Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Δεν βρίσκω το unsubscribe (για το Gmail) κουμπί.

28 Dec 2020 12:46 #243666 by Γιάννης Στουρουμλής
Γειά σας παιδιά, ψήφισα στον διαγωνισμό του Game of the Year 2020 που τρέχει τώρα και δεν ξέρω πως αλλά κατι θα πάτησα και κάθε φορά που ψηφίζει κάποιος στο site εδώ, μου έρχεται ειδοποίηση Gmail με το τι ψήφισε. Ψηφίζουν και θα ψηφίσουν χιλιάδες άτομα μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός και θέλω να κάνω unsubscribe από τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί unsubscribe όμως στην σελίδα που ψηφίζουμε, αλλά ούτε μέσ' το email. Το email λέει να πάω στην σελίδα... Έχεις κάνεις ιδέα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για το unsubscribe?? :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2020 14:51 #243676 by Blood Prince

Sethuna wrote: Γειά σας παιδιά, ψήφισα στον διαγωνισμό του Game of the Year 2020 που τρέχει τώρα και δεν ξέρω πως αλλά κατι θα πάτησα και κάθε φορά που ψηφίζει κάποιος στο site εδώ, μου έρχεται ειδοποίηση Gmail με το τι ψήφισε. Ψηφίζουν και θα ψηφίσουν χιλιάδες άτομα μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός και θέλω να κάνω unsubscribe από τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί unsubscribe όμως στην σελίδα που ψηφίζουμε, αλλά ούτε μέσ' το email. Το email λέει να πάω στην σελίδα... Έχεις κάνεις ιδέα τι ακριβώς πρέπει να κάνω για το unsubscribe?? :lol:


Φίλος τσέκαρε λίγο την φωτό.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis, Γιάννης Στουρουμλής

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2020 16:05 #243681 by Γιάννης Στουρουμλής
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification