Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

18 Dec 2018 12:17 #221701 by Giorgos Tsolaridis
Οι ηθοποιοί των Solid Snake και Liquid Snake σε Χριστουγεννιάτικο βίντεο
Απαγγέλουν το "The Night Before Metal Gear" του David Hayter.


Όταν αποκαλύφθηκε ότι ο David Hayter δεν θα επιστρέψει ως Snake στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, οι δια βίου fans της σειράς αναφώνησαν με τέλειο συντονισμό: "Μα ο David Hayter είναι ο Snake." Φαίνεται ότι ο ηθοποιός και σεναριογράφος νιώθει το ίδιο, σχεδόν μια δεκαετία μετά την τελευταία του εμφάνιση στην σειρά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο voice actor του Liquid Snake Cam Clarke επανασυνδέεται ζωντανά με τον David Hayter για να απαγγείλουν το ξεκαρδιστικό «The Night Before Metal Gear” μια έκδοση του κλασικού "The Night Before Christmas" ενισχυμένη με nanomachines.


Σύμφωνα με τον Clarke, ο Hayter έγραψε την παρωδία σε περίπου 20 λεπτά, πράγμα που δε μας εκπλήσσει για τον άνθρωπο που ρίχνει τα πολεμικά ελικόπτερα σαν μύγες. Ή μήπως ο Snake ήταν αυτός;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2019 19:49 - 12 Jul 2019 19:17 #225796 by Πασχάλης Βραμπάκης

Η αγάπη στο πρόσωπο του διάσημου ηθοποιού Keanu Reeves, φαίνεται πώς έχει εκτοξευτεί στα ύψη μετά από την εμφάνισή του στην E3 2019.

Ο ηθοποιός του Hollywood ανέβηκε στη σκηνή κατά την διάρκεια της έκθεσης του Xbox στην φετινή E3, με σκοπό να αναγγείλει το ρόλο του στο επερχόμενο παιχνίδι Cyberpunk 2077.

Όσοι δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 και θέλετε να παίξετε ως Reeves, τότε ίσως να βρείτε ενδιαφέρον το νέο απίστευτο mod που κυκλοφόρησε από τον pro modder JimMarr.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 17:44 #226638 by Giorgos Tsolaridis
Metal Gear Solid 5: Mod δίνει στον Snake για όπλο μια μπανάνα
Το απόλυτο εργαλείο εκφοβισμού.



Στο Metal Gear Solid 5 υπάρχει ένα mod το οποίο δίνει στον Venom Snake για όπλο μία...μπανάνα.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Banana mod.

Δυστυχώς μια μπανάνα δεν εκτοξεύει σφαίρες, ωστόσο και μόνο που την κρατάει ο Snake το όλο σκηνικό έχει τον χαβαλέ του. Συνοδεύεται κι από ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, ένα τζάκετ, ενώ η όψη της μπερδεύει τους στρατιώτες και τους εκφοβίζει καθώς θα πιστεύουν ότι κρατάτε όπλο. Προσθέτοντας την μπανάνα στο loadout σας, ουσιαστικά αντικαθιστάτε το νεροπίστολο.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Metal Gear Solid.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα όσον αφορά την ομάδα των Snake, πριν από μερικές ώρες υπήρξαν φήμες ότι ο Solid Snake θα ενταχθεί στο ρόστερ του Tekken 7, οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2020 18:56 #237138 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Παίκτες κατάφεραν πυρηνικό αποκλεισμό, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του.
Ομάδα παικτών κατάφερε να αφαιρέσει όλα τα πυρηνικά από το παιχνίδι του Hideo Kojima.



Στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ενεργοποιείται ένα cutscene όταν έχετε καταφέρει να αποκλείσετε όλα τα πυρηνικά από το playthrough σας, το οποίο σημαίνει ότι κανείς στον server σας δεν έχει ή δεν αναπτύσσει πυρηνικά όπλα. Το συγκεκριμένο cutscene απαιτεί απόλυτη συνεργασία για να το ξεκλειδώσετε και τώρα, πέντε χρόνια μετά, ομάδα παικτών κατάφερε να το επιτύχει. Στην πραγματικότητα το γεγονός του αποκλεισμού έχει να επιτευχθεί από την δεκαετία του 1940.

Ο LoneQuacker ανέφερε το περιστατικό στο Reddit ανεβάζοντας το σχετικό cutscene που εμφανίστηκε όταν οι παίκτες του PS3 κατάφεραν τον αποκλεισμό όλων των πυρηνικών όπλων. Μάλιστα στην περιγραφή του βίντεο από όπου είναι το cutscene, διαβάζουμε ότι μας το προσφέρει η συμμορία κατά των πυρηνικών.


Ο Snake λέει χαρακτηριστικά ότι δεν περίμενε ποτέ αυτή την στιγμή με το cutscene να έχει ξαναπαίξει σε έκδοση για PC, χωρίς όμως να έχει υπάρξει η απαραίτητη προϋπόθεση ταυτόχρονου και καθολικού αποκλεισμού.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2020 14:52 #237355 by Aνέστης Αδαμίδης
Νομίζω είχα δει την είδηση παλιότερα ότι είχε γίνει στο PC, αλλά έγινε κατά λάθος. Ενώ δηλαδή δεν είχαν αφοπλιστεί τα πυρηνικά, η σκηνή για κάποιο λόγο είχε εμφανιστεί. Δε θυμάμαι πότε το είχατε δημοσιεύσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2020 11:01 #237382 by Ηλιας
Μου θυμισατε την παιχνιδαρα.

Ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε στη ζωη μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2020 18:46 #241094 by Giorgos Tsolaridis
Βρετανός έβαλε προσθετικό χέρι του Venom Snake
Από εταιρεία κατασκευής βιονικών μελών που συνεργάζεται με την Konami.


Η Konami συνεργάζεται με την Open Bionics για την κατασκευή ενός επίσημου Metal Gear Solid "Venom Snake" βιονικού χεριού από τον αγκώνα και κάτω.

Το σχέδιο έρχεται μετά από το "Hero Arm" της ίδιας εταιρείας, το οποίο είναι το πιο οικονομικό βιονικό χέρι στον κόσμο. Ο 29χρονος Daniel Melville από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος γεννήθηκε χωρία το δεξί του χέρι και χρησιμοποιούσε το Hero Arm για τρία χρόνια, είναι ο πρώτος που δοκιμάζει το νέο σχέδιο από τη σειρά Metal Gear Solid. Ο ίδιος δήλωσε: "Είναι ότι ήθελα από ένα βιονικό χέρι. Είμαι gamer, λατρεύω τα Metal Gear Solid και είναι τρελό να έχω το χέρι του Snake στην πραγματική ζωή."



Το βιονικό χέρι της Open Bionics έχει την επιλογή αλλαγής της εμφάνισής του με καθώς έχει μαγνητικά καλύμματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Metal Gear Solid ασχολείται με βιονικά μέλη καθώς πριν από αρκετά χρόνια η Konami βοήθησε στην κατασκευή τεχνιτών μελών για τον James ο οποίος είχε ένα ατύχημα με ένα τρένο. Το BBC γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για αυτό το θέμα με όνομα Metal Gear Man.

Η πρόεδρος της Open Bionics, Samantha Payne είπε ότι ”αυτή η συνεργασία προέκυψε από κοινό ενδιαφέρον για την τέχνη, την τεχνολογία και την επιστήμη. Μας προσφέρει μεγάλη χαρά το ότι αυτό τη η ένωση μηχανικής και τέχνης άλλαξε τόσο ριζικά την ζωή ενός ανθρώπου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 18:54 #241580 by Giorgos Tsolaridis
Μπότες, σακίδιο, μπουφάν και ρολόι Metal Gear Solid
Επίσημη συνεργασία από την Konami.


Η Konami σε συνεργασία με την Ιαπωνική εταιρεία Super Groupies ετοιμάζει μπότες, μπουφάν, σακίδιο και ρολόι Metal Gear Solid.


Οι μπότες έχουν γκρι χρώμα και το λογότυπο FOXHOUND στη γλώσσα τους. Δένονται με κορδόνια, ενώ στη μέση τους διαθέτουν ένα δέσιμο ζώνης. Στην εσωτερική μεριά έχουν φερμουάρ για να μπορείτε να τις βάζετε και να τις βγάζετε πιο άνετα. Πωλούνται στα 159 ευρώ.
[img size=500 ]https://www.gameworld.gr/images/stories/others/meta-gear-solid-backpack-1.jpg Το σακίδιο έχει γκρι χρώμα, με γκρι, μαύρη και λευκή στρατιωτική παραλλαγή στο εσωτερικό της. Τόσο εξωτερικά, όσο και εξωτερικά, θα βρείτε και διάφορες τσέπες (με φερμουάρ ή διχτάκι) που θα σας βοηθήσουν στην κατανομή των αντικειμένων. Η τσάντα περιέχει τις φράσεις "ONE MAN ARMY" και "MUGEN" (που στα Ιαπωνικά σημαίνει αιωνιότητα). Το σακίδιο πωλείται στα 119 ευρώ. [img size=500 ]https://www.gameworld.gr/images/stories/others/metal-gear-solid-backpack-2.jpg[/img]

Το μπουφάν έχει γκρι και κίτρινο χρώμα, φερμουάρ το οποίο μπορείτε να κρύψετε, στο δεξί χέρι το λογότυπο FOXHOUND και στο αριστερό ένα φερμουάρ εμπνευσμένο από την εμβληματική bandana του Snake.Το μπουφάν πωλείται στα 191 ευρώ.


Το ρολόι αποτελείται από δερμάτινο λουράκι και στις ενδείξεις του διαθέτει ημερολόγιο με εμφάνιση των ημερών της εβδομάδας. Τα χρώματά του είναι λευκό, γκρι και κίτρινο. Η οθόνη του θυμίζει αρκετά το Codec. Όσοι το αποκτήσετε θα το λάβετε μέσα σε cardboard box.Πωλείται στα 159 ευρώ


Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε τα αντικείμενα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2021 16:08 - 13 Apr 2021 00:24 #246653 by Γιώργος Τσάκωνας
Το βιβλίο του Hideo Kojima θα εκδοθεί και στα αγγλικά.
Η κυκλοφορία αναμένεται φέτος το φθινόπωρο. Ο game designer Hideo Kojima, γνωστός ως δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stranding, έγραψε μία συλλογή κειμένων, που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία το 2019.Το βιβλίο αφορά την επιρροή της pop κουλτούρας ως πηγή έμπνευσης για τον ίδιο κατά την ανάπτυξη των video games. Επιπλέον περιέχει μία συζήτηση του Kojima με έναν μουσικό που δούλεψε στο soundtrack του Death Stranding, τον Gen Hoshino. Ο Kojima έχει επίσης υπάρξει καλεσμένος στην late-night ραδιοφωνική εκπομπή του Hoshino.

Appeared as a guest to Gen Hoshino’s late night radio show ( #星野源ANN ).
Talked about many things, their relationship, games, and of course about  #DeathStranding ! Gen Hoshino’s track,  #PopVirus .

↓it’s Japanese, but here’s the broadcast!  t.co/vO5lB5x6pn …  t.co/JHPazX0XVl — KOJIMA PRODUCTIONS (Eng) (@KojiPro2015_EN)
November 12, 2019

Ο τίτλος της Ιαπωνικής έκδοσης στα αγγλικα είναι “The Gifted Gene and My Lovable Memes”, αν και αποτελεί μάλλον κακή μετάφραση μιας και στην  εισαγωγή της χαρτόδετης έκδοσης  ο τίτλος αποδίδεται πιο λογικά ως “The Memes I Love”. Η Αγγλική έκδοση θα έχει τον τίτλο “The Creative Gene”, με τον υπότιτλο να είναι “Πως τα βιβλία, οι ταινίες και η μουσική ενέπνευσαν τον δημιουργό του Death Stranding και του Metal Gear Solid” σε ελληνική μετάφραση. 
Το “The Creative Gene” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου από την Viz Media.
Το βιβλίο ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον για κάποιον που ασχολείται με game development.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:48 #250814 by Ερμής Δερβίσης

Μία TikToker είναι η πρώτη Αμερικανίδα που έλαβε το προσθετικό χέρι, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Metal Gear Solid V
Δηλώνει ότι η ίδια έχει κοινά με τον Big Boss.


Η TikToker Laiken Olive είναι ο πρώτος άνθρωπος στην Αμερική που έλαβε το βιονικό χέρι, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Konami με την Open Bionics.

Στα σχόλια της ανάρτησης στο Twitter η Olive δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κόκκινο και μαύρο χρώμα είναι προαιρετικό: Το να μπορώ να του αλλάξω την εμφάνιση σημαίνει ότι μπορώ να γίνω ο Venom Snake, ο Iron Man, o BB-8 και τόσοι άλλοι με μία μόνο αλλαγή του καλύμματος. Το χέρι μπορεί να κάνει ρεαλιστικές κινήσεις και περιέχει αισθητήρες που καταλαβαίνουν τις συστολές των μυών και τις μεταφράζει σε κινήσεις.

Η Laiken δήλωσε ότι βρίσκει αρκετά κοινά μεταξύ της ίδιας και του Big Boss στο Metal Gear Solid V: "Στο Metal Gear Solid ο πρωταγωνιστής ξυπνάει από κόμμα μετά από ενεά χρόνια. Εγώ περίμενα μία δεκαετία για αποκτήσω ένα προσθετικό χέρι που να καλύπτει τις ανάγκες μου".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.