Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

13 Sep 2020 12:41 #238384 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch υπογράφοντας συμβόλαιο
"Είναι καλός ο Μπογρίνιο τώρα;"


Ο Ninja υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Twitch, θυγατρική εταιρεία της Amazon.

Στο εξής ο Tyler Blevins θα κάνει livestream αποκλειστικά στο Twitch.tv και σε συνέχεια της συμφωνίας αυτής δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με full-time streaming και θα επικοινωνώ ξανά με την πιστή βάση των fans μου. Πήρα το χρόνο μου και αποφάσισε ποια πλατφόρμα ήταν η καλύτερη και είδα ότι το Twitch με υποστήριξε και αντιλήφθηκε καλύτερα τους στόχους που έχω στην καριέρα μου. Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας μου σκοπεύω να αναδείξω δημιουργούς που δεν έχουν εκπροσωπηθεί. Θα δουλέψω μαζί με το Twitch για να δείξω πως αυτό το εκπληκτικό community των gamers μπορεί να επιτύχει ένα σημαντικό αντίκτυπο".

Τρεις μήνες μετά το κλείσιμο του Mixer, ο Ninja υπέγραψε στην πλατφόρμα που τον ανέδειξε. Ο Shroud θυμίζουμε ότι επέστρεψε και αυτός στο Twitch τον Αύγουστο. Ο Michael Aragon, αντιπρόεδρος του Twitch, δήλωσε με την σειρά του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ninja επιστρέφει στο Twitch. Ο Tyler είναι μια ισχυρή δύναμη στο gaming community και το αντίκτυπο που έχει στη βιομηχανία και την κουλτούρα της είναι αξιοσημείωτο. Όσοι αγαπούν την gaming βιομηχανία λαμβάνουν αναγνώριση από mainstream κοινό μέσω του Tyler και γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό είναι μόνο η αρχή".

Η περίοδος του συμβολαίου και το ποσό που υπεγράφη δεν έχει γνωστοποιηθεί. Ο Ninja έχει 15 εκατομμύρια followers στο Twitch και ξεκίνησε ήδη livestream, παρότι έχει απέναντί του την Ubisoft. Παλιότερα πάντως, το Twitch είχε απενεργοποιήσει τελείως το κανάλι του Ninja, καθώς ο τελευταίος είχε αφήσει σημείωμα για να τον βρει ο κόσμος στο Mixer! Στη θέση του καναλιού του πρότεινε άλλα κανάλια. Τώρα βέβαια μετά το κλείσιμο του Mixer...είναι σαν να μην τρέχει τίποτα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2021 14:13 #244435 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja θα κάνει το voice acting για κεντρικό χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς
Το όνομα της σειράς δεν έχει γίνει γνωστό.


Ο διάσημος streamer Tyler Blevins, γνωστός ως Ninja, ανακοίνωσε μέσω Twitter post ότι θα κάνει το voice acting για κεντρικό χαρακτήρα σε μία τηλεοπτική σειρά.

Ο Ninja αναφέρει στην ανακοίνωση ότι δεν του επιτρέπεται να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, όπως το όνομα της σειράς ή του χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε την εμπειρία: "Το voice acting έχει πολύ πλάκα. Είναι ένα πάθος μου που αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια."


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος streamer θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ταινία, καθώς προηγουμένως είχε υποδυθεί τον Ice Cream στην σειρά The Masked Singer ενώ θα έχει και ένα cameo στην ταινία Free Guy. Κάτι που ίσως να μην έχει γίνει ευρέως γνωστό είναι ότι ο Ninja και η σύντροφός του Jessica Blevins γυρίσανε μία σκηνή στο Jumanji: The Next Level η οποία τελικά κόπηκε από την ταινία.


Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Ninja δοκιμάζει την προβολή του σε νέους χώρους καθώς το 2020 είχε αναφέρει στο The Hollywood Reporter ότι θα ανοίξει τους ορίζοντές του πέρα από τα video games: "Ταινίες, voice acting, cartoons, αναζητώ τα πάντα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:00 #245214 by Giorgos Tsolaridis
Ninja: "Οι γονείς πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους για τον ρατσισμό"
"Δεν είναι δουλειά μου να τα μάθω".


Ο δημοφιλής streamer Ninja (Tyler Blevins) δήλωσε στους New York Times ότι οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά τους χρήσιμα πράγματα, όπως η έννοια του ρατσισμού.

Όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να γίνει για να μετριάσει τα ανώριμα και flamming σχόλια που γίνονται στα chat των games και τα οποία περιλαμβάνουν και ρατσιστικές εκφράσεις, ο Ninja δήλωσε: "Έχει να κάνει με το να είσαι γονέας. Θες το παιδί σου να γνωρίζεις τι χαρακτήρας είναι; Άκουσέ το την ώρα που παίζει games όταν δεν το γνωρίζει. Πως ένα παιδί γνωρίζει ότι έχει δικαιώματα σαν λευκός όταν οι γονείς του δεν το μαθαίνουν κάτι και δεν του μιλούν για τον ρατσισμό;"

Ο streamer δήλωσε ότι δεν είναι δουλειά του να μάθει τα παιδιά για θέματα κουλτούρας ή ρατσισμού. "Αν παίζουν games και η πρώτη επαφή τους με τον ρατσισμό είναι το να πει ενας φίλος τους το "nigga", αν αυτό γινόταν στο δικό μου stream θα έπρεπε να το συζητήσω μαζί του; Όχι, γιατί θα σκεφτόμουν ότι το λέει για να με τρολάρει. Αν κάποιος πει κάτι ρατσιστικό σε streaming άλλου μπορεί ο streamer αυτός να φάει ban. Είναι άθλιο, αλλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν".

Ως προς την ανωνυμία του gaming και το να λέει ο καθένας ότι θέλει, ο Ninja πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι αυτό είναι gaming. Είναι η κουλτούρα του Internet. Ο κόσμος είναι πίσω από μια οθόνη. Λέει ότι θέλει και μπορεί να την σκαπουλάρει. Έχεις πλήρη ανωνυμία. Οι πληροφορίες σας και τα δεδομένα είναι πολύτιμα και θα πρέπει να παραμείνουν προσωπικά, αλλά αυτό είναι κακό όταν υπάρχουν παιδιά που χρησιμοποιούν ρατσιστικές εκφράσεις και είναι πολύ επιθετικά και απειλούν γυναίκες online και έχουν μηδενικές επιπτώσεις. Θα ήταν ωραίο όταν κάποιος λέει κάτι απειλητικό να μπορείς να γράψεις το gamertag του σε ένα site. Αν αυτό επιτρεπόταν από τον νόμο θα μπορούσαμε μετά να καλέσουμε τους γονείς του".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:08 #245218 by Giorgos Tsolaridis
O Ninja δεν κάνει συχνά streaming με γυναίκες για να αποφύγει τις κακοπροαίρετες φήμες
Οι απόψεις του μένουν σταθερές σχετικά με το ζήτημα.


Το 2018, ο Tyler 'Ninja' Blevins είχε δηλώσει ότι δεν κάνει streams με γυναίκες, με εξαίρεση τα ομαδικά streams, ώστε να αποφύγει τις φήμες, τα σχόλια και την παρενόχληση σε οποιαδήποτε γυναίκα και αν έκανε streaming μαζί του, στον ίδιο ή στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με νέα συνέντευξη στο περιοδικό The New York Times, οι σκέψεις του διάσημου streamer δεν έχουν αλλάξει όσον αφορά το ζήτημα μέχρι και σήμερα. Ο Ninja δήλωσε ότι είναι εντυπωσιακά όσα λέει ο κόσμος στις γυναίκες στο internet, ενώ βλέπει τον τρόπο που το αντιμετωπίζει ο ίδιος, ως μέθοδο για να αποφύγει πολλά προβλήματα.

Ο Ninja δήλωσε: "Οι κατηγορίες για φλερτ ή απιστία είναι που με έκαναν να πω αυτά τα λόγια το 2018. Σκεφτόμουν ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να διασφαλίσω ότι κανείς και ποτέ δεν θα μπορεί να ξεκινήσει κάποια φήμη ή να δημιουργήσει κάποιο clickbait βίντεο με τίτλο 'Ο Ninja παίζει με την τάδε πολύ τελευταία. Φλερτάρουν, ορίστε το clip'. Να σας πω ποιος είναι ο τρόπος να το αποφύγετε αυτό; Δεν το αφήνετε να συμβεί. Αυτά είναι που σκεφτόμουν τότε και τα υποστηρίζω ακόμα, προσπαθώντας να μην έχω πολύ χρόνο μόνος μου με κάποια γυναίκα γενικότερα, εφόσον είμαι και παντρεμένος. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη σου φίλη, είναι υγιέστατο. Αν όμως ξεκινούσα να παίζω τυχαία με κάποια γυναίκα την οποία κανείς δεν ήξερε, ο κόσμος θα ξεκινούσε τις φήμες. Συνεπώς αν πρόκειται να παίξω με γυναίκες, επιλέγω να το κάνω με μία ομάδα ώστε να μην υπάρχει η τετ-α-τετ αλληλεπίδραση."


Το 2018 οι απόψεις του Ninja σχετικά με το streaming μαζί με γυναίκες είχαν συζητηθεί αρκετά. Πολλές κριτικές συγκρίνανε τον κανόνα του με αυτόν του πρώην αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Mike Pence, o οποίος είχε ως κανόνα ότι δεν τρώει ποτέ μόνος του με κάποια γυναίκα η οποία δεν είναι η γυναίκα του. Η στάση του Mike Pence είχε κατηγορηθεί επίσης, καθώς θεωρήθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζει τους άνδρες από τις γυναίκες σε πολιτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Ninja πριν από δύο χρόνια δεν είδαν μόνο αρνητική κριτική όμως. Η streamer Suto, επιβεβαίωσε ότι όταν ο Ninja έκανε host το stream της, το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τις προθέσεις της. Η Suto πιστεύει ότι η στάση του Ninja ενισχύει τον σεβασμό. Την ίδια άποψη για το ζήτημα φάνηκε να έχει και η streamer Valkyrae: "Δεν έχει να κάνει με σεξισμό. Επίσης δεν μαθαίνει στα παιδiά να μην παίζουν με γυναίκες. Η στάση του θα έπρεπε να δείχνει στον κόσμο το πόσο σημαντικό είναι να βάζεις την υγεία της σχέσης σου πάνω από την δουλειά."


Ο Ninja δεν έχει αλλάξει τις σκέψεις του έκτοτε. Συγκεκριμένα στην νέα του συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το αν θα άραζε απλά τετ-α-τετ με γυναίκα streamer απάντησε: "Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια να μπορώ να αράξω για ένα ποτάκι με την συνάδελφο μου και να μην τρέχει κάστανο."

O δημοφιλής streamer αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα σχετικά με την παρενόχληση και τον ρατσισμό στο internet. Η συμβουλή του στους γονείς είναι να ακούν αυτά που λένε τα παιδιά τους στα video games όταν δεν τους βλέπει κανείς και να τους μιλήσουν για τον ρατσισμό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 18:00 #246047 by Giorgos Tsolaridis
O Ninja απειλεί ότι θα σταματήσει το Fortnite
O διάσημος streamer έχασε την ψυχραιμία του μετά από τέσσερα stream-snipes.


Ο Tyler "Ninja" Blevins επέστρεψε προσφάτως στο Fortnite και η επιστροφή του δεν ήταν η ιδανικότερη. Ο διάσημος streamer εξοργίστηκε καθώς οι αντίπαλοί του, όπως ισχυρίζεται, του έκαναν stream-snipe τέσσερις φορές στην σειρά.

Ο Ninja έγινε διάσημος μέσω του Fortnite, όμως πάει καιρός από όταν έπαιζε συστηματικά, καθώς πλέον ασχολείται με games όπως το Valorant. Μετά από τέσσερα stream-snipes στη σειρά από τον ίδιο παίκτη, ο Ninja δήλωσε: "Είναι τα ίδια παιδάκια bro, Φύγετε από το παιχνίδι μου! Φύγετε από κοντά μου! Δεν αποδεικνύετε τίποτα με το να μπαίνετε σε ένα γ**** παιχνίδι και να σκοτώντετε κάποιον όταν ξέρετε ότι εκείνη την στιγμή είναι σε μάχη με κάποιον άλλον. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι losers δεν έχουν ιδέα. Το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν το παιχνίδι, επειδή δεν θα το γ***παίξω. Δεν θα το παίξω -- Δεν θα το κάνω stream."


Σύμφωνα με ένα βίντεο στο YouTube το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, οι παίκτες φαίνεται να ταξιδεύουν με αυτοκίνητα σε ολόκληρο τον χάρτη, μόνο και μόνο για να κυνηγήσουν τον Ninja. Αυτό είναι λογικό δεδομένης της φήμης του streamer.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 13:06 #251124 by Giorgos Tsolaridis
Ο Ninja έβγαλε 5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μήνα από το Fortnite Creator code Είπε σε παίκτη LoL "Μπορώ να εξαγοράσω όλη σου την οικογένεια".

 Ο Ninja δήλωσε ότι έβγαλε 5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα μήνα, με το Fortnite Creator Code.

 Ο Tyler Blevins δήλωσε το συγκεκριμένο γεγονός σε livestream και...flexαρε λίγο. Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια βγάζει από άλλες δραστηριότητες. Μάλιστα πρόσθεσε: "Δεν αστειεύομαι. Είχε πλάκα φίλε. Την επόμενη μέρα έλεγα βλακείες σε κάποιον σε stream που κατέστρεφε το gameplay video μου για το League of Legends κα του έλεγα ότι μπορώ με αυτά τα λεφτά να εξαγοράσω όλο το γενεαλογικό του δέντρο. Είχε πλάκα".

Το Fortnite Creator Code δίνει 5% από  in-game  συναλλαγές σε όλους τους δημιουργούς, από τους οποίους άλλοι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν το έργο τους. Εννοείται ότι ο Ninja λόγω δημοσιότητας έχει τα τυχερά του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 12:13 #254230 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Ninja είναι playable χαρακτήρας στο Raid: Shadow LegendsΘα εισαχθεί δωρεάν σε λίγες ημέρες.

Ο γνωστός streamer Tyler Blevins (Ninja) συνεργάζεται με την εταιρεία ανάπτυξης Plarium, η οποία τον εισήγαγε στο Turn-Based RPG Raid: Shadow Legends.

Μπορείτε πλέον να ελέγξετε τον Ninja, καθώς είναι playable. Θα εισαχθεί στο παιχνίδι στις 16 Ιουλίου και μάλιστα θα διατίθεται δωρεάν για τρεις μήνες. Ο Ninja θα σχολιάσει την ένταξή του στο παιχνίδι στο livestream που θα κάνει στις 19 Ιουλίου. Θα μιλήσει για τα abilities που θα έχει και το πως έχει σχεδιαστεί.

Ο χαρακτήρας Ninja θα είναι playable στα single-player, Dungeons, Arena, Faction Wars, Doom Tower και τα υπόλοιπα modes του παιχνιδιού. Για την ένταξή του στο Raid: Shadow Legends, ο Blevins δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που οι fans του Raid: Shadow Legends θα έχουν διαθέσιμο τον champion μου, ο οποίος σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με το πως φανταζόμουν πάντοτε τον εαυτό μου σε ένα RPG. Όπως ξέρουν οι fans μου, λατρεύω το είδος των RPG και το να βλέπω τον εαυτό μου ως χαρακτήρα fantasy με τα δικά μου special skills και attributes είναι απίστευτο!"

Η Plarium δήλωσε από την μεριά της, ότι ο Ninja έχει θετικό αντίκτυπο στην gaming βιομηχανία και βέβαια στο παιχνίδι τα δικά του ξεχωριστά skills και τις ειδικές επιθέσεις, "που θα δώσουν ένα απίστευτο πλεονέκτημα στο ρόστερ οποιουδήποτε παίκτη".

Το Raid: Shadow Legends είναι διαθέσιμο για κινητά iOS και Android, αλλά και για PC μέσω των Microsoft Store και Plarium Play.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:28 #258386 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο streamer Ninja θα συμμετάσχει ως voice actor στο Hotel Transylvania: Transformania
Η animated ταινία έρχεται τον Ιανουάριο.

Ο streamer Ninja θα συμμετάσχει ως voice actor στην animated ταινία Hotel Transylvania: Transformania.

Η συνέχεια της ομώνυμης σειράς ταινιών θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο.Ο Ninja ή αλλιώς Tyler Blevins, συμμετείχε και σε μία cameo (σύντομη) εμφάνιση στην ταινία Free Guy, με τον Ryan Reynolds. Στο Hotel Transylvania: Transformania θα παίξει πλάι στους Adam Samberg (Brooklyn Nine-Nine) και Selena Gomez (Only Murders in the Building). Σύμφωνα με το σενάριο, τα τέρατα έχουν γίνει άνθρωποι και οι άνθρωποι έχουν γίνει τέρατα. Στο cast συμμετέχουν και οι Jim Gaffigan (Helsing), Kathryn Hahn (WandaVision), Steve Buscemi (Boardwalk Empire), Molly Shannon (The Other Two), David Spade (Just Shoot Me), Keegan Michael-Key (Schmigadoon) και Fran Drescher (The Nanny).

Ο Ninja ανακοίνωσε την συμμετοχή του μέσω του Twitter, αλλά το status δεν υπάρχει πλέον.

You're in for a monstrous surprise! Man dancingMeet Party Monster in #HotelTransylvania: Transformania, streaming only on @PrimeVideo January 14.#ad pic.twitter.com/W5PNYeYrSU
— Ninja (@Ninja) December 10, 2021

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:17 #266448 by Nikos Georgopoulos
Ninja: "Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα livestreams"
Δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει, ούτε που.

Ο streamer Tyler Blevins (Ninja) δήλωσε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το streaming.

Το Ninja είναι γνωστός για τα Fortnite livestreams που έχει κάνει, μόνος ή με παρέα, συνήθως δίπλα σε celebrities. Ο streamer δήλωσε: «Τα μεγάλα πράγματα έρχονται. Χρειάζομαι απλώς ένα διάλειμμα ... Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω ή πού».

Άραγε τι ετοιμάζει ο Ninja και που θα μπορούσε να επιστρέψει; Θυμίζουμε ότι η αποκλειστική συμφωνία του Ninja με το Twitch ενδέχεται να έχει λήξει, αφού βρίσκεται στην πλατφόρμα εδώ και δύο χρόνια, αφότου επέστρεψε από το Mixer.


Big things are coming t.co/QC3Dpr8MTr

— User Not Found (@Ninja) September 1, 2022

Το κανάλι του στο Twitch δεν είναι πλέον validated, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον συνεργάτης με την πλατφόρμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2022 11:52 #266539 by Nikos Georgopoulos
Κάνει live παντού"Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο αποκλειστικότητας, είναι συνήθως μια μεγάλη επιταγή που συνδέεται με αυτό. Είναι εγγυημένα χρήματα, αυτό είναι βιωσιμότητα, αυτό είναι άνετο. Αλλά αυτή τη στιγμή, βασικά είμαι μόνος μου. Τεχνικά, το Twitch, το YouTube και το Facebook, δεν θέλουν οι άνθρωποι να κάνουν livestream σε άλλη πλατφόρμα. Δεν θέλουν να χάσουν θεατές σε μια άλλη πλατφόρμα. Θέλουν να είστε αποκλειστικοί εκεί.", είπε ενώ έπαιζε Fortnite στο πρώτο του livestream μετά από καιρό.


Took a little time off, but now I’m back…and I’ll be live EVERYWHERE tomorrow at 12CST pic.twitter.com/k2nt1BVUuN

— Ninja (@Ninja) September 8, 2022

Το Twitch ξεκίνησε τον περασμένο μήνα τους περιορισμούς για τους συνεργάτες που θέλουν livestreams στο TikTok και στο Instagram, αλλά εξακολουθεί να μην επιτρέπεται να μεταδίδονται στο YouTube ή το Facebook, τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους του. Ο Ninja είχε περίπου 13.000 ταυτόχρονους θεατές στο Twitch, 7.000 στο YouTube, 13.400 στο TikTok και 1.000 στο Facebook. Είναι σε θέση να διαβάζει συνομιλία από όλες τις πλατφόρμες ταυτόχρονα, μέσω του Restream.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification