-Man και τα φαντάσματα εξυψώνεται στο επίπεδο ενός διανοητικού γρίφου.

Μυαλό και αντανακλαστικά πασχίζουν να κουμαντάρουν τον κίτρινο φαταούλα στις αποδοτικότερες διαδρομές, με απώτερο σκοπό την μετατροπή του παίκτη σε πραγματικό βιρτουόζο. Οι αισθητικές προσθήκες σε συνδυασμό με το εθιστικό gameplay θα σας οδηγήσουν στην έκσταση.

Διαβάστε εδώ το Review του Pac-Man Championship Edition DX+

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification