Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

14 Aug 2019 03:20 #226225 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja προσποιήθηκε ότι δίνει τον αριθμό του κινητού του online
Κατά βάση ήταν κόλπο της ομάδας των PR του.


Στις 11 Αυγούστου, ο Ninja (Tyler Blevins), έγραψε στο Twitter ότι δίνει τον πραγματικό αριθμό του κινητού του online και ότι πιθανόν να απαντήσει σε κάποια μηνύματα ή ακόμα και να παίξει Fortnite με όσους του στείλουν μήνυμα.

Κατά βάση επρόκειτο για τακτική marketing από την ομάδα PR του Ninja αφού όποιος του στείλει μήνυμα θα λάβει αντίστοιχα μια αυτοματοποιμένη απάντηση που οδηγεί σε site του Ninja. Επίσης, μελλοντικά θα ενημερώνεται στο κινητό του για τα νέα του διάσημου streamer.


Ωραίο το κολπάκι για να συγκεντρώσουμε κι άλλους followers νεαρής ηλικίας, έτσι;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:06 #226652 by Giorgos Tsolaridis
O Ninja έφτασε το ένα εκατομμύριο subscribers στο Mixer
Μέσα σε μία εβδομάδα.


Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, ο Ninja συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο Mixer της Microsoft.
Τα subscriptions στο Mixer θα είναι δωρεάν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και μένει να δούμε πόσοι από αυτούς τους συνδρομητές θα πληρώσουν το μικρό αντίτιμο της συνδρομής. Το κοινό του Mixer είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του Twitch, αλλά η Microsoft θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με την μεταγραφή του Tyler Blevins.

Παράλληλα, ο DrDisrespect, ένας ακόμη πασίγνωστος streamer, δήλωσε πρόσφατο live του ότι “Αν η Microsoft δεν καταφέρει να φέρει στο Mixer κι άλλα μεγάλα ονόματα τότε τα νούμερα του Ninja θα πέσουν”. Όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να κάνει πρόταση…και στον ίδιο, σωστά;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 12:16 #226715 by Giorgos Tsolaridis
Σχολιάζουμε το Rage του Ninja
Του παλιού του ορθόδοξου.


Στο βίντεο μας αποφασίσαμε να σχολιάσουμε το Rage του Ninja (Tyler Blevins).

Τα παρακάτω αποσπάσματα προέρχονται από την πρώτη σεζόν του Fortnite και έχουν αρκετή πλάκα. Έκτοτε ο streamer δεν ρίχνει τόσο Rage, ωστόσο έχει γέλιο το να βλέπουμε τις αντιδράσεις του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:20 #226763 by Giorgos Tsolaridis
Ο Steve Harvey είπε σε τηλεπαιχνίδι στον Ninja "να βγάλει λεφτά ως gamer"
Από τότε μέχρι σημερα τους αγοράζει όλου
ς.

Ο "Συγχαρητήρια Μις Σύμπαν" Steve Harvey που έκανε την απόλυτη τηλεοπτική γκάφα του αιώνα, είχε φιλοξενήσει το 2015 τον Tyler Blevins (Ninja) στο τηλεπαιχνίδι Family Feud όπου και τα πήγε αρκετά καλά. Η οικογένεια Blevins έβγαλε τότε περίπου 41.000 δολάρια μέσα σε τρεις ημέρες.

Σε μια στιγμή ωστόσο, ο Steve Harvey λέει στον Ninja: "Καλή τύχη μεγάλε, βγάλε μερικά χρήματα". Ο Ninja του είπε ότι είναι επαγγελματίας (pro παίκτης) Halo και ο Harvey πήρε την έκφραση "Πλάκα μου κάνεις;"

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 14:10 #226801 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja κλείνει συμφωνία με την Adidas
Έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της εταιρείας στον χώρο του gaming.


Ο Tyler Blevins, κατά κόσμον γνωστός και ως Ninja, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την αποκλειστική συμφωνία με την πολυεθνική εταιρεία κατασκευής αθλητικών ρούχων Adidas και έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της από τον χώρο του streaming και γενικότερα του gaming.

Αυτή η κίνηση της Adidas λέει πολλά όχι μόνο για το μέλλον του Ninja αλλά και του gaming γενικότερα. Αν και δεν σχετίζεται παραδοσιακά με τον χώρο του gaming, η πασίγνωστη πολυεθνική φαίνεται να θέλει να επεκταθεί σε αυτόν τον χώρο δημιουργώντας έτσι πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Η επιλογή της Adidas να προσεγγίσει τον παγκοσμίου φήμης streamer μας δείχνει ότι υπάρχει κέρδος στην αγορά του gaming και των esports, κάτι που ενδέχεται να ωθήσει και άλλες εταιρείες-κολοσσούς να επεκταθούν σε αυτή.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ninja δεν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του μέσου gamer. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η "μεταγραφή" του από το Twitch στο Mixer κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ανα τον πλανήτη, ενώ στο παρελθόν του είχε γίνει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να προωθήσει το Apex Legends. Μέχρι στιγμής, φήμη του Ninja συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς η Wicked Cool Toys, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένη από τον γνωστό streamer με τον ιδρυτή της να χαρακτηρίζει τον Ninja ως τον "Michael Jordan, Lebron James και Tiger Woods του gaming".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2019 23:34 #227249 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Ο Ninja κανει δωρεά 26.000 ευρώ σε ιατρικό φιλανθρωπικό ίδρυμα
Το Zevent live συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια.


Κατά την διάρκεια ενός gaming stream για φιλανθρωπίες, ο διάσημος streamer Ninja (Tyler Blevins) έκανε δωρεά 26.000 ευρώ σε ιατρικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το Z Event διεξήχθη το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου και είχε 55 streamers, οι οποίοι έπαιζαν live προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την μη κυβερνητική οργάνωση Ινστιτούτο Παστέρ, η οποία κάνει έρευνες για εμβόλια που αφορούν ασθένειες. Συνολικά συντονίστηκαν πάνω από 500.000 viewers οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ninja έκανε δωρεά 26.000 ευρώ, ώστε το livestream να φτάσει τον στόχο των τριών εκατομμυρών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 16:49 #227508 by Giorgos Tsolaridis
Σύζυγος Ninja: "Το συμβόλαιο του Twitch μας ανάγκασε να συμφωνήσουμε με το Mixer"
Το ζεύγος δεν ήταν ευχαριστημένο από την συμφωνία τους.



Η σύζυγος και manager του Ninja μίλησε για τους λόγους όπου ο διάσημος streamer αποχώρησε από το Twitch για λογαριασμό του Mixer.

Η ανακοίνωση του Ninja περί ένταξής του στην πλατφόρμα του Mixer προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις τον περασμένο Αύγουστο. Όντας ο κορυφαίος streamer της πλατφόρμας σε νούμερα θα περιμέναμε πως θα συνέχιζε ως είχε την καριέρα του στο Twitch, αφού σίγουρα οι χρηματικές αποδοχές του συνέχιζαν να αυξάνονται. Όπως μας αποκάλυψε όμως η Jessica Blevins (γυναίκα του και manager του) μιλώντας στο Business Insider, η συμφωνία με το Twitch δεν επέτρεπε στον Ninja να αναπτυχθεί όσο ο ίδιος θα ήθελε.

Για την ακρίβεια υποστήριξε πως ίσως ο αρνητικότερος όρος του συμβολαίου του με το Twitch ήταν η απαγόρευση του να αποκτήσει licensing deals. Η δήλωσή της καθαρίζει περισσότερο το τοπίο: “Με τον τρόπο που λειτουργούσε αυτό το συμβόλαιο δεν υπήρχε δυνατότητα για τον ίδιο να επεκτείνει ιδιαίτερα το brand του εκτός του gaming. Υπήρχαν ήδη διαμάχες με τους τωρινούς τότε χορηγούς του και με την πλατφόρμα. Και εμείς λέγαμε ‘Παιδιά δουλέψαμε τόσο πολύ, τόσο δύσκολα για να αποκτήσει το Ninja brand τις άδεις και να εμφανιστεί το όνομα του εκεί έξω, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε βήματα πίσω’ και εκεί είναι που το deal σταμάτησε να βγάζει ιδιαίτερο νόημα για τις δύο πλευρές”.

Πέραν του συμβολαίου βέβαια και το κοινό του Ninja είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται, αφού σημειώθηκε τεράστια αύξηση στο toxicity. Η ένταξη του στο Mixer σίγουρα θα ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, τουλάχιστον προσωρινά. Ίσως να μην ήταν τόσο καλή ιδέα για το Twitch να τον αφήσει να φύγει, αφού αν δεν ζητούσε κάτι τρελό θα ήταν λογικό για την πλατφόρμα να παλέψει να κρατήσει τον streamer που τις προσφέρει τα περισσότερα ενδεχομένως έσοδα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2019 14:44 #228947 by Giorgos Tsolaridis
Ninja: "Η μεταφορά μου στο Mixer βοήθησε πολύ κόσμο"
Ο ίδιος ανέλυσε την κίνηση στο The True Geordie Podcast.


Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Fortnite streamer Tyler ‘Ninja’ Blevins αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι μεταφέρει τα streams του από το Twitch στο Mixer. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην βιομηχανία των livestreams παγκοσμίως και αυτό συνέβαλε στην προώθηση της πλατφόρμας κατά πολύ.

Η γυναίκα του Ninja εξήγησε ότι η κίνηση έγινε λόγω τις στρατηγικής που ετοιμάζουν οι δύο. Συγκεκριμένα γράφει στο Twitter: “Παρά του ότι τα στατιστηκά του Ninja στο κανάλι του Mixerείναι φανταστικά αυτή τη στιγμή, δεν είναι αυτό το σημείο στο οποίο προγραμματίσαμε να συγκεντρωθούμε με αυτή την κίνηση. Ακόμα και 5 χιλιάδες viewers να είχε ο Ty ήμασταν έτοιμη και σίγουρη για την κίνηση. Συμβαδίζει με τα όσα πιστέυουμε και θέλουμε για το brand.

Ο Ninja μίλησε λίγο περισσότερο για την κίνηση αυτή, σε μια εμφάνιση του στο The True Geordie podcast.


Ο ίδιος αναφέρει: “Ας δούμε τα νούμερα bro, λίγο πριν φύγω από το Twitch είχα κατά μέσο όρο 20 με 30 χιλιάδες viewers καθημερινά και το να μπορώ να έχω 10 χιλιάδες viewers στο Mixer είναι καταπληκτικό. Είναι βασικά φοβερό, εννοώ ακόμη πιάνω άτομα που είναι σε φάση ‘έχω μόνο 8 χιλιάδες viewers’ και εγώ τους λέω, ‘ρε φίλος, ξέρεις πόσο καλό είναι αυτό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή;’ Και ακόμη αναπτύσετε.”

Αργότερα πρόσθεσε: “Προφανώς η συμφωνία ήταν καταπληκτική και μου αρέσει η πλατφόρμα, είναι καταπληκτική, όμως ήξερα –η γυναίκα μου και εγώ- μπήκαμε σε αυτό σαν να το κάνουμε για όλους τους άλλους- και κοίτα τι έγινε man. Βλέπεις κόσμο να ξανά πηγαίνει στο Twitch, κόσμο να πηγαίνει στο YouTube και περισσότερο κόσμο να κάνει συμφωνίες και αυτό είναι ότι έπρεπε να συμβαίνει.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Βασίλης Κτενίδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2019 14:00 - 11 Dec 2019 14:16 #229337 by Βασίλης Κτενίδης
Μπορεί ο Tyler “Ninja” Blevins να είναι γνωστός ως κορυφαίος streamer στο Mixer, όμως ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του πέραν αυτού και καλό μάγειρα. Έχει εργαστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια στην Noodles & Company όπου και ετοίμαζε γεύματα για τους πελάτες. Μια τέτοιου είδους εμπειρία θα περίμενε κανείς να τον έχει κάνει ικανό να φτιάξει ένα σάντουιτς με μπεικον, αυγά και τυρί.

Κι όμως.

Εμφανίστηκε πρόσφατα σε επεισόδιο του Bon Appétit Test Kitchen στην εκπομπή Back to Back Chef με την Carla Lalli Music.

Το σενάριο : Μπορεί ο Ninja να μαγειρέψει ότι και η Music ακλουθώντας τις φωνητικές της οδηγίες και μόνο;

Θεωρητικά ναι, μέχρι το τέλος του βίντεο ο streamer κατάφερε να φτιάξει ένα βρώσιμο και κατά τα φαινόμενα νόστιμο σάντουιτς, όμως μέχρι να το φτιάξει συνέβησαν κάποια αρκετά διασκεδαστικά λάθη.



Το πρώτο αξιοσημείωτο λάθος έγινε όταν η Music ζητάει από τον Ninja να κόψει δύο φέτες ψωμί για το σάντουιτς. Ένας θεός ξέρει πως και γιατί, όμως ο Ninja κατάφερε να κόψει ανάποδα το ψωμί. Βέβαια σε επόμενη σκηνή που του ζητάει να κόψει το αβοκάντο η κατάληξη ήταν κάπως χειρότερη, αφού και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν το είχε ξανά επιχειρήσει. Η Music του ζητάει συγκεκριμένα να μην κόψει το κέντρο από το φρούτο αλλά είναι ακριβώς αυτό που καταλήγει να κάνει ο streamer.

Και όχι απλά έκοψε το κέντρο, αλλά αποφάσισε να συνεχίζει κόβοντας το σημείο πολλές φορές λέγοντας “Θα σερβίρω αυτές τις φέτες αβοκάντο μέσα σε σαλάτα”



Φυσικά ο Ninja γνωρίζει ότι βρίσκεται έξω από τα νερά του και αστειεύεται προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την κατάσταση όσο καλύτερα μπορεί.

Στη μέση του επεισοδίου λέει “Το σάντουιτς σου θα είναι πιο όμορφο από το δικό μου”, με την Music να του απαντάει “Αυτό δεν το ξέρεις ακόμα”. Στο τέλος βέβαια αποδείχθηκε ότι ο Ninja είχε δίκιο, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν τρώει ποτέ του πρωινό οπότε μάλλον το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ιδιαίτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2019 21:45 #229654 by Βασίλης Κτενίδης
Καθότι φαίνεται ο Tyler ‘Ninja’ Blevins έχει φάει ban από το Apex Legends. Ενδιαφέρον έχει ότι κανείς δεν μοιάζει να γνωρίζει τον ακριβή λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκε ο streamer, ούτε καν ο ίδιος.

Το έμαθε μάλιστα όταν αποφάσισε να παίξει Apex Legends κατά την διάρκεια ενός livestream στο Mixer. Λίγο μετά την έναρξη του Apex Legends, εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε ότι έχει τιμωρηθεί και ότι δεν του επιτρέπεται η είσοδος σε match.

Please unban my account :D

— Ninja (@Ninja) December 16, 2019

Ο ίδιος είπε στους viewers του “Δεν θέλουν να παίζω το game dude. Πόσο χαμένη πήγε η νύχτα μου κυριολεκτικά τώρα.”

Αυτά συνέβησαν στις 15 Δεκεμβρίου και μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση περί του θέματος ούτε από την Respawn Entertainment ούτε από την ΕΑ αλλά ούτε και από τον Ninja.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification