Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

09 Dec 2022 12:19 #267977 by Ερμής Δερβίσης
Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022, η εταιρεία ανάπτυξης nDreams ανακοίνωσε το Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 για Meta Quest 2 και PlayStation VR2.Οι παίκτες θα αναλάβετε τους ρόλους των Ghostbusters και θα χρησιμοποιείτε διάφορα όπλα και εργαλεία για να αντιμετωπίσετε φαντάσματα. Θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με άλλους 3 παίκτες.
αντιπρόεδρος του PlayStation VR, Jake Zim δήλωσε: "Με το σημερινό τρέιλερ παρουσιάζουμε την πρώτη εικόνα των μελλοντικών Ghostbusters πριν βάλουν τα boilersuits, στο καλύτερο Ghostbusters game ως τώρα. Μόνο με το VR μπορούν οι παίκτες πραγματικά να νιώσουν το χάος, ενώ δουλεύουν μαζί για να αποφύγουν Mini-Pufts, φαντάσματα για να σώσουν την πόλη."
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2022 02:30 #267990 by Nikos Georgopoulos
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
Ανακοινώθηκε για τα VR με gameplay trailer.

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022, η εταιρεία ανάπτυξης nDreams ανακοίνωσε το Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 για Meta Quest 2 και PlayStation VR2.

Οι παίκτες θα αναλάβετε τους ρόλους των Ghostbusters και θα χρησιμοποιείτε διάφορα όπλα και εργαλεία για να αντιμετωπίσετε φαντάσματα. Θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με άλλους 3 παίκτες.Ο αντιπρόεδρος του PlayStation VR, Jake Zim δήλωσε: Με το σημερινό τρέιλερ παρουσιάζουμε την πρώτη εικόνα των μελλοντικών Ghostbusters πριν βάλουν τα boilersuits, στο καλύτερο Ghostbusters game ως τώρα. Μόνο με το VR μπορούν οι παίκτες πραγματικά να νιώσουν το χάος, ενώ δουλεύουν μαζί για να αποφύγουν Mini-Pufts, φαντάσματα για να σώσουν την πόλη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification