Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

10 Mar 2021 18:29 #247624 by Scavenger
Τα χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time του 1991.

Εταιρεία ανάπτυξης του επερχόμενου side-scrolling Beat-em-up είναι η Tribute Games και publisher του η Dotemu. Το Shredder's Revenge έχει retro pixel art γραφικά και χρησιμοποιεί τα σχέδια του 1987 και κλασικούς αντιπάλους όπως ο Krang και ο Shredder. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε γνώριμες τοποθεσίες της σειράς, από τους δρόμους της Νέας Υόρκης έως την Διάσταση Χ.

Η Dotemu μας έχει προσφέρει στο παρελθόν games οπως το Streets of Rage 4 και το Wonder Boy: The Dragon’s Trap , ενώ η Tribute Games έχει αναπτύξει τα εμπνευσμένα από retro games Panzer Paladin, Flinthook και Mercenary Kings . Μερικοί από τους τωρινούς εργαζόμενους της εταιρείας είχαν επίσης εμπλακεί στην ανάπτυξη του Teenage Mutant Ninja Turtles που κυκλοφόρησε το 2007 για το Game Boy Advance.

Το προηγούμενο παιχνίδι με χελωνονιντζάκια που αναπτύχθηκε για κονσόλες ήταν το TMNT: Mutants in Manhattan που κυκλοφόρησε το 2016, το οποίο είχε αναπτύξει η PlatinumGames και εκδώσει η Activision. Με δεδομένο ότι το Shredder's Revenge αναπτύσσεται από μια εντελώς διαφορετική ομάδα, το Mutants in Manhattan δεν αποτελεί ένδειξη του τι μπορείτε να περιμένετε. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται κατά την κυκλοφορία του, η ημερομηνία της οποίας είναι ακόμη άγνωστη.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες σε άγνωστη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2021 17:47 #247659 by Kadaz
Το στιλ του απ'οτι είδα στο video είναι μιας άλλης εποχής χωρίς αυτό να είναι κακό. Ότι πρέπει για εμάς τους δεινόσαυρους :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2021 22:26 #247708 by Xintzi
Η αλήθεια είναι μοιάζει περισσότερο για παιχνίδι κινητού και είναι βασισμένο στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time του 1991. Μικρός έβλεπα ταινίες και παιδικά με αυτούς αλλά δεν είχα παίξει ποτέ game. Ίσως το δοκιμάσω όταν βγει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 00:59 #247717 by Kadaz
Υπήρχαν κάποια ωραία games αυτής της σειράς στο gameboy και snes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 01:28 #247719 by Blood Prince
Τα λάτρευα στα παιδικά μου χρόνια και είχα αγοράσει χελωνιτζάκι σε φιγούρα αλλά πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
 

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 08:46 - 13 Mar 2021 08:47 #247720 by Frazzle
Θα το δοκιμάσω όταν βγει μόνο και μόνο για το nostalgia, τίποτα παραπάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:54 #249480 by BigGreekGamer
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gameplay video Το νέο βίντεο παρουσιάζει όλες τις κινήσεις των χαρακτήρων.

 Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge είναι ένα Retro Platform από την  publisher  του Streets of Rage 4, DotEmu και την εταιρεία ανάπτυξης Tribute Games. Το πρώτο gameplay trailer έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Θα δείτε όλες τις διαφορετικές κινήσεις και ικανότητες που έχουν οι χαρακτήρες του όπως επίσης τα γραφικά και τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος.

 Η μουσική στις μάχες του Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge είναι γραμμένη από τον συνθέτη Tee Lopes, του οποίου την δουλειά έχουμε συναντήσει προηγουμένως στα Sonic Mania, League of Legends, and Monster Boy and the Cursed Kingdom και άλλες κυκλοφορίες όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου. Ένα δείγμα της μουσικής του Lopes βρίσκεται και στο gameplay video παρακάτω.
 Η DotEmu υπόσχεται μία εμπειρία πιστή στο Retro στυλ με μερικές σύγχρονες πινελιές, κάτι το οποίο επίσης μπορείτε να διαπιστώσετε στο νέο βίντεο. Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιες κονσόλες) σε άγνωστη ημερομηνία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification