Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Νέο επεισόδιο Retro Gamers μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Θέμα: Ο Amstrad.
Αναλύουμε τα πάντα για τον δημοφιλή υπολογιστή και τα πρώτα του games. Παίζουμε 4 από τα σημαντικότερα games των πρώτων ετών με παρέα τον Θεμιστοκλή Παπασιλέκα, admin του CPCWiki.
Το επεισόδιο είναι το μεγαλύτερο που έχουμε βγάλει καθώς ξεπερνάει σε διάρκεια την μία ώρα! Αγκαλιάστε το και κοινοποιήστε σε όλους τους fans του Amstrad.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Μιας και σας έλειψε παίξαμε 2 αγαπημένα retro games. Το Double Dragon 2 και το Out Run.
Μας πήρε αρκετή ώρα γιατί ο χειρισμός του DD2 σε MAME είναι fail. Οι χαρακτήρες χτυπούν τις περισσότερες φορές προς την αντίθετη κατεύθυνση, από τα απλά χτυπήματα μέχρι και την χρήση όπλων. Στον Amstrad πάντως το είχα λιώσει. Αν δεν ήμουν ντεφορμέ το βγάζαμε με τις 3 ζωές.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Πολύ ωραίο βίντεο για να μαθαίνουμε κι εμεις!
Ξεκινησα με PSX πρωτη κονσολα και δεν προλαβα Mega drive αλλα το επαιζα σε φιλο.Το Sonic ας πουμε το ειχα τερματισει μια φορα με δυσκολια.Ωραιες εποχες!
Θέλετε να παίξετε NES, SuperNES και Mega Drive μαζί, έχοντας ακριβώς την ίδια εμπειρία με τότε?
Με την κονσόλα Super Retro Trio μπορείτε να το καταφέρετε. Αρκεί να έχετε τα αντίστοιχα cartridges ή να τα αποκτήσετε μέσω αγγελίας σε αυτό το forum ή το Ebay. Δείτε στο νέο επεισόδιο την αναλυτική μας παρουσίαση για το Super Retro Trio!