Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Devil May Cry: Peak of Combat

20 Feb 2023 11:49 #269803 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Το Devil May Cry: Peak of Combat, spin-off για κινητά, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως φέτος και μπορείτε να εγγραφείτε στην κλειστή beta τώρα. Το Devil May Cry για κινητά έρχεται από τη NebulaJoy Games και υπόσχεται να είναι ένα free-to-play action role-playing game. Θα μπορείτε να παίξετε ως πολλαπλοί χαρακτήρες, όπως ο Dante, η Lady, ο Vergil και ο Nero, και θα διαθέτει τόσο single-play όσο και multiplayer modes. Ένα δελτίο τύπου σημειώνει ότι θα έχει hack-and-slash gameplay όπως στην αρχική σειρά, καθώς και ένα μείγμα από platforming και dungeon-crawling στοιχεία θα έχει επίσης μηχανισμούς gacha.
  
 Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το παιχνίδι και εσείς, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το closed beta test θα είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android, οπότε δεν έχει σημασία η πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε. Κάθε χαρακτήρας με τον οποίο παίζετε θα έχει μοναδικά abilities, όπλα και fighting powers και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα έως και τριών χαρακτήρων. Θα μπορείτε επίσης να συλλέγετε διάφορα υλικά για crafting, ενώ θα υπάρχουν και raid bosses για να αντιμετωπίσετε. Το Peak of Combat είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, με την πιο προηγούμενη να είναι το Devil May Cry 5, από την ίδια την Capcom. Δεν έχει γίνει λόγος για κάποιο νέο mainline entry game, αν και αν σκεφτεί κανείς πόσο καλά πούλησε το παιχνίδι, δεν θα ήταν εντελώς απροσδόκητο αν υπήρχε.

Εσείς λέτε να πετύχει αυτό ή να είναι άλλο ένα Diablo Immortal ;
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2023 16:30 #269806 by Απόστολος Μητσακούλης
Ενδιαφέρον. Αν έχει single player mode θα το παίξω. Με τα online λίγο κουράστικα στο κινητό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2023 21:01 #269844 by Nikos Georgopoulos
Devil May Cry: Peak of Combat
Άνοιξαν οι εγγραφές για την beta.

Το Devil May Cry: Peak of Combat, ένα spin-off της σειράς για κινητά, θα κυκλοφορήσει φέτος και μπορείτε να εγγραφείτε στην closed beta από τώρα.

Το Devil May Cry για κινητά έρχεται από τη NebulaJoy Games και υπόσχεται να είναι ένα free-to-play action role-playing game. Θα μπορείτε να παίξετε ως πολλαπλοί χαρακτήρες, όπως ο Dante, η Lady, ο Vergil και ο Nero, και θα διαθέτει τόσο single-play όσο και multiplayer modes. Ένα δελτίο τύπου σημειώνει ότι θα έχει hack-and-slash gameplay όπως στην αρχική σειρά, καθώς και ένα μείγμα από platforming και dungeon-crawling στοιχεία θα έχει επίσης μηχανισμούς gacha. Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το παιχνίδι και εσείς, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site  του παιχνιδιού για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το closed beta test θα είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android, οπότε δεν έχει σημασία η πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε.

Κάθε χαρακτήρας με τον οποίο παίζετε θα έχει μοναδικά abilities, όπλα και fighting powers και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα έως και τριών χαρακτήρων. Θα μπορείτε επίσης να συλλέγετε διάφορα υλικά για crafting , ενώ θα υπάρχουν και raid bosses για να αντιμετωπίσετε. Το Peak of Combat είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, με την πιο προηγούμενη να είναι το Devil May Cry 5, από την ίδια την Capcom. Δεν έχει γίνει λόγος για κάποιο νέο mainline entry game, αν και αν σκεφτεί κανείς πόσο καλά πούλησε το παιχνίδι, δεν θα ήταν εντελώς απροσδόκητο αν υπήρχε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification