Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Αθλιε συμπαρουσιαστη με εφαγες με το αρθρο γιατι ηθελες να κοιμηθεις και 3 το πρωι εισαι ακομα ξυπνιος σου????? Ντροπη σου παιδι μου που θα ελεγε και το αφεντικο.....
Shankly wrote: Αθλιε συμπαρουσιαστη με εφαγες με το αρθρο γιατι ηθελες να κοιμηθεις και 3 το πρωι εισαι ακομα ξυπνιος σου????? Ντροπη σου παιδι μου που θα ελεγε και το αφεντικο.....
"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΘΛΙΕ ΤΗΛΕΑΚΡΟΑΤΗ" που λέει κι ο Σεβάσμιος ΕΛ-Μαρκάκιος! Τα άρθρα να τα στέλνεις νωρίτερα γιατί πέφτει βούρδουλας και το ξέρεις. Πάνε τα ξενύχτια. Ο γιατρός μου πρότεινε χαμομηλάκι και ύπνο νωρίς νωρίς μέχρι τις 00:00, το πολύ 01:00. Έχουμε και υποχρεώσεις στα Σούρμενα βλέπεις! (για να μην πω για το Computer Games One που κλείνουμε πάλι τεύχος και με πήγε βεντούζα!)
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
molis irtha se ena net cafe enos filou,prin mia wra edwsa mathima (3 gia ptyxiooooo!!!! ) k perimenw na teleiwsei tin vardia tou na pame gia kanena krasi! ante geia mas!
Χμ μπήκα σπίτι αφού πήγα (ανεπιτυχώς) να δώσω μάθημα, περιμένω να μου στείλει ο "θείος" το τελευταίο επεισόδιο του 24, και ετοιμάζομαι να επισκευτώ το video club για να λιώσω με κάποια σειρά (μάλλον CSI:NY)