Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook

More
30 Nov 2019 10:55 #228807 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Facebook
To Facebook προσλαμβάνει την εταιρία ανάπτυξης του Beat Saber
H υποστήριξη του παιχνιδιού θα παραμείνει σταθερή.
Είναι δεδομένο ότι το Facebook αποτελεί μια εταιρία που ιδρύθηκε και έβαλε στην ζωη μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η επένδυση στην πλατφόρμα του Oculus Rift φανερώνει τις διαθέσεις της να ασχοληθεί με την gaming βιομηχανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Oculus στην επίσημη ιστοσελίδα της, η εταιρία ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρία ανάπτυξης του Beat Saber, Beat Games. Το Beat Saber αποτελεί ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο κινήστε στον ρυθμό τραγουδιών καταστρέφοντας κουτιά με lightsabers. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο σε PS4 και Windows μέσω του Oculus Quest. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο περιεχομένου και παραγωγής του παιχνιδιού, Mike Verdu, τα updates και η υποστήριξη του παιχνιδιού θα συνεχιστούν κανονικά και με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει εξ αρχής δηλώσει η εταιρία. Ωστόσο το Facebook κάνοντας την κίνηση του να προσλάβει την Beat Games θέτει ως στόχο της να εφαρμόσει ένα τμήμα υποστήριξης για το παιχνίδι. Ο Mike Verdu θέλοντας να εξηγήσει το ποσό σημαντική είναι η υποστήριξη και η ενημερώσεις του παιχνιδιού δήλωσε:

Κατανοούμε και εκτιμούμε την άξια της αναβάθμισης του Beat Saber και κυρίως όταν αυτή γίνεται εντός ορίων και με βάση της πολιτικής μας"

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.649 seconds
Notification