Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

29 Dec 2018 20:44 #222063 by Βασίλης Καψάλης
Άρρωστοι αριθμοί, που δείχνουν την άνοδο των free-to-play!

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2019 18:54 #224068 by Ελένη Παρούτογλου
Η EA έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Ninja για να προωθήσει το Apex Legends

Σύμφωνα με το Reuters.

Το Reuters αναφέρει σε δημοσίευμά του, ότι ο Ninja έλαβε ένα εκατομμύριο δολάρια από την Electronic Arts για να παίξει το νέο της Battle Royale game Apex Legends.

Συνήθως τα ποσά των χορηγούμενων βίντεο δεν βγαίνουν στην επιφάνεια, όμως αν η πληροφορία αυτή ισχύει τότε έχουμε μια εικόνα των χρημάτων που παίζουν στους μεγάλους streamers. Σίγουρα η κατακόρυφη άνοδος του Apex Legends δεν είναι τυχαία καθώς έφτασε τους 50 εκατομμύρια παίκτες, απ' την άλλη σημαντικό ρόλο παίζει σίγουρα το marketing.

Ειδικά ο Ninja όμως, έπαιξε πολλές ώρες κατά την ημέρα του λανσαρίσματος και σίγουρα βοήθησε στην προώθηση και στο hype των πολλών χρηστών, που πάντα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκπρόσωπος της Electronic Arts επιβεβαίωσε το ποσό αυτό στο Kotaku, το οποίο πληρώθηκε στα πλαίσια της marketing καμπάνιας της εταιρείας "που έγινε με κάποιους content creators στο λανσάρισμα του παιχνιδιού. Μετά τις 5 Φεβρουαρίου ωστόσο, δεν πληρώθηκε κάποιο ποσό".

www.twitch.tv/videos/375558970?t=

Μία άλλη πηγή είπε στο Kotaku, με αφορμή το παραπάνω γεγονός, ότι ο Ninja πληρώθηκε 600.000 δολάρια για να λάβει μέρος σε ένα event που έγινε πέρυσι. Τέλος, τις τελευταίες εβδομάδες ο Ninja παίζει και πάλι Fortnite. Κατά τα άλλα το Apex Legends είναι ακόμη στο Top 10 του Twitch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2019 17:18 #226111 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Ninja φεύγει απ' το Twitch, έκλεισε συμφωνία με το Mixer
Η Microsoft πήρε ήδη 500.000 subscribers.



[Αρχική δημοσίευση: 1/8/19] Η έναρξης της 10ης σεζόν του Fortnite θα βρει τον παγκοσμίου φήμης streamer Ninja (Tyler Blevins) σε διαφορετική πλατφόρμα, καθώς ανακοίνωσε ότι φεύγει από το Twitch και πλέον θα συνεργάζεται αποκλειστικά με το Mixer της Microsoft,

Η ανακοίνωσε έγινε στα πλαίσια μιας "και καλά" συνέντευξης τύπου που διεξήχθη στο Twitter. Δεν γνωρίζουμε ακόμη την διάρκεια του συμβολαίου, πόσα χρήματα θα πληρώνεται ο Ninja και αν θα υπάρχουν περιορισμοί στην πλατφόρμα streaming της Microsoft. Ο ίδιος λέει ότι "Θα είμαι ο ίδιος, απλά σε διαφορετική πλατφόρμα".

Ως απάντηση αυτού, το Twitch αφαίρεσε την ένδειξη "Verified" από το account του Ninja. Λογικά θα έχει πέσει μεγάλος εκνευρισμός αφού θα χαθούν σίγουρα κάποια εκατομμύρια από τους subscribers του Ninja. Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι τον Μάρτιο του 2018 ο streamer έβγαζε 500.000 δολάρια τον μήνα (εκείνος ο μήνας ήταν και ο πιο δυνατός του, οπότε ο αριθμός αυτός έχει πέσει τους τελευταίους μήνες).

500.000 followers με την μεταγραφή Ninja
Η κίνηση της Microsoft να φέρει τον Ninja στην πλατφόρμα της είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ραγδαία αύξηση συνδρομητών κατά 500.000 στη δημοφιλή πλατφόρμα και πολλά downloads του app. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ninja μέσω Twitter, ενώ το πανηγύρισε με την σχετική τούρτα που βλέπετε στη φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα έχει 650.000 followers και 4 εκατομμύρια views. Οι περισσότεροι followers βέβαια ήρθαν ξεκάθαρα για τον Ninja.

Στο Twitch ο Ninja είχε πιάσει τα 10 εκατομμύρια followers.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2019 20:59 #226118 by A
Replied by A on topic Fortnite
Ο άνθρωπος έπιασε ταβάνι και τώρα πήγε κάπου με μεγαλύτερο και σίγουρο εισόδημα, για μένα καλά έκανε.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2019 03:20 #226225 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja προσποιήθηκε ότι δίνει τον αριθμό του κινητού του online
Κατά βάση ήταν κόλπο της ομάδας των PR του.


Στις 11 Αυγούστου, ο Ninja (Tyler Blevins), έγραψε στο Twitter ότι δίνει τον πραγματικό αριθμό του κινητού του online και ότι πιθανόν να απαντήσει σε κάποια μηνύματα ή ακόμα και να παίξει Fortnite με όσους του στείλουν μήνυμα.

Κατά βάση επρόκειτο για τακτική marketing από την ομάδα PR του Ninja αφού όποιος του στείλει μήνυμα θα λάβει αντίστοιχα μια αυτοματοποιμένη απάντηση που οδηγεί σε site του Ninja. Επίσης, μελλοντικά θα ενημερώνεται στο κινητό του για τα νέα του διάσημου streamer.


Ωραίο το κολπάκι για να συγκεντρώσουμε κι άλλους followers νεαρής ηλικίας, έτσι;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:06 #226652 by Giorgos Tsolaridis
O Ninja έφτασε το ένα εκατομμύριο subscribers στο Mixer
Μέσα σε μία εβδομάδα.


Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, ο Ninja συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο Mixer της Microsoft.
Τα subscriptions στο Mixer θα είναι δωρεάν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και μένει να δούμε πόσοι από αυτούς τους συνδρομητές θα πληρώσουν το μικρό αντίτιμο της συνδρομής. Το κοινό του Mixer είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του Twitch, αλλά η Microsoft θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με την μεταγραφή του Tyler Blevins.

Παράλληλα, ο DrDisrespect, ένας ακόμη πασίγνωστος streamer, δήλωσε πρόσφατο live του ότι “Αν η Microsoft δεν καταφέρει να φέρει στο Mixer κι άλλα μεγάλα ονόματα τότε τα νούμερα του Ninja θα πέσουν”. Όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να κάνει πρόταση…και στον ίδιο, σωστά;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 12:16 #226715 by Giorgos Tsolaridis
Σχολιάζουμε το Rage του Ninja
Του παλιού του ορθόδοξου.


Στο βίντεο μας αποφασίσαμε να σχολιάσουμε το Rage του Ninja (Tyler Blevins).

Τα παρακάτω αποσπάσματα προέρχονται από την πρώτη σεζόν του Fortnite και έχουν αρκετή πλάκα. Έκτοτε ο streamer δεν ρίχνει τόσο Rage, ωστόσο έχει γέλιο το να βλέπουμε τις αντιδράσεις του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:20 #226763 by Giorgos Tsolaridis
Ο Steve Harvey είπε σε τηλεπαιχνίδι στον Ninja "να βγάλει λεφτά ως gamer"
Από τότε μέχρι σημερα τους αγοράζει όλου
ς.

Ο "Συγχαρητήρια Μις Σύμπαν" Steve Harvey που έκανε την απόλυτη τηλεοπτική γκάφα του αιώνα, είχε φιλοξενήσει το 2015 τον Tyler Blevins (Ninja) στο τηλεπαιχνίδι Family Feud όπου και τα πήγε αρκετά καλά. Η οικογένεια Blevins έβγαλε τότε περίπου 41.000 δολάρια μέσα σε τρεις ημέρες.

Σε μια στιγμή ωστόσο, ο Steve Harvey λέει στον Ninja: "Καλή τύχη μεγάλε, βγάλε μερικά χρήματα". Ο Ninja του είπε ότι είναι επαγγελματίας (pro παίκτης) Halo και ο Harvey πήρε την έκφραση "Πλάκα μου κάνεις;"

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 14:10 #226801 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja κλείνει συμφωνία με την Adidas
Έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της εταιρείας στον χώρο του gaming.


Ο Tyler Blevins, κατά κόσμον γνωστός και ως Ninja, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την αποκλειστική συμφωνία με την πολυεθνική εταιρεία κατασκευής αθλητικών ρούχων Adidas και έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της από τον χώρο του streaming και γενικότερα του gaming.

Αυτή η κίνηση της Adidas λέει πολλά όχι μόνο για το μέλλον του Ninja αλλά και του gaming γενικότερα. Αν και δεν σχετίζεται παραδοσιακά με τον χώρο του gaming, η πασίγνωστη πολυεθνική φαίνεται να θέλει να επεκταθεί σε αυτόν τον χώρο δημιουργώντας έτσι πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Η επιλογή της Adidas να προσεγγίσει τον παγκοσμίου φήμης streamer μας δείχνει ότι υπάρχει κέρδος στην αγορά του gaming και των esports, κάτι που ενδέχεται να ωθήσει και άλλες εταιρείες-κολοσσούς να επεκταθούν σε αυτή.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ninja δεν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του μέσου gamer. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η "μεταγραφή" του από το Twitch στο Mixer κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ανα τον πλανήτη, ενώ στο παρελθόν του είχε γίνει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να προωθήσει το Apex Legends. Μέχρι στιγμής, φήμη του Ninja συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς η Wicked Cool Toys, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένη από τον γνωστό streamer με τον ιδρυτή της να χαρακτηρίζει τον Ninja ως τον "Michael Jordan, Lebron James και Tiger Woods του gaming".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2019 23:34 #227249 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Ο Ninja κανει δωρεά 26.000 ευρώ σε ιατρικό φιλανθρωπικό ίδρυμα
Το Zevent live συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια.


Κατά την διάρκεια ενός gaming stream για φιλανθρωπίες, ο διάσημος streamer Ninja (Tyler Blevins) έκανε δωρεά 26.000 ευρώ σε ιατρικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το Z Event διεξήχθη το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου και είχε 55 streamers, οι οποίοι έπαιζαν live προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την μη κυβερνητική οργάνωση Ινστιτούτο Παστέρ, η οποία κάνει έρευνες για εμβόλια που αφορούν ασθένειες. Συνολικά συντονίστηκαν πάνω από 500.000 viewers οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ninja έκανε δωρεά 26.000 ευρώ, ώστε το livestream να φτάσει τον στόχο των τριών εκατομμυρών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification