Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Theft Auto 5

03 Mar 2021 12:06 #247226 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Grand Theft Auto 5
Ίσως το μόνο θέμα που έχει το game. Να δούμε στο PS5 και στο GTA VI  πως θα είναι οι χρόνοι φόρτωσης... 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 17:32 - 13 Mar 2021 17:41 #247762 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Grand Theft Auto 5
O Gordon Hall ιδρυτής της Rockstar Leeds και developer του Red Dead Redemption απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών Η αιτία του θανάτου δεν έχει γνωστοποιηθεί.
Ο ιδρυτής της Rockstar Leeds και developer των Red Dead Redemption και L.A. Noire, Gordon Hall απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών.O Grordon Hall ίδρυσε την Mobius Entertainment το 1997 και εργάστηκε σε αρκετά games των Game Boy και Game Boy Advance, όπως το Max Payne. Έπειτα η Take-Two Interactive εξαγόρασε την Mobius Entertainment και την μετονόμασε σε Rockstar Leeds. Ο Gordon Hall εργάστηκε επίσης στα GTA: Liberty City Stories, GTA: Chinatown Wars ενώ η Rockstar Leeds κατάφερε να φέρει την gaming σειρά GTA για πρώτη φορά στις φορητές κονσόλες της Nintendo.
Λίγο αργότερα ο Hall μετακινήθηκε στην Rockstar San Diego ώστε να συμβάλει στην ανάπτυξη του Red Dead Redemption, όπου και εργάστηκε από το 2011 έως το 2013. Έπειτα προσλήφθηκε από την Acitvision Blizzard Mobile ως chief creative officer.
O Hall ήταν ιδρυτικό μέλος της Activision Mobile και μίας ομάδας ανάπτυξης η οποία ονομάζεται The Blast Furnace, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη mobile games, βασισμένα στα franchises της Activision.Η αιτία του θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2021 10:36 - 17 Mar 2021 10:36 #247961 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Grand Theft Auto 5
Η Rockstar θα εισάγει το fan-made fix του GTA Online που μειώνει τον χρόνο αναμονής στα loading screens O tostercx έλαβε 10.000 δολάρια ως αμοιβή για το κατόρθωμά του.
Η Rockstar Games επιβεβαίωσε την εισαγωγή του fan-made fix για την μείωση του χρόνου αναμονής στα loading screens κατά 70%.Στο τέλος του Φεβρουαρίου, ένας προγραμματιστής, γνωστός ως t0st, έλυσε ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζαν όλοι οι παίκτες του GTA Online στα PC. Ο t0st κατάφερε να κάνει καλό optimization στον κώδικα, με αποτέλεσμα να μειώσει τον χρόνο αναμονής κατά 70%. Ο t0st μοιράστηκε το project του στο GitHub και όλος ο κόσμος περίμενε να δει εάν η Rockstar Games θα εισάγει το συγκεκριμένο update επίσημα, κάτι που τελικά φαίνεται ότι θα πράξει. Η Rockstar Games δήλωσε: "Μετά από έρευνα, επιβεβαιώνουμε ότι ο παίκτης t0st κατάφερε όντως να αποκαλύψει μία πτυχή του κώδικα σχετική με τον χρόνο αναμονής του GTA Online στα PC, η οποία μπορεί να βελτιωθεί. Ως αποτέλεσμα των ερευνών μας, έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές οι οποίες θα εισαχθούν στο επερχόμενο update."

​​​​​​​Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επίσης ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον t0st ώστε να τον ευχαριστήσει για τις προσπάθειές του, ενώ σύμφωνα με νέες δηλώσεις του t0st, η εταιρεία τον έχει επιβραβεύσει πλέον με 10.000 δολάρια για το κατόρθωμά του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2021 19:59 #247994 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Grand Theft Auto 5
Ας κανουν κάτι και με τα heists ώστε να μην κρεμάει την ομάδα όποιος βγαίνει από την αποστολή.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 10:19 - 31 Mar 2021 10:20 #248587 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Grand Theft Auto 5
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Michael στο GTA V συμβουλεύει streamer με ατάκα του χαρακτήρα του Επειδή λιποθύμησε κατά την διάρκεια ληστείας.

Ο Felix ‘xQc’ Lengyell είναι ένας από τους πιο γνωστούς streamers του GTA και μετά την αποτυχία του να ολοκληρώσει μια ληστεία λόγω στρες,  δέχτηκε συμβουλή από τον Ned Luke , τον άνθρωπο που υποδύεται τον Michael στο GTA V.Ενώ streamαρε GTA V, o Felix ‘xQc’ Lengyell έλαβε μέρος στην ληστεία του παιχνιδιού και οι fans άρχισαν να ανησυχούν για την υγεία του. Ο Lengyell ξεκίνησε να μην νιώθει καλά και παρουσίασε ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα σχεδόν να λιποθυμήσει. Οι προσπάθειες του streamer έφτασαν μέχρι τον Ned Luke, ο οποίος υποδύεται τον Michael στο GTA V. Ο Luke συμβούλεψε τον Lengyell χρησιμοποιώντας ατάκα του χαρακτήρα του, την οποία μάλιστα λέει κατά την διάρκεια ληστείας.

Ο Luke έγραψε το παραπάνω tweet , όπου λέει “αργά και σταθερά Q, αργά και σταθερά”, μια παραλλαγή της συμβουλής του Michael προς τον Trevor κατά την διάρκεια ληστείας στο story του GTA V. Η κανονική ατάκα, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι “αργά και σταθερά Τ, αργά και σταθερά”. Ο Lengyell, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι καλά στην υγεία του, ενθουσιάστηκε με την απάντηση του Luke και την συμβουλή του, ενώ σχολίασε πόσο “τρελό” και “άρρωστη” ήταν η όλη εμπειρία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification