Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Beyond Good and Evil II

09 Jul 2023 03:57 #271966 by Nikos Georgopoulos
Ο creative director του Beyond Good and Evil 2, Emile Morel, έφυγε από τη ζωή
Σε ηλικία 40 ετών.

Ο creative director του Beyond Good and Evil 2, Emile Morel, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, χωρίς να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

Την ανακοίνωση έκανε η Ubisoft Montpellier στο LinkedIn και δήλωσε : "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και συνεργάτη μας Emile Morel. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τους φίλους και τους συναδέλφους του από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να τονίσουμε την μεγάλη επιρροή που είχε ανά τα χρόνια σε διάφορα games που απαρτίζουν την ιστορία της εταιρείας μας. Για εμάς ο Emile ήταν ένας καλό φίλος και μία ατελείωτη πηγή θετικής ενέργειας. Μας άρεσε το πάθος του και ο τρόπος που έλεγε ιστορίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Emile και μεγάλη του συνεισφορά στο σύμπαν του BGE2 θα παραμείνει για πάντα."Ο παραγωγός της Ubisoft Montpellier δήλωσε: "Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου Emil Morel. Ήσουν εξαιρετικός συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια στην Ubisoft. Είμαι ευγνώμων που δουλέψαμε μαζί σε τόσα projects. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, ήσουν πάντα εγκάρδιος και υποστηρικτικός άνθρωπος με το θετικό μυαλό σου". Η πρώην narrative director του Beyond Good and Evil 2, M. Gabreille Shrager, δήλωσε: "Ένας εξαιρετικός συνάδελφος για πάνω από μία δεκαετία στην Ubisoft Montpellier, γελάσαμε και κλάψαμε στις καλές και στις κακές στιγμές και κυκλοφορήσαμε πολλά καλά games μαζί. Ο Emile ήταν περήφανος για το Beyond Good and Evil 2, τους Space Monkeys και τους συναδέλφους του. Θα μας λείψει πολύ."

Ο Morel ξεκίνησε στην Ubisoft το 2009 και αρχικά δούλεψε στα The Adventures of Tintin και Rayman Legends πριν πάει στο Beyond Good and Evil 2. Πριν από αυτά είχε εργαστεί ως designer σε αρκετά ακόμα games όπως τα Alone in the Dark και Test Drive Unlimited 2. Τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε την θέση του creative director στο Beyond Good and Evil 2, λόγω ανακατατάξεων στην Ubisoft Montpellier.

Το Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται πλέον σε ανάπτυξη για πάνω από 15 χρόνια χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification