Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

17 May 2021 22:58 #251140 by Geotsak
Το Twitch ανακοίνωσε την μείωση της τιμής της συνδρομής σε ορισμένες χώρες, με σκοπό να είναι εξίσου προσιτή σε κάθε μέρος του κόσμου.

Μέχρι στιγμής οι συνδρομές επιπέδου 1 κόστιζαν 5 δολάρια σε κάθε μέρος της υφηλίου. Τώρα όμως, οι περισσότερες περιοχές έξω από τις ΗΠΑ θα έχουν χαμηλότερες τιμές για τις συνδρομές. Οι πρώτες περιοχές που θα δουν αυτές τις αλλαγές είναι η Τουρκία με νέο κόστος 9,9 Τουρκικές λίρες που ισοδυναμούν με 1,2 δολάρια και το Μεξικό με νέο κόστος 48 Μεξικάνικα πέσος, που ισοδυναμούν με 2,4 δολάρια. Αυτό θα ισχύει από τις 20 Μαϊου. Στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική και στην Μέση Ανατολή αυτές οι αλλαγές θα συμβούν το τρίτο τρίμηνο του έτους και θα αφορούν τόσο τις υπάρχουσες, όσο και τις καινούριες συνδρομές. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και την Ελλάδα, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό ποια θα είναι η καινούρια τιμή της συνδρομής.

Η ομάδα του Twitch δήλωσε σε μία ανάρτηση στο blog της : “Η τιμή των 5 δολαρίων κάνει δύσκολο σε πολλούς viewers να υποστηρίξουν του αγαπημένους τους δημιουργούς και αντίστοιχα αποτρέπει τους δημιουργούς από το να μπορούν να μεγαλώσουν τις κοινότητές τους. Το Twitch θα καλύψει πλήρως τα βασικά έσοδα των καναλιών καθώς και τα έσοδα από prime subs για τρεις ημερολογιακούς μήνες, συμπεριλαμβανομένου του μήνα που θα γίνει η αλλαγή στις τιμές. Μετά από αυτό θα μειώνουμε κατά 25% τις πληρωμές κινήτρου ανά τρίμηνο για τους επόμενους εννιά μήνες, δημιουργώντας μία περίοδο 12 μηνών όπου θα προσφέρουμε κίνητρα για τις αλλαγές στα έσοδα”.

Αυτό θα γίνει για να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα των streamers από τις αλλαγές στις τιμές. Το Twitch συνιστά στους streamers να ελέγχουν το creator dashboard για να βλέπουν τα μηνιαία βασικά έσοδά τους, τα κέρδη από τις συνδρομές και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρούν για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσαρμογής. Η εταιρεία επισημαίνει πως αυτή είναι μία καλή αλλαγή για τους περισσότερους viewers, καθώς πιο πολλοί από αυτούς θα μπορούν να πληρώσουν για συνδρομή. Το Twitch βασίζει τον ισχυρισμό του σε ένα πείραμα που πραγματοποίησε στην Βραζιλία και σε δεδομένα που έχει συλλέξει σχετικά με την αναλογία των συνολικών χρηστών προς τους συνδρομητές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 10:48 #251396 by BigGreekGamer
Το Twitch ρίχνει απαγορεύσεις στην streamer Amouranth Νέα απαγόρευση δεν της επιτρέπει να πληρώνεται από τις διαφημίσεις.

  Το Twitch αφαίρεσε την δυνατότητα στην streamer Amouranth (Kaitlyn Siragusa) να πληρώνεται από διαφημίσεις στα βίντεό της, αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ποιους κανόνες παραβίασε. Η Siragusa δήλωσε σε tweet της ότι "Το Twitch θεωρεί ότι τα stream μου δεν είναι φιλικά προς τους διαφημιστές" ("not advertiser friendly").

 Η Amouranth κάνει livestreams για chat και gaming, ενώ φοράει μαγιό σε μίνι πισίνες. Είναι αρκετά δημοφιλής και έχει δεκάδες χιλιάδες subscribers. Εν τω μεταξύ, το ban στις διαφημίσεις έρχεται αρκετούς μήνες μετά το ξέσπασμα του "Hot tub meta" στο Twitch, ενός trend το οποίο θέλει πολλές streamers να παίζουν games με μαγιό σε πισίνες. Η Amouranth έχει μια τέτοια πισίνα σπίτι της.

Σύμφωνα με το Kotaku , το Twitch δεν έχει απαγορεύσει ξανά στο παρελθόν σε streamer να τρέχει διαφημίσεις και να πληρώνεται από αυτές. Επίσης, σύμφωνα με τους κανόνες του Twitch, οι streamers επιτρέπεται να φορούν εσώρουχα.

 Η Amouranth έχει λάβει μία "μόνιμη απαγόρευση από το Twitch στο θέμα των διαφημίσεων", όπως ενημερώθηκε, ενώ το Twitch αρνείται να της πει ποιον κανόνα παραβίασε και μπήκε στην εν λόγω μαύρη λίστα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 23:32 #251462 by Geotsak
Το Twitch δημιούργησε την νέα κατηγορία “Pools, Hot Tubs, and Beaches”, με σκοπό να φιλοξενήσει όσους θέλουν να κάνουν livestream από την άνεση της πισίνας ή του μπάνιου τους.

Το Marine Mammal Rescue Centre του Βανκούβερ βρήκε όμως έναν διαφορετικό τρόπο να αξιοποιήσει την νέα κατηγορία. Ο οργανισμός αυτός κάνει livestreams στο Twitch εδώ και μερικούς μήνες και μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε την κατηγορία “Travel & Outdoors”, όμως πλέον μεταφέρθηκε στην “Pools, Hot Tubs, and Beaches”. Στα streams αυτά οι “σταρ” είναι οι τρεις αξιολάτρευτες ενυδρίδες του κέντρου διάσωσης, τις οποίες θαυμάζουν χιλιάδες άτομα κάθε μέρα. Η περιγραφή του τωρινού stream είναι “Chill with Rescued Sea Otters THICCEST FUR HOTTEST #1 Cold Tub Stream :P" και σατιρίζει τις ανάλογες περιγραφές άλλων streamers στην ίδια κατηγορία. Το stream αυτό έχει συμπληρώσει πάνω από 37 ώρες και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 10:25 #251542 by BigGreekGamer
Τρεις ενυδρίδες σαρώνουν στην νέα κατηγορία hot tubs του Twitch Μαζεύουν χιλιάδες θεατές.

 Το Twitch δημιούργησε την νέα κατηγορία “Pools, Hot Tubs, and Beaches”, με σκοπό να φιλοξενήσει όσους θέλουν να κάνουν livestream από την άνεση της πισίνας ή του μπάνιου τους.

  Το Marine Mammal Rescue Centre του Βανκούβερ  βρήκε όμως έναν διαφορετικό τρόπο να αξιοποιήσει την νέα κατηγορία. Ο οργανισμός αυτός κάνει livestreams στο Twitch εδώ και μερικούς μήνες και μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε την κατηγορία “Travel & Outdoors”, όμως πλέον μεταφέρθηκε στην “Pools, Hot Tubs, and Beaches”. Στα streams αυτά οι “σταρ” είναι οι τρεις αξιολάτρευτες ενυδρίδες του κέντρου διάσωσης, τις οποίες θαυμάζουν χιλιάδες άτομα κάθε μέρα. Η περιγραφή του τωρινού stream είναι “Chill with Rescued Sea Otters THICCEST FUR HOTTEST #1 Cold Tub Stream :P" και σατιρίζει τις ανάλογες περιγραφές άλλων streamers στην ίδια κατηγορία. Το stream αυτό έχει συμπληρώσει πάνω από 37 ώρες και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2021 22:59 #251625 by Geotsak
Ο αναλυτής esports Rod “Slasher” Breslau μοιράστηκε ένα email από το Twitch στο Twitter .

Το email αυτό αναφέρει ότι το Twitch έλαβε γύρω στις 1000 αιτήσεις DMCA από δισκογραφικές εταιρείες. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν streamers είχαν βάλει να ακούγεται από πίσω μουσική την ώρα που έπαιζαν games. Το Twitch πιστεύει πως ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιήσαν αυτοματοποιημένα εργαλεία για να ανιχνεύσουν copyrighted μουσική μέσα σε streams και clips. Αν όντως υπάρχουν τέτοια εργαλεία, αυτό σημαίνει πως ένας streamer που έβαλε να παίζει για λίγο ένα κομμάτι σε ένα stream του ακόμα και πριν από χρόνια θα μπορούσε να αντιμετωπίσει νομικό πρόβλημα.

Αυτό συνέβη με τον streamer Sneepsnuch, ο οποίος έλαβε μία αίτηση DMCA για ένα stream που έκανε το 2019 στο οποίο ακουγόταν το Boulevard of Broken Dreams των Green Day. Η μόνη συμβουλή που είχε δώσει το Twitch την τελευταία φορά που υπήρξε μία παρόμοια κατάσταση με πολλές αιτήσεις DMCA τον Νοέμβριο ήταν να αφαιρέσουν οι χρήστες όλα τα επίφοβα clips και videos από το library τους. Στο email που δημοσίευσε ο Breslau το Twitch αναφέρει πως αναζητά μία λύση με τις δισκογραφικές εταιρείες και πως είναι ανοιχτοί στο να υπάρξει συζήτηση. Η κατάσταση με τις αιτήσεις DMCA έχει ξεφύγει και οι developers κάνουν ότι μπορούν για να έχουν την δυνατότητα οι παίκτες να κάνουν stream τα games τους στο Twitch, όπως για παράδειγμα την προσθήκη επιλογών για απενεργοποίηση της copyrighted μουσικής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:43 #252944 by BigGreekGamer
To Twitch ρίχνει bans σε Amouranth και Indiefoxx επειδή έγλειφαν με ASMR μικρόφωνα φορώντας παντελόνια γιόγκα Στην κατηγορία ASMR.

 To Twitch δημιούργησε πριν από ένα μήνα την κατηγορία Pools, Hot Tubs and Beaches όπου μπαίνουν streamers που θέλουν να κάνουν livestream με μπικίνι, είτε σπίτι τους, είτε στην παραλία.
 Ωστόσο, έκτοτε μία ακόμη συνήθεια άρχισε να εξαπλώνεται. Το...γλείψιμο με ASMR σε μικρόφωνα με...κολλητά παντελόνια γιόγκα, το οποίο έχει κατακλίσει το κανάλι ASMR του Twitch. Οι streamers Amouranth (Kaitlyn Siragusa) και Indiefoxx (Jenelle Dagres), έφαγαν άλλο ένα ban για αυτό το λόγο.

 Η Amouranth ήταν στο επίκεντρο όταν τα streams της έγιναν demonize από το Twitch ως "μη φιλικά προς τους διαφημιστές" παρότι ήταν εντός των κανονισμών του Twitch. Γι' αυτό και το Twitch έφτιαξε την παραπάνω κατηγορία. Ωστόσο, τόσο η Amouranth, όσο και η Indiefoxx, έφαγαν νέα bans επειδή έγλειφαν μικρόφωνα σε livestreams, ενώ φορούσαν κολλητά παντελόνια γιόγκα, προφανώς γιατί το Twitch θεωρεί ότι αυτό ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 18:43 #252960 by Kadaz
Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το άθλημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2021 14:45 - 20 Jul 2021 14:47 #253803 by Sigg
Ένας 60χρονος πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά απο swatting στο σπίτι του για το handle του στο Twitter.
 

Τον Απρίλιο του 2020, ένας 60χρονος άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης swatting: όπου οι δράστες τηλεφωνούν στις αστυνομικές δυνάμεις των ΗΠΑ με ψεύτικες πληροφορίες, ελπίζοντας να υποκινήσουν ένοπλη αντίδραση στην τοποθεσία του θύματός τους. O Mark Herring αφού παραδόθηκε στην αστυνομία που περικύκλωσε το σπίτι του, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε λίγο αργότερα.Ένα νέο ρεπορτάζ του WKRN News 2 ρίχνει φως στις συνθήκες αυτού του περιστατικού και στους ασήμαντους λόγους που κρύβονται πίσω από αυτό.

Ο Mark Herring είχε γίνει στόχος ανηλίκων εξαιτίας του handle του στο Twitter @Tennessee, το οποίο θεωρούνταν πολύτιμο handle. Προφανώς ήταν ένας από τους πολλούς που στοχοποιήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.Ο γιος του Mark Herring είπε ότι ξεκίνησε όταν "οι γείτονες τηλεφώνησαν και είπαν: "Υπάρχει παντού αστυνομία και πιστεύουν ότι ένας άνδρας σκότωσε μια γυναίκα και βρίσκεται στην ιδιοκτησία σας, πρέπει να καλυφθείτε". H κόρη του Mark Herring δήλωσε: "Βγήκε από το σπίτι με ένα όπλο, επειδή άκουσε ότι κάποιος ήταν στην ιδιοκτησία του. Βλέπει όλους αυτούς τους αστυνομικούς γύρω του και τον ρωτούν αν είναι ο Mark Herring και του ζητούν να σηκώσει τα χέρια ψηλά, οπότε πετάει το όπλο μακριά του για να δείξει ότι δεν αποτελεί απειλή και [σηκώνει] τα χέρια ψηλά".


  Ο Mark Herring υπέστη στη συνέχεια καρδιακή προσβολή και πέθανε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα. Η σύζυγός του λέει ότι ήταν "τρομαγμένος μέχρι θανάτου". H οικογένεια έμαθε για τον Shane Sonderman, τον ανήλικο που είχε στοχοποιήσει τον Μark Herring και ήταν υπεύθυνος για την επίθεση μήνες αργότερα.Η Corinna Fitch, κόρη του θύματος, δήλωσε: "Ήταν από το Τενεσί. Είναι αυτός που συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες μας, τη διεύθυνσή μου, τη διεύθυνση της αδελφής μου, της μητέρας μου, της μητέρας αδελφής μου, και τις έβαλε σε ένα κανάλι στο Discord, το οποίο είναι ένα φόρουμ συνομιλίας για games. Στη συνέχεια ένα παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε το τηλεφώνημα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του πατέρα μου". Αυτό ήταν προφανώς μια τακτική εκφοβισμού για να πιέσει τον Μark Herring να παραδώσει το twitter handle Tennessee.

Ο ανήλικος στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει ακόμη ενηλικιωθεί, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ή να εκδοθεί. Το κατηγορητήριο του ομοσπονδιακού σώματος ενόρκων κατά του Sonderman, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη φυλακή, αναφέρει έξι θύματα. Ο Mark Herring ήταν ο μόνος που πέθανε.Ο Shane Sonderman αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης πέντε ετών και πρόστιμο 250.000 δολαρίων, το οποίο η οικογένεια Herring θεωρεί ανεπαρκές και δηλώνουν: "Δεν άλλαξες μόνο τη ζωή αυτού του ενός ανθρώπου, αλλά έκανες μια αλυσιδωτή επίδραση. Πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό. Τρεις ή τέσσερις χιλιάδες δολάρια. Σαν πενταροδεκάρες σε σύγκριση με μια ζωή". 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification