Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Knockout City από την ΕΑ

18 Feb 2021 19:33 - 18 Feb 2021 19:34 #246483 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Knockout City είναι ένα team-based Shooter που το αναπτύσσει η Velan Studios, εταιρία ανάπτυξης του Mario Kart Live: Home Circuit. Το Knockout City συνδυάζει στοιχεία από FPS και Fighting για να δημιουργήσει μια μίξη που στον πυρήνα της αφορά το dodgeball. Αντί για να πυροβολείτε απλά, πετάτε και πιάνετε dodgeballs. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονισμός σας θα είναι πιο σημαντικός από τον στόχο σας, δηλαδή θα πρέπει να πετάτε τα dodgeballs στον σωστό χρόνο για να πετύχετε τους αντιπάλους σας.

Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι πετάτε μια μπάλα, να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους για να την πετάξετε γύρω από αντικείμενα και να χτυπήσετε τους εχθρούς σας ή ακόμα και να τους σπρώξετε με δύναμη. Το κλειδί της επιτυχίας ωστόσο εντοπίζεται στην καλή συνεννόηση και συνεργασία με τους συμπαίκτες σας.Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch στις 21 Μαΐου.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 00:31 #248455 by Giorgos Tsolaridis
Knockout City από την ΕΑ Κυκλοφόρησε το gameplay trailer.

Η Electronic Arts και η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios έδωσαν στην δημοσιότητα το gameplay trailer του επερχόμενου Knockout City.

Δείτε το gameplay trailer:

 Στο Knockout City θα υπάρχουν Free-for-all, 3 vs 3, και 4 vs 4 modes ενώ θα μπορείτε να αλλάζετε τις εμφανίσεις των χαρακτήρων σας και να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές επίθεσης. Το Knockout City θα υποστηρίζει cross-platform και cross-play και στην κυκλοφορία του θα είναι διαθέσιμες 5 πίστες.Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch στις 21 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2021 19:28 #250213 by Giorgos Tsolaridis
Knockout City από την ΕΑ Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι θα συμπεριληφθεί στα Xbox Game Pass και EA Play από την μέρα κυκλοφορίας.

 Το Knockout City θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές των Xbox Game Pass και EA Play από την ημέρα κυκλοφορίας του στις 21 Μαΐου 2021,  σύμφωνα με την EA .

 Τα μέλη του EA play θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ενώ θα έχουν και δώρο ένα exclusive outfit. Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch ενώ θα υποστηρίζει και cross-play. Όσοι δεν έχουν κάποια από τις παραπάνω συνδρομές θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
 Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch στις 21 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:19 #251102 by Giorgos Tsolaridis
Το Knockout City θα είναι δωρεάν για 10 ημέρες Η EA ετοιμάζει και τουρνουά.
 Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το Knockout City θα είναι free-to-play για 10 ημέρες, από τις 21/5 και ώρα 16:00, μέχρι και τις 30/5.

 Το Online Multiplayer game, εμπνευσμένο από το dodgeball, αναπτύσσεται από την Velan Studios (εταιρεία ανάπτυξης του Mario Kart Live: Home Circuit). Η EA ονομάζει το συγκεκριμένο  launch  event "Private Party" και σκοπεύει να προωθήσει το παιχνίδι με τουρνουά, livestreams και παιχνίδια με τους  developers .

 Το Knockout City θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου για PC (Origin, Steam, Epic Games Store), Switch, PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι θα συμπεριληφθεί στο συνδρομητικό πακέτο του EA Play και του Xbox Game Pass Ultimate, σε PC και κονσόλες. Όσοι το αγοράσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο (θα κοστίζει 20 ευρώ) θα λάβουν Bonus Cosmetics και 500 Holo Greens για αγορές.

 Η Season 1 του Knockout City θα ξεκινήσει στις 25 Μαϊου και θα έχει έναν νέο χάρτη. Επίσης, θα διοργανωθούν  τουρνουά  με έπαθλα 10.000 δολάρια για την Αμερική και 5.000 δολάρια για την Ευρώπη.

 Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch στις 21 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 09:44 #252015 by Giorgos Tsolaridis
Το Knockout City θα είναι δωρεάν για όλους μέχρι να φτάσετε level 25
Για να προχωρήσετε θα πρέπει να το αγοράσετε.Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος του Knockout City τελείωσε όμως η Electronic Arts και η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios ανακοίνωσαν ότι το Battle Royale θα παραμείνει δωρεάν για νέους παίκτες μέχρι Street Rank 25.

 Για να προχωρήσετε στα επόμενα Street Ranks θα πρέπει το αγοράσετε στην τιμή των 20 ευρώ. Ο επίσημος λογαριασμός του Knockout City δήλωσε τα εξής : "Το Block Party τελείωσε, όμως οι νέοι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν. Αν οι φίλοι σας έρθουν και αυτοί θα μπορούν να παίξουν δωρεάν και φτάσουν Street Rank 25 πριν χρειαστεί να αγοράσουν το παιχνίδι".

Το Knockout City κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:26 #261761 by Nikos Georgopoulos
Το Knockout City γίνεται free-to-play, η EA αποχωρεί
Δείτε από πότε.

Το Knockout City θα γίνει free-to-play, ενώ η Electronic Arts παραιτείται από publisher .

Η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios θα είναι και στο εξής και publisher του παιχνιδιού, καθώς ανακοίνωσε ότι η αλλαγή σε f2p θα γίνει την 1η Ιουνίου 2022.

Όποιος αγοράσει το Knockout City πριν από την αλλαγή θα λάβει ένα "Πακέτο αφοσίωσης" που συνοδεύεται από cosmetics, XP boost και εκπτώσεις εντός του παιχνιδιού αξίας 2.000 Holobux (τα credits του παιχνιδιού). Αν και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Knockout City είναι εντελώς δωρεάν, η Velan πρόσφερε το παιχνίδι στο Game Pass την πρώτη μέρα, τον Μάιο του 2021, ενώ ήρθε στο PlayStation Plus τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Η Velan Studios δήλωσε επίσης ότι η αποχώρηση της EA από publisher θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει το όραμά της και να συνεργαστεί πιο στενά με το community της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2022 23:03 #264667 by Nikos Georgopoulos
Free-to-play και επίσημαΤο Knockout City θυμίζουμε ότι είναι και επίσημα free-to-play. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε όποιο format επιθυμείτε (PC ή οποιαδήποτε κονσόλα).
Στα PC θα το βρείτε στο Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2023 19:17 #269505 by Nikos Georgopoulos
Το Knockout City κλείνει οριστικά τον Ιούνιο
Η Velan Studios εξηγεί τους λόγους.

Η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios  ανακοίνωσε ότι κλείνει το Knockout City οριστικά στις 6 Ιουνίου 2023.

Από εκείνη την ημερομηνία και μετά το Knockout City θα είναι playable μόνο σε private servers σε PC. Η Velan Studios συγκεκριμένα είπε: "Το να δημιουργήσουμε ένα τόσο διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα και το να τρέξουμε live services για πρώτη φορά στις καριέρες μας έκανε τα τελευταία δύο χρόνια αρκετά δύσκολα. Παρά τους 12 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες του παιχνιδιού που πρέπει να αλλάξουν αρκετά για προσελκύσουν περισσότερους παίκτες και να παραμείνει βιώσιμο. Αφού είμαστε μία μικρή indie εταιρεία, είναι απλά αδύνατο για εμάς να κάνουμε αυτές τις αλλαγές στο παιχνίδι και να συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε.Οπότε μας έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα με το να πρωτοπορούμε. Τώρα μπορούμε να πάρουμε ότι μάθαμε, ότι πέτυχε και ότι χρειάζεται βελτίωση και να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε νέες εμπειρίες για το Knockout City και άλλα games για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι. Προς το παρών βρισκόμαστε στην διαδικασία όπου εξετάζουμε κάθε παράγοντα του παιχνιδιού, όλες της απόψεις της κοινότητας και την διαδικασία ανάπτυξής μας. Η ελπίδα μας είναι ότι στο κοντινό μέλλον, όλες αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να αρχίσουμε να δουλεύουμε στο επόμενο κομμάτι του σύμπαντος του Knockout City. Παρότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι το Knockout City θα επιστρέψει, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πρωτοποριακά games που θα εκπλήξουν και θα ευχαριστήσουν τους παίκτες παγκοσμίως."

Η Velan Studios πρόσθεσε επίσης ότι η (τελευταία) Season 9 θα ξεκινήσεις ως συνήθως στις 28 Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει 12 εβδομάδες και θα περιλάβει έξι συνεχόμενα events, ένα κάθε δύο εβδομάδες. Η οικονομία της τελευταίας season θα αλλάξει αρκετά καθώς το Premium Brawl Pass θα κοστίζει 50 cents αντί για 10 δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification