Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

20 Nov 2020 20:27 #241383 by Giorgos Tsolaridis
Το Twitch δοκιμάζει μια νέα μορφή διαφημίσεων ονόματι multiplayer ads
Θα εμφανίζονται ταυτόχρονα σε θεατές online streams.


Το Twitch πειραματίζεται με μια νέα μορφή διαφημίσεων κατά τη διάρκεια online streams που θα επιτρέπει στους θεατές τους να αξιολογούν το περιεχόμενο που προβάλλεται και θα ανταμοίβουν τους streamers ανάλογα με την ανταπόκριση.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 16:21 #241532 by Giorgos Tsolaridis
Ένας εκ των συνιδρυτών του Twitch αποχωρεί μετά από 13 χρόνια
O Kevin Lin, ο οποίος εκτελούσε χρέη διεθύνοντος συμβούλου από το 2008 μέχρι και το 2018.


Ο Kevin Lin ένας εκ των συνιδρυτών του Twitch, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πλατφόρμα μετά από 13 χρόνια.

Ο Lin αφού αναφέρθηκε στην εμπειρία που του αποκόμισε η ενασχόλησή του με το Twitch, ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν μέρος της πορείας αυτής με την πλατφόρμα και ενώ δεν αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι θα περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους οικείους του, θα κοιμηθεί και θα χαλαρώσει, θα γυμναστεί και εννοείται ότι θα παίξει video games.

Πάντως το Twitch δεν πρόκειται να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του στον τομέα της τεχνολογίας αφού σημείωσε σχετικά: ''Είμαι πολύ ενθουσιασμένος στο να επεκτείνω την περιέργειά μου και να συνεχίσω να εξερευνώ έναν κόσμο όπου η τεχνολογία παίζει θετικό ρόλο στις ζωές μας. Θα δημιουργήσω ξανά. Εύχομαι να δημιουργήσω κάτι εξίσου σημαντικό με το Twitch και αυτό να συμβεί σε συνεργασία με εξαιρετικούς ανθρώπους που θα ανεβάσουν το επίπεδο πρόκλησης ώστε να καλυτερεύσουμε τον κόσμο του οποίου είμαστε μέρος''.

Οι Kevin Lin, Emmett Shear, Justin Kan, Kyle Vogt και Michael Seibel επίσημα μετονόμασαν το αρχικό Justin.tv και λάνσαραν το Twitch το 2011. Το Amazon απέκτησε το Twitch το 2014 για σχεδόν ένα δις δολάρια και όπως φαίνεται η επένδυση αυτή έχει πιάσει τόπο. Πολλά communities χρησιμοποιούν την εν λόγω πλατφόρμα αλλά και πολλές προσωπικότητες της gaming κουλτούρας έγιναν γνωστές μέσω αυτής. Εκτός από gamers και άλλοι άνθρωποι όπως μουσικοί και καλλιτέχνες έχουν στραφεί στην χρήση του Twitch, ειδικά μετά την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19.

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα αφού μόλις πρόσφατα η πλατφόρμα αντιμετώπισε προβλήματα με το copyright. Συγκεκριμένα στις αρχές του 2020 δέχθηκε πληθώρα από DMCA notifications σχετικά με copyrights για την μουσική και αναγκάστηκε να δημιουργήσει περιορισμούς στην χρήση τους σε βίντεο, αναγκάζοντας τους streamers να δημιουργούν οι ίδιοι τα ηχητικά εφέ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2020 20:25 #242050 by Giorgos Tsolaridis
Το Twitch αφαίρεσε την ορολογία "blind playthrough" μετά από διαμαρτυρίες
Από gamers που ανήκαν στους ΑΜΕΑ.


Το Twitch αφαίρεσε τον tag "blind playthrough" (τυφλό playthrough), μετά από διαμαρτυρίες από gamers που ανήκαν στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μπορείτε πάντως να χρησιμοποιήσετε τον όρο "πρώτο playthrough" ή συνδυασμό χρήσης μαζί με το "No spoilers". Η Community και Creator Marketer του Twitch, δήλωσε την ικανοποίησή της που το Twitch άκουσε τα σχόλια του κόσμου για την χρήση inclusive γλώσσας.
Δείτε το σχετικό tweet.

Την ίδια άποψη μοιράστηκε και ο Steven Spohn, συνήγορος προσβασιμότητας και διευθυντής στο Able Gaming. Τέλος, τα The Game Awards θα περιλαμβάνουν φέτος και ηχητική περιγραφή για όσους έχουν θέματα όρασης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2020 11:04 #242165 by Giorgos Tsolaridis
Το Twitch ανακοίνωσε νέους κανόνες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και προσβολές
Με στόχο την προστασία των έγχρωμων και του LGBTQIA+ community.


Το Twitch ανακοίνωσε νέους κανόνες που αφορούν τις προσβολές και την σεξουαλική παρενόχληση στο Twitch. Οι κανόνες αυτοί θα αρχίσουν να ισχύουν από τις 22 Ιανουαρίου 2021.

Η αιτιολογία της ανακοίνωσης αυτών των μέτρων την δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται: "Για την προστασία του LGBTQIA+ community, των μαύρων και των έγχρωμων που δυστυχώς αντιμετωπίζουν σωρεία παρενόχλησης και προσβολών online, ακόμα και στο Twitch". Η πολιτική του Twitch χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Την παρενόχληση, τις ρητορικές μίσους και την σεξουαλική παρενόχληση.

Παρενόχληση
Στο θέμα της παρενόχλησης τις ποινές θα υποστούν όσοι έχουν στοχευμένες επιθέσεις σε συγκεκριμένο community ή σε stream, είτε λεκτικές, είτε σωματικές και τα κανάλια ή τα προφίλ που δεν συμμορφώνονται θα αφαιρούνται από το Twitch. Επίσης, θα αποκλείονται και κανάλια που ισχυρίζονται ψευδώς ότι το θύμα μιας καταγεγραμμένης με κάμερα κακόβουλης πράξης (δολοφονίας ή επίθεσης) είναι ηθοποιός ή προσποιείται (σ.σ. αυτό αφορά το Black Lives Matter), οι επιθέσεις DDoS, το Swatting και η μαζική εισβολή χρηστών στα προφίλ κάποιου σε social media εκτός Twitch.

Ρητορική μίσους
Θα αποβάλλονται άτομα που θα ασκούν ρατσιστική ρητορική μίσους, δηλαδή βασισμένη στα εξωτερικά χαρακτηριστικά κάποιου, όπως φυλή, εθνικότητα, χρώμα, προέλευση, αν είναι μετανάστης ή όχι, θρησκεία, φύλο και σεξουαλική προτίμηση, αναπηρία, σοβαρό πρόβλημα υγείας κτλ. Προστέθηκε φίλτρο που ανιχνεύει λεκτικές συμπεριφορές ατόμων, ενώ θα γίνονται ban άτομα ακόμα και για συγκεκριμένους προσβλητικούς συνδυασμούς emotes.

Σεξουαλική παρενόχληση
Στον τομέα αυτό συμπεριλαμβάνεται το να κάνουν οι viewers διαρκώς κοπλιμέντα για την εξωτερική εμφάνιση κάποιου ατόμου, αν αυτό το άτομο δείχνει ότι ενοχλείται (είτε λεκτικά, είτε με time out, είτε με ban προς τον viewer). Δεν θα πρέπει επίσης να γίνονται σεξουαλικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση άλλων ατόμων, αλλά ούτε και προς διάσημα άτομα, αλλά ούτε και να στέλνονται γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Το Twitch διοργανώνει επίσης και live σεμινάριο συμπεριφοράς για όλο το Community του. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα στις 16/12/20 και στις 6/1/21. Οι κανόνες αυτοί δεν θα ισχύσουν αναδρομικά, παρά μόνο από τις 22 Ιανουαρίου 2021 και έπειτα, στα νέα livestreams. Επίσης, οι προσωρινοί αποκλεισμοί καναλιών θα διαρκούν πλέον 24-30 ώρες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2020 14:40 - 17 Dec 2020 14:43 #242633 by Μαρία Γερμαντζίδου
Το Twitch θεωρεί τις λέξεις "simp" και "incel" ως σεξουαλικές προσβολές
Θα απαγορεύονται αλλά θα μπορείτε να τις γράψετε στο chat.


Την περασμένη εβδομάδα, το Twitch ανακοίνωσε αλλαγές στα hateful conduct και harassment policy που, μεταξύ άλλων, θα γίνεται ban στη Confederate flag και τα ανεπιθύμητα σεξουαλικά σχόλια. Πολλές από τις αλλαγές ήταν απλώς μια διευκρίνιση των κανονισμών που υπάρχουν ήδη και πιθανότατα στοχεύουν στο κλείσιμο της πόρτας σε άτομα που ισχυρίζονται ότι αγνοούν τους κανόνες όταν τους παραβιάζουν. Το Twitch δήλωσε επίσης ότι θα "εξετάσει το περιεχόμενο των δηλώσεων ή των ενεργειών προκειμένου να προσδιορίσει εάν μια συμπεριφορά είναι καταχρηστική και παραβιάζει τις οδηγίες μας, αντί να βασίζεται αποκλειστικά στην αντιληπτή πρόθεση" σύμφωνα με τους νέους κανόνες.

Για να διευκολύνει όλους στο νέο σύστημα, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο, το Twitch προγραμματίζει τρια livestreams με σκοπό να εξηγήσει λεπτομερώς και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Το δεύτερη livestream, "Town Hall: Overview of the Policy and Enforcement", πραγματοποιήθηκε σήμερα και έθεσε ορισμένα ερωτήματα όταν η Διευθύντρια του Twitch, Sara Clemens, είπε ότι οι λέξεις "simp" και "incel" δεν θα επιτρέπονται πλέον και τις ορίζει "ως προσβολές" υπό τη νέα πολιτική.

"Η χρήση όρων όπως simp", incel" και virgin ως προσβολή-για αρνητική αναφορά στη σεξουαλική δραστηριότητα κάποιου άλλου ατόμου-δεν επιτρέπεται βάσει αυτής της νέας πολιτικής", λέει η Clemens. "Εκτός από την αλλαγή πολιτικής, αρνούμαστε επίσης προληπτικά τα emotes που περιλαμβάνουν τον όρο simp. Τα καταργούμε όταν αναφέρονται και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μόλις αλλάξει η πολιτική".

Οι ενημερωμένες πολιτικές περιεχομένου του Twitch περιλαμβάνουν μια νέα κατηγορία "Sexual Harassment", χωριστή και ξεχωριστή από την τρέχουσα κατηγορία "Harassment", η οποία φέρει μια γενική επιγραφή "ανεπιθύμητες σεξουαλικές εξελίξεις, σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλικό εκφοβισμό". Η νέα πολιτική είναι μια πολύ πιο λεπτομερής ανάλυση των απαράδεκτων συμπεριφορών, συμπεριλαμβανομένης της "υποβολής υποτιμητικών δηλώσεων σχετικά με τις αντιληπτές σεξουαλικές πρακτικές ή τη σεξουαλική ηθική ενός άλλου ατόμου".

Περιλαμβάνει:

Ισχυρισμός ότι ένα άτομο είναι σεξουαλικά ανήθικο λόγω της ενδυμασίας ή της φυσικής του εμφάνισης.
Δηλώνει ότι η ενδυμασία ενός ατόμου αντικατοπτρίζει αρνητικά τις σεξουαλικές πρακτικές του.
Υποδηλώνει ότι το κανάλι ενός ατόμου είναι μόνο δημοφιλές ή δεν έχει απαγορευτεί λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.
Επαναλαμβανόμενα αρνητικά στοχεύοντας ένα άλλο άτομο με σεξουαλικά εστιασμένους όρους, όπως "whore" ή "virgin".

Κάποιοι επεσήμαναν μετά το τέλος του stream ότι το "simp" έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ευρέως χρησιμοποιούμενη, προσβλητική προσβολή για όποιον είναι καλός στις γυναίκες στο internet, ενώ το "incel" χρησιμοποιείται συχνά ως self-descriptor. Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί το Twitch θα τους καταπατούσε, ενώ άλλοι είναι πιο προσβλητικοί.

Απαγορεύονται ωστόσο οι ρατσιστικές συκοφαντίες. Οι ενημερωμένες πολιτικές απαγορεύουν συγκεκριμένα τη "χρήση μίσους, είτε μη στοχευμένη είτε κατευθυνόμενη προς άλλο άτομο". Επιτρέπει τη χρήση ορισμένων απαγορευμένων λέξεων ή όρων "με ενδυναμωτικό τρόπο ή ως όρους αγάπης όταν αυτή η πρόθεση είναι σαφής", ωστόσο το Twitch είπε σε μια δήλωση ότι θα έχει παρόμοια προσέγγιση με αυτούς τους όρους.

"Θα αναλάβουμε δράση κατά της χρήσης όρων όπως simp, incel ή virgin ειδικά όταν γίνεται χρήση για αναφορά σε αρνητικά σεξουαλικές πρακτικές άλλου ατόμου. Η χρήση αυτών των όρων από μόνοι τους δεν θα οδηγούσαν σε επιβολή ποινών, αλλά θα αναλάβαμε δράση εάν χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένα με παρενοχλητικό τρόπο", δήλωσε η εκπρόσωπος του Twitch.

"Αρνούμαστε τα emotes που σχετίζονται με αυτούς τους όρους και τα καταργούμε όταν μας αναφέρονται. Έχουμε μια πιο αυστηρή πολιτική για τα emotes επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ολόκληρο το Twitch, οπότε λαμβάνουμε πιο προληπτικά μέτρα για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες βλάβης".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2021 16:14 #244266 by Μαρία Γερμαντζίδου
Το Twitch αφαιρεί το PogChamp emote



Η μέρα δεν έχει τελειώσει και το Twitch είναι και πάλι στην επικαιρότητα για διαφορετικό λόγο. Αντέδρασε σε ένα tweet από την προσωπικότητα του παιχνιδιού, Ryan "Gootecks" Gutierrez, αφαιρώντας το εξαιρετικά δημοφιλές emote του PogChamp του Twitch, που απεικονίζει το πρόσωπό του.

Στο tweet, ο Gutierrez ζήτησε "πολιτική αναταραχή" εκ μέρους ενός από τους rioters, μιας γυναίκας που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την επιβολή του νόμου στο Καπιτώλιο. Ο Γκουτιέρεζ την αναφέρθηκε ως "το #MAGAMartyr" και χαρακτήρισε το θάνατό της ως "εκτέλεση". Το Twitch θεώρησε τη δήλωση ως έκκληση για περαιτέρω βία από τον όχλο υπέρ του Trump.


"Έχουμε λάβει την απόφαση να καταργήσουμε το emote του PogChamp μετά από δηλώσεις από το πρόσωπο του emote, που ενθαρρύνουν την περαιτέρω βία μετά από αυτό που συνέβη στο Καπιτώλιο σήμερα", έγραψε το Twitch.


Το emote του PogChamp ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στο twitch και πουλούσε μέχρι και στα merchandise. Προηγουμένως, οι εκκλήσεις για την αφαίρεσή του ως απάντηση του δημοσιεύματος του Gutierrez για θεωρίες συνομωσίας περί COVID-19, είχαν αγνοηθεί από το Twitch. Το site όμως έγινε πιο ενεργό πρόσφατα σε θέματα μπλοκαρίσματος. Απαγόρευσε την σημαία των Συνομοσπονδιών Πολιτειών της Αμερικής, το blackface και τα ανεπιθύμητα σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου, όπως επίσης και τις λέξεις 'simp' και 'incel' όταν προτρέπουν σε σεξουαλικές προσβολές.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 11:20 #244302 by Giorgos Tsolaridis
Η εισβολή στο Αμερικανικό Καπιτόλιο ήταν το Νο.1 livestream στο Twitch
Το παρακολούθησαν πάνω από 225.000 άτομα.


Η εισβολή στο Αμερικανικό Καπιτόλιο της Αμερικής ήταν το Νο.1 livestream στο Twitch.

Πάνω από 225.000 άτομα παρακολούθησαν την εισβολή οπαδών του Donald Trump στο Αμερικανικό Καπιτόλιο, στον απόηχο των επεισοδίων για το θέμα νοθείας των Αμερικανικών εκλογών. Το livestream άνοιξε ο πολιτικός σχολιαστής HasanAbi (Hasan Piker).

Χιλιάδες άλλοι χρήστες είδαν παρόμοιο livestream σε άλλα κανάλια. Επίσης, το κανάλι Awesome Games Done Quick, στο οποίο διεξάγεται livestream με speedrunners για φιλανθρωπικό σκοπό, είχε πάνω από 80.000 ταυτόχρονους χρήστες.

Συνήθως το Twitch χρησιμοποιείται για gaming livestreams, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις το χρησιμοποιούν πολιτικοί, ακτιβιστές για θέματα του Black Lives Matter και άλλοι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 11:56 #244318 by Giorgos Tsolaridis
Ban του Twitch στον Donald Trump
Για 2η φορά, λόγω "εμπρηστικής ρητορικής".


Μετά την αφαίρεση του PogChamp emote επειδή ο Ryan Gutierrez δήλωσε υπέρ της εισβολής στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, το Twitch έριξε ban στο κανάλι του Donald Trump!

Η ανακοίνωση του Twitch έχει ως εξής: "Υπό το φως της χθεσινής συγκλονιστικής επίθεσης στο Καπιτώλιο, απενεργοποιήσαμε το κανάλι του Προέδρου Trump στο Twitch. Δεδομένων των σημερινών έκτακτων συνθηκών και της εμπρηστικής ρητορικής του Προέδρου, πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να προστατεύσουμε το community μας και να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί το Twitch για να υποκινήσει περαιτέρω βία". Εν τω μεταξύ, στις δηλώσεις του ο Donald Trump είπε πριν από λίγες ώρες προς τους διαδηλωτές να αποσυρθούν, όπως του ζήτησε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.

Η εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Αμερικανικό Καπιτώλιο ήταν 1ο livestream στο Twitch το τελευταίο 24ωρο με πάνω από 225.000 ταυτόχρονους viewers.

Ban και από Twitter και Facebook
Εν τω μεταξύ, το Twitter έριξε ban στον Donald Trump, απενεργοποιώντας το προφίλ του για 12 ώρες, ενώ το Facebook του έχει απενεργοποιήσει επίσης την δυνατότητα δημοσίευσης μηνυμάτων. Προς το παρόν είναι άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει το ban του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Twitch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 22:11 #244363 by Γιάννης Παπαργυρίου
Στα σχόλια της ανάρτησης στο Twitter όπου ανακοινώθηκε η αφαίρεση του PogChamp emote, το Twitch ανακοίνωσε ότι το emote θα παραμείνει αλλά θα αντικατασταθεί η εικόνα του.

“Θέλουμε το συναίσθημα και η χρήση του Pog να συνεχίσει-το νόημά του είναι πολύ μεγαλύτερο από το άτομο που απεικονίζεται στην εικόνα καθαυτή-και έχει τεράστια θέση στην κουλτούρα του Twitch. Ωστόσο, δεν μπορούμε με καθαρή την συνείδησή μας να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε την χρήση της εικόνας. Θα εργαστούμε με την κοινότητα ώστε να σχεδιάσουμε ένα νέο emote για τις πιο hype στιγμές στο Twitch” αναφέρει η εταιρεία και μετά από προτάσεις των χρηστών, αναλαμβάνει δράση.

Φαν και streamers έχουν ήδη βάλει μπρος την διαδικασία επανασχεδιασμού του Pog. Η Zombaekillz, streamer που πρωτοστάτησε στο κίνημα για την αφαίρεση του PogChamp εξαρχής, πρότεινε τον ιδρυτή και παρουσιαστή του Spawn On Me, Kahlief Adams.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι το νέο πρόσωπο του Pog θα πρέπει να είναι κάποιος από την κοινότητα των fighting games ή κάποιος brand ambassador του Twitch, ιδανικά κάποιος αφροαμερικανός content creator. Έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά όπου streamers και οι κοινότητές τους αισθάνθηκαν ότι το Twitch δεν έχει κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει ζητήματα ρατσισμού και παρενοχλήσεων στην πλατφόρμα του και άρα μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει.

Ένας άλλος streamer, o Sean Plott, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ποικιλία από πρόσωπα για να διαλέξει κανείς όταν οι χρήστες του chat θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Pog, ώστε να ενθαρρυνθεί η ποικιλία και το inclusion στο streaming. Απ’ ότι φαίνεται, το Twitch προτίμησε αυτή την επιλογή και ανακοίνωσε ότι, ξεκινώντας από σήμερα, η εικόνα του Pog θα αλλάζει κάθε 24 ώρες.

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι με αυτή την ιδέα, ακόμη και με την ιδέα της αντικατάστασης του PogChamp με κάποιο υπαρκτό πρόσωπο. Όπως επισήμανε στο Twitter o Chris Hanel, lead producer του Games Done Quick, η ιδέα της σύνδεσης της πολιτισμικής γλώσσας με την εικόνα πραγματικών ανθρώπων είναι κοντόφθαλμη, καθώς οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Εν ολίγοις, το να υπάρχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα βασισμένο σε inside jokes που συνδέονται με τα πρόσωπα αληθινών ανθρώπων μπορεί και να μην είναι η καλύτερη επιλογή, σύμφωνα με την οπτική του Hanel.

Υπάρχουν πολλές επιλογές ως προς το ποιός ή τι θα μπορούσε να είναι το επόμενο πρόσωπο του PogChamp, αλλά όλες έχουν κοινό τον ίδιο ενθουσιασμό του αρχικού, με γουρλωμένα μάτια κι ανοιχτό στόμα. Αν και το Twitch αποφάσισε την αλλαγή του hype emote του, οι χρήστες ήδη πρότειναν αρκετές αστείες εναλλακτικές, ορισμένες από τις οποίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό άρθρο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2021 14:04 #244508 by Μαρία Γερμαντζίδου
Το Viewership Record του Twitch γκρεμίστηκε από τον TheGrefg


Ο Ισπανός streamer και ιδιοκτήτης της EU Heretics team David "TheGrefg" Martinez κέρδισε το ρεκόρ για τους περισσότερους θεατές για stream που σχετίζεται με games στο Twitch. Το stream του δημιουργού περιεχομένου που αποκαλύπτει ότι είναι ένα νέο skin στο Fortnite και κατάφερε να προσεγγίσει 2,5 εκατομμύρια viewers, που είναι πολύ πάνω από τους προηγούμενους record holders.

Για το πλαίσιο του πόσο μεγάλο είναι αυτό, οι επιλαχόντες σε αυτό το ρεκόρ περιλαμβάνουν κανάλια όπως το Twitch eLeague και το YouTuber Rubiu5. Το πρώτο κατάφερε να προσεγγίσει 1,1 εκατομμύρια θεατές και το δεύτερο ξεπέρασε τα 1,06 εκατομμύρια. Και τα δύο είναι πολύ χαμηλότερα από τα 2,5 εκατομμύρια, οπότε ο Martinez έσπασε εντελώς το ρεκόρ με ένα σημαντικό περιθώριο.

Αν και δεν είναι τόσο μεγάλο, άλλοι επιλαχόντες περιλαμβάνουν το streamer Ninja, ο οποίος έχει επίσης ένα Fortnite skin που είχε μέχρι και 667.000 ταυτόχρονους viewers και την εκπρόσωπο των ΗΠΑ Alexandria Ocasio-Cortez, που είχε περισσότερους από 400.000 ταυτόχρονους viewers όταν έκανε stream το Among Us.

Αν και το skin δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο παιχνίδι, το Fortnite skin του Martinez πιθανότατα θα κοστίσει περίπου 2.000 V-bucks (περίπου 16 δολάρια USD) υπό την προϋπόθεση ότι ακολουθεί το ίδιο μοντέλο τιμολόγησης με τα άλλα "icon skins" που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι , όπως το προαναφερθέν Ninja skin και αυτά που έχουν σχεδιαστεί μετά από Loserfruit και Lachlan. Ο Martinez θα είναι το όγδοο εικονίδιο που προστέθηκε στο Fortnite.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.