Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Facebook/Meta: Γενική συζήτηση

22 May 2009 17:24 #53164 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Facebook

BigBoss wrote:

Milkman14 wrote:

BigBoss wrote: Λες; Καταφερα να ξεκοψω το Lineage Και θα κολλησω με το FaceBook? Εγώ τωρα βαριέμαι να ψάχνω φωτογραφιες να βάλω στο προφιλ. Θα βάλω μια βλακεια ετσι να εχει την μουτσουνα μου επανω :P


Να σου πω γνωριζεις οτι σε περιπτωση που θελεις να διαγραφεις απο το facebook,απλα δεν μπορεις.Οπως γνωριζεις,το facebook ειναι το μεγαλυτερο φακελωμα του ΑΙΩΝΑ απο τη στιγμη που πατας αυτο το κουμπι που λεγεται ΕΓΓΡΑΦΗ φακελωθηκες και οταν καταφερεις να διαγραφεις ολα σου τα στοιχεια σου θα ειναι μεσα.Γι'αυτο προσεχε τι κινησεις κανεις :!:


Αυτο το γνωριζω. Αλλα να σου πω και κατι αλλο; Δεν ειμαι ηλίθιος να κατσω να πω με σενα με την μανα μου με τον κολλητο μου το τι θα κανω μεσω facebook. Θα μπω θα κανω χαβαλε και τελος. Αν και να σου πω και κατι αλλο; Νομιζεις οτι μεσω Msn δεν μας παρακολουθουν; ΣΙΓΟΥΡΑ το κανουν απλως δεν το αναφερουν στους ορους.


Φυσικα και μας παρολουθουν μεσω Msn,αφου δινεις ολα τα πραγματικα σου στοιχεια,παρακολουθηση μεσω δορυφορων και που εισαι ακομα.Απλα η διαφορα με το facebook ειναι οτι γινεσαι γνωστος σε ατομα που δεν τους ξερεις και δεν σε ξερουν και σιγα-σιγα αρχιζεις να βγαζεις τα προσωπικα σου προς τα εξω π.χ φωτογραφιες,διαφορα σχολια που μπορει να συζητηθουν μεταξυ ατομων κ.τ.λ.Τωρα εσυ καλα θα κανεις και πας για το χαβαλε,αλλοι ομως το εχουν παρει πολυ στα σοβαρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2009 17:32 #53165 by Πασχάλης Μαυρωδής

Nikolis wrote:

SquallLeonheart wrote:

Nikolis wrote: Εγώ έχω μόνο Myspace γιατί έχει κάτι γαμάτα profile συγκροτημάτων και ακούμε και καμιά μουσικούλα. Άμα κάνετε κανένα group εκεί ευχαρίστως να κάνω join.


Για πέρνα από το δικό μας... :D

www.myspace.com/almostconnected (το λέει και η υπογραφή μου... :D )


Είχα μπει και παλαιότερα, αλλά δεν είναι τόσο του γούστου μου το στυλ μουσικής. Θα σας κάνω add όμως. Εσένα σε έχω κάνει ήδη add νομίζω. :D


Εσύ είσουνα ρε? Εκείνος ο μακρυμάλλης? :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2009 17:39 #53166 by Νικολής Ασημάκης

SquallLeonheart wrote: Εσύ είσουνα ρε? Εκείνος ο μακρυμάλλης? :p


Καλά είσαι! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 May 2009 12:59 #53415 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μια ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα, επιχειρώντας να διαπιστώσει αν οι χρήστες δημοφιλών ιστοσελίδων έχουν τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά το υλικό που ανεβάζουν. Οι ερευνητές δημιούργησαν προφιλ στο Facebook και το MySpace -μεταξύ άλλων- και ανέβασαν φωτογραφίες, τις οποίες στη συνέχεια διέγραψαν, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από το εκάστοτε site.

Ένα μήνα μετά τη διαγραφή, και έχοντας κρατήσει τα URLs των φωτογραφιών πριν τις αφαιρέσουν, οι ερευνητές επανήλθαν και επεχείρησαν να βρουν τις φωτογραφίες που είχαν διαγράψει. Σε 7 από τα 16 sites που μπήκαν στο μικροσκόπιο, οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν κανονικά. Το Facebook και το MySpace ήταν ανάμεσα στα 7 sites που "δεν πειθάρχησαν" στην απόφαση των χρηστών να διαγράψουν τις φωτογραφίες. Αντίθετα, τα Flickr, Picasa και Live Spaces διέγραψαν τις φωτογραφίες οριστικά και αμετάκλητα.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας, ο υποψήφιος διδάκτωρ Joseph Bonneau δήλωσε ότι "οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν με απαράδεκτο τρόπο το απόρρητο των χρηστών. Κάνουν αυτό που είναι εύκολο και όχι αυτό που πρέπει".


Πηγή: e-pcmag.gr


:evil: :evil: :evil: Απο τα μεγαλύτερα λάθη μου που ανοιξα profile στο facebook αλλά τι να κάνω που ειμαι Χανιά και το facebook ειναι ενας καλος τροπος επικοινωνίας με τους φιλους μου απο Αθήνα :evil: :evil: :evil:

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 May 2009 13:17 #53416 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έχω ακούσει και για περιπτώσεις απολύσεων ορισμένων ατόμων επειδή έγραψαν στο αντίστοιχο profile τους (facebook, myspace κλπ) τη δυσαρέσκειά τους από τη δουλειά τους, χωρίς να αναφέρουν ούτε που δούλευαν, ούτε ονόματα προϊσταμένων και όμως την άλλη μέρα απολύθηκαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2009 15:42 #56471 by Μάνος Γρυπάρης
250 εκατομμύρια μέλη και συνεχίζει!

Μόλις 3 μήνες μετά την ανακοίνωση των 200 εκατομμυρίων χρηστών ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου Mark Zuckerberg έγραψε ένα άρθρο στο οποίο ανακοινώνει ότι το Facebook έφτασε τα 250 εκατομμύρια μέλη! Μιλάμε για 50 εκατομμύρια νέα μέλη μέσα σε μόλις 90 ημέρες και η άνοδος δεν σημειώνει καμία κάμψη!

Ας μην ξεχνάμε ότι το Facebook έχει “κατηγορηθεί” ότι μειώνει τα πραγματικά μέλη των χρηστών, αφού για παράδειγμα το comScore μέτρησε 316 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες για τον Μάιο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Facebook υπολογίζει μόνο μέλη με ενεργά προφίλ και όχι απλά επισκέπτες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια ότι το Facebook είναι μακράν το μεγαλύτερο social network και παγκόσμια αλλά και στις διαφημιστικά ελκυστικές Η.Π.Α. ενώ πια ο σκοπός του είναι να γίνει σύντομα το μεγαλύτερο site στο Internet! Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά το σίγουρο είναι ότι προσπαθεί πολύ, δεν επαναπαύεται και συνέχεια ανακοινώνει νέες αναβαθμίσεις και υπηρεσίες.

newsbytes.gr

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2009 18:35 - 16 Jul 2009 20:56 #56481 by Ρωμανός Βογιατζής
Το facebook είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτηση ατόμων μάλιστα 1000 φορες μεγαλύτερη τις CIA και 700 την Ιντερπόλ ...πάρoλαύτα πολλά στοιχεια που αναφέρονται μέσα είναι ψευδά (βλέπε ύψος ηλικία κλπ) . Φήμες λένε ότι το facebook ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες μιας και είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο να φακελώνονται από μονοι τους πολίτες....!!!

Πηγή scientificamerican !!!!!



Η άποψη μου είναι ότι Παν μέτρον άριστον.... άμα κανεις σωστή χρήση είναι χρήσιμη !!!!!Πείτε με όπως θέλετε πιστεύω πως οι μυστικές υπηρεσίες έχουν κάποια σχέση....!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2009 19:03 #56487 by thanasis
Replied by thanasis on topic Facebook
Την πρωτη προταση την εγραψες 2 φορες... :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2009 20:56 #56493 by Ρωμανός Βογιατζής
Edit !!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2009 17:42 #59117 by Frank
Replied by Frank on topic Facebook
Προκειται για το γνωστο σε ολους μας παιχνιδι καρτων, τωρα εχουμε την δυνατοτητα να το παιξουμε και μεσω Facebook.

Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να παιξετε αντιπαλοι με τους Φιλους σας

Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο Facebook, πληκτρολογήστε πάνω δεξιά στην αναζήτηση uno beta και το παιχνίδι θα εμφανιστεί πρώτο στη λίστα.

Οποιος θελει δηλωνει εδω και μπαινουμε (μεχρι 4) στο ιδιο τραπεζι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification