Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lollipop Chainsaw

19 Jun 2022 21:41 #265103 by Μάνος Γρυπάρης
Το Lollipop Chainsaw ήταν ένα πολυσυζητημένο αλλά μέτριο Action game του 2012. Το κυκλοφόρησε η Warner Bros. και είχε ως πρωταγωνίστρια μία ξανθιά badass ηρωίδα (στην οποία άρεσαν τα ηλεκτρικά πριόνια). Τελικά δεν σημείωσε τόσο καλά reviews.

Ο Yoshimi Yasuda της Dragami Games έγραψε στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι "Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει, από την Dragami Games. Να το περιμένετε". Αυτό ήταν λίγο πολύ το σύνολο της ανακοίνωσης, χωρίς να εξηγείται αν πρόκειται για sequel, remaster ή remake. Αλλά ξέρουμε ότι κάτι υπάρχει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2022 22:20 #265114 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Lollipop Chainsaw επιστρέφει
Σύμφωνα με τον παραγωγό της.

Το Lollipop Chainsaw ήταν ένα πολυσυζητημένο αλλά μέτριο Action game του 2012. Το κυκλοφόρησε η Warner Bros. και είχε ως πρωταγωνίστρια μία ξανθιά badass ηρωίδα (στην οποία άρεσαν τα ηλεκτρικά πριόνια). Τελικά δεν σημείωσε τόσο καλά reviews.

Ο Yoshimi Yasuda της Dragami Games έγραψε στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι "Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει, από την Dragami Games. Να το περιμένετε". Αυτό ήταν λίγο πολύ το σύνολο της ανακοίνωσης, χωρίς να εξηγείται αν πρόκειται για sequel, remaster ή remake . Αλλά ξέρουμε ότι κάτι υπάρχει.

Ο Yasuda υπηρέτησε στο παρελθόν ως Διευθύνων Σύμβουλος της Kadokawa Games, η οποία έκανε publish μια σειρά από games της Grasshopper Manufacture όπως το Lollipop Chainsaw και το Killer is Dead. Π Yasuda υπηρέτησε ως Executive Producer και στους δύο τίτλους. Ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αποχωρεί από την Kadokawa για να δημιουργήσει τη νέα του εταιρεία, Dragami Games, η οποία φαίνεται να έχει πάρει μαζί της και το Lollipop Chainsaw ως brand.Αυτή η ανακοίνωση αφορά την 10η επέτειο του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 12 Ιουνίου 2012 στην Αμερική. Η αόριστη ανακοίνωση του Yasuda ήρθε στη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ιαπωνία, στις 14 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, ο game designer και director του Lollipop Chainsaw Suda51 δεν έχει αναγνωρίσει κάτι, αν και γιόρτασε την επέτειο μαζί με τον director James Gunn την επέτειο του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 23:29 #265413 by Nikos Georgopoulos
Lollipop Chainsaw remake
Επαναδημιουργία του τίτλου με την υποστήριξη της Warner Bros.

Η Dragami Games ανακοίνωσε το Remake του Lollipop Chainsaw. Το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2012, ενώ το Remake στοχεύει για κυκλοφορία τον επόμενο χρόνο. Στο Remake εργάζονται και developers από το original game. O παραγωγός του Original, Yoshimi Yasuda, θα συμμετέχει στην ανάπτυξη, επίσης το game σκοπεύει να κάνει μερικές αλλαγές στο σενάριο τις πρωταγωνίστριας, η οποία βρίσκεται στη μέση μιας επίθεσης από ζόμπι.

Τα γραφικά του Lollipop Chainsaw Remake θα έχουν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, χάρις στην δύναμη των νέας γενιάς κονσόλων και των PC. Όσον αφορά το soundtrack, κάποια κομμάτια του original game, δεν θα περιλαμβάνονται στο Remake λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και θα αντικατασταθούν με νέα.

Ο Yashuda έγραψε στο Twitter:” Δυστυχώς, κάποιοι παράγοντες επηρέασαν τα πράγματα και πλέον οι fans δεν είναι και τόσο εύκολο να παίξουν το Lollipop Chainsaw σε προηγούμενες κονσόλες, και εδώ και κάποιο καιρό δεν έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι ούτε στις τωρινές κονσόλες. Γι’αυτό, αγοράσαμε τα πνευματικά δικαιώματα του παιχνιδιού από το Kadokawa Games και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Remake. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την Warner Bros και έχουμε την υποστήριξη τους. Στο original game εργάστηκε και ο Goichi Suda ως director ενώ το σενάριο έγραψε ο James Gunn, γνωστός από τις ταινίες Guardians of The Galaxy.


Lollipop Chainasaw Remake の発表に関する Producer message をお届けします…!!!
Please check Producer message about Lollipop Chainsaw Remake. #lollipopchainsaw #ロリポップチェーンソー pic.twitter.com/ILeLTKNVZ3

— 安田善巳 (@yasudaD5) July 5, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2022 16:42 #265583 by Nikos Georgopoulos
Θα μείνει αρκετά πιστό στην αρχική κυκλοφορίαΜετά την ανακοίνωση του remake του Lollipop Chainsaw, αρκετοί fans της αρχικής κυκλοφορίας είχαν ανησυχίες για τις αλλαγές που θα γίνουν όπως αλλαγές στο soundtrack, λογοκρισία, αλλά και επειδή δεν βοηθούν άνθρωποι από την αρχική ομάδα ανάπτυξης.
Ο πρόεδρος της Dragami Games, Yoshimi Yoshida προσπάθησε να καθησυχάσει τους fans δηλώνοντας: "Ο βασικός σκοπός του Lollipop Chainsaw remake είναι να κάνουμε στους fans πιο εύκολο να παίξουν το παιχνίδι και όχι να φτιάξουμε ένα καινούργιο Lollipop Chainsaw. Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να φτιάξουμε μία remastered εκδοχή του αρχική παιχνιδιού χωρίς να αλλάξουμε τίποτα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να έχουμε πάλι τα δικαιώματα σε 16 τραγούδια τα οποία ήταν βασικό κομμάτι της αίσθησης του αρχικού παιχνιδιού, οπότε στοχεύουμε σε ένα remake, το οποίο θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε remaster".


ロリポップチェーンソーリメイクに対し沢山のファンよりご質問を頂戴しましたのでお答えします…!!!
Many fans have asked questions about Lollipop Chainsaw Remake, so I will answer them. #ロリポップチェーンソー #lollipopchainsaw #ドラガミゲームス #dragamigames pic.twitter.com/V6iQG8mVDx

— 安田善巳 Yoshimi Yasuda (@yasudaD5) July 12, 2022

Όσον αφορά το σενάριο, ο Yoshida γνωρίζει ότι είναι ο βασικός λόγος που έχει αγαπηθεί ο συγκεκριμένος τίτλος και τόνισε ότι δεν αλλαχτεί. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι ο αισθητικό τομέας δεν θα αλλαχτεί. Με την αρχική ανακοίνωση του remake, ο Yoshida τόνισε ότι το remake θα έχει αρκετά βελτιωμένα γραφικά που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό: "Η αναφορά ότι το παιχνίδι θα έχει πιο βελτιωμένα γραφικά είχε να κάνει με το ότι θα χρησιμοποιήσουμε την νέα τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στις σύγχρονες κονσόλες. Δεν υπάρχει σκοπός να αλλαχτεί ο σχεδιασμός της πρωταγωνίστριας Juliet, την οποία αγαπούν developers και fans'.

Τελευταίο θέμα για το οποίο μίλησε ο Yoshida είναι η λογοκρισία και δήλωσε: "Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα το θέμα με τις πλατφόρμες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι θα διαπραγματευτούμε για να φέρουμε το remake όσο τον δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2023 20:46 #269035 by Nikos Georgopoulos
Μια πρώτη ματιά στην JulietΔείτε μια πρώτη ματιά του πως θα είναι η Juliet στο Lollipop Chainsaw remake.


First Look at Juliet in Lollipop Chainsaw Remake Released

original vs. remake pic.twitter.com/JiEskzqnX4

— Jean WsR?? (@JeamWSR) January 5, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2023 21:57 #269039 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει, δηλαδή σιγά το παιχνίδι που θα του κάνουν και remake... Για μένα ήταν μια από τις κακές αγορές που έκανα. Και κρίνοντας από τη φωτογραφία και τα σχόλια, δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος κανείς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2023 22:18 #269040 by Απόστολος Μητσακούλης
Περίεργο παιχνίδι απ'οτι είδα σε βίντεο. ΔΝ είναι καν του στιλ που προτιμώ, οπότε δν θα περιμένω remake.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2023 23:48 #269047 by Aνέστης Αδαμίδης

Περίεργο παιχνίδι απ'οτι είδα σε βίντεο. ΔΝ είναι καν του στιλ που προτιμώ, οπότε δν θα περιμένω remake.
 
Νταξ, είχε την πλάκα του. Αλλά ούτε καμιά καινοτομία ήταν, ούτε τίποτα φαντασμαγορική ιστορία, ούτε χαρακτήρες που να σε κάνουν να δένεσαι. Δύο άξονες είχε όλους κι όλους. Με την ιαπωνική συνταγή kawaii. Για μένα ένας λόγος ακόμη που το πήρα ΤΟΤΕ, ήταν και η φωνή της Tara Strong. Επειδή έκανε την Harley Quinn και μου αρέσει σαν χαρακτήρας, είπα να δω και αυτό. Αλλά ήταν αρκετά απογοήτευση το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Aug 2023 09:32 #272493 by Nikos Georgopoulos
Καθυστερεί για το 2024To Lollipop Chainsaw remake θα καθυστερήσει καθώς αντί για το 2023 αναμένεται το καλοκαίρι του 2024. Οι developers ήθελαν να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στην ποιότητα του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2024 11:04 #276311 by Nikos Georgopoulos
Lollipop Chainsaw remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[img][/img]


12 χρόνια μετά το αρχικό.

Το Lollipop Chainsaw remake είναι ένα Zombie Hack-and-slash όπου μία cheerleader λυκείου, η Juliet σκοτώνει ζόμπι. Δείτε το τρέιλερ:Το Lollipop Chainsaw remake σε σύγκριση με το θα έχει πολλές βελτιώσεις, αλλά δεν θα αλλάξει καθόλου την ιστορία. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν μειωμένο χρόνο του loading , ρυθμισμένους χρόνους για τις Combo κινήσεις και το auto-fire mode για το Chainsaw Blaster. Επιπλέον, η δράση γίνεται πιο γρήγορη λόγω του συστήματος Chained Hits Hunting, στο οποίο όταν χτυπάτε πολλούς εχθρούς με επιτυχία αυξάνεται και η ταχύτητα επίθεσης. Προστέθηκαν και νέα costumes, chainsaws και χρώμα μαλλιών.

Το Lollipop Chainsaw remake θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου σε PC, PS5, Xbox Series X και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification