Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ys IX: Monstrum Nox

17 Jan 2021 12:00 #244726 by Giorgos Tsolaridis
Ys IX: Monstrum Nox
Κατεβάστε τώρα το demo του επερχόμενου Action RPG.


Το demo του επερχόμενο Action-RPG Ys IX: Monstrum Nox είναι διαθέσιμο για PS4 και PS5 μέσω backwards compatibility. Το μέγεθός του είναι 4,9GB.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Ys IX: Monstrum Nox, είναι το τελευταίο παιχνίδι της μακρόχρονης σειράς της εταιρίας Falcom. Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Ys VIII: Lacrimosa of Dana, είχε βγει στο PS4 το 2017 και προτείνεται σε όλους τους φίλους των Action-Adventures με anime σχεδιασμό.Το Ys IX: Monstrum Nox κυκλοφορεί στις αρχές του επόμενου μήνα, στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τον περασμένο χρόνο και πήρε διθυραμβικές κριτικές. Ας ελπίσουμε το demo να δώσει και εδώ καλές πρώτες εντυπώσεις.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2021 00:21 #254099 by Γιάννης Μοσχονάς

Καθίστε να γράψετε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα θέλατε να έχει ένα JRPG για να σας πωρώσει και συγκρίνετέ τα με το προσφερόμενο περιεχόμενο του Ys IX: Monstrum Nox. Με έκπληξη θα ανακαλύψετε ότι τα διαθέτει όλα. Αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία με δυνατούς χαρακτήρες που ωριμάζουν διαμέσω των δοκιμασιών τους. Παρουσιάζει έναν φανταστικό κόσμο μπολιασμένο με αυθεντικά ιστορικά στοιχειά.

Διαθέτει ένα δυναμικό σύστημα μάχης με ενστικτώδες σύστημα χειρισμού και ένα σωρό επιθετικούς και αμυντικούς συνδυασμούς, εύκολα εκτελέσιμους με την χρήση των απολαυστικών game mechanics. Η διάρκειά του παρουσιάζεται μικρότερη από τους περισσότερους ανταγωνιστές στην κατηγορία που “αγωνίζεται” αλλά αμβλύνεται σημαντικά αν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στην ανακάλυψη των μυστηρίων που κρύβει ο game world του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 19:21 - 05 Aug 2021 19:22 #254253 by Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification