Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Απ' ότι φαίνεται οι κάτοχοι PS3 δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το Demo του Resident Evil 5 μέσω του PSN. Όπως ανακοίνωσε η Capcom το παιχνίδι θα υπάρχει μόνο στο Live ενώ έθεσε ως ημερομηνία κυκλοφορίας του Demo την 26η Ιανουαρίου.
Θέλω την γνώμη σας για αυτό τον εξαιρετίκο τίτλο της Capcom.Πιστεύετε οτι αξίζει τα λεφτά του?
Ορίστε το τελευταίο trailer που μπορείτε να το κατεβάσετε απο το Playstation Network και απο το Xbox Marketplace...
[youtube:11ztqnuf][/youtube:11ztqnuf]
Αγαπητε φιλε καλωσηλθες στην παρεα μας. Το RE5 θα ειναι απο τα καλυτερα Action στις κονσολες, γι αυτο μην εχεις καμια ανησυχια. Τα παρωντα posts θα μεταφερθουν, αφου ηδη υπαρχει topic για το RE5 και θα συνεχισουμε εκει την κουβεντα μας!
Freak wrote: Τελικα επιβεβαιωθηκε! Demo και σε Ευρωπη σε PSN και σε Live.
Καταπλικτικα νεα!!!Εχω ακουσει οτι το demo θα κυκλοφορησει στις 2 Φεβρουαριου,καποιοι ομως λενε οτι θα βγει στις 5 Φεβρουαριου...ποια τελικα ειναι η σωστη ημερομηνια?(θα μου πειτε τωρα τι 2,τι 5,το ιδιο πραγμα ειναι.Αλλα οταν περιμενεις αυτο το game για 4 χρονια σου φαινεται βουνο (που λεει ο λογος)....