Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

10 Jul 2020 00:44 #236445 by BigGreekGamer
Ο Ninja ξεκίνησε livestream στο Youtube
Ο διάσημος streamer δεν θα επιστρέψει τελικά στο Twitch.


Ο Ninja ανακοίνωσε στο Twitter ότι ξεκινάει livestream στο YouTube. Δεν ανακοινώθηκε ωστόσο κάποιου είδους αποκλειστικότητα.

Θυμίζουμε ότι ο streamer και η γυναίκα του, Jessica Blevins, δήλωσαν στο Twitter ότι "αυτή η εβδομάδα θα έχει πλάκα". Άραγε έχουν κατασταλάξει κάπου ή απλά τεστάρουν πλατφόρμες;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2020 16:34 #237202 by BigGreekGamer
Ο Ninja θέλει να παίξει σε ταινίες και να γίνει voice actor
Ο Αμερικανός έχει φιλοδοξίες για το Hollywood.


Ο Tyler Blevins (Ninja) είναι γνωστός από το Twitch, αλλά πλέον - σύμφωνα με το Hollywood Reporter- θέλει να επεκταθεί και στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα να γίνει ηθοποιός ή voice actor του Hollywood (ακόμα και σε καρτούν).

Πέρυσι θυμίζουμε ότι συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι The Masked Singer και αποκλείστηκε από το πρώτο επεισόδιο. Είχε επίσης μία cameo εμφάνιση στο Free Guy του Ryan Reynolds, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δείχνει διασταύρωση They Live, Ready Play One και γενικά ένα αποτέλεσμα στο στυλ ταινιών του Ryan Reynolds.

O Ninja διαβάζει σενάρια και καταγράφει και τις δικές του ιδέες, αλλά δεν πιέζει καταστάσεις. Θα προχωρήσει με τα επόμενα βήματά του "όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν". Αν οι ερμηνείες του φανούν δύσκολες επειδή δεν θα νιώθει άνετα, αυτό είναι κάτι που θα το δουλέψει. Τέλος, ο Ninja δεν έδωσε πληροφορίες για την πλατφόρμα στην οποία θα καταλήξει, αν δηλαδή αυτή θα είναι το Twitch, το YouTube ή κάποιο άλλο site.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2020 01:44 #237297 by BigGreekGamer
Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch
"Είναι καλός ο Μπογρίνιο τώρα;"


Μετά το κλείσιμο του Mixer, ο streamer Ninja (Tyler Blevins) δεν άντεξε και πολύ με το YouTube και επέστρεψε κι επίσημα στο Twitch.

Το livestream που κάνει αυτή την ώρα στο Twitch είναι μαζί με τον Dr Lupo. Το κανάλι του Ninja έχει περίπου 15 εκατομμύρια followers και δεκάδες χιλιάδες viewers (84.000 πριν λίγο).

Ασφαλώς ο Ninja μπορεί να μην γυρίσει full time στο Twitch, αλλά να αλλάξει πλατφόρμα, ανάλογα με την πρόταση που θα του γίνει. Στο Mixer είχε συμβόλαιο με πολύ υψηλά ποσά. Λέγεταιι ότι έβγαλε 20-30 εκατομμύρια από το Mixer.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2020 12:41 #238384 by BigGreekGamer
Ο Ninja επέστρεψε στο Twitch υπογράφοντας συμβόλαιο
"Είναι καλός ο Μπογρίνιο τώρα;"


Ο Ninja υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Twitch, θυγατρική εταιρεία της Amazon.

Στο εξής ο Tyler Blevins θα κάνει livestream αποκλειστικά στο Twitch.tv και σε συνέχεια της συμφωνίας αυτής δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με full-time streaming και θα επικοινωνώ ξανά με την πιστή βάση των fans μου. Πήρα το χρόνο μου και αποφάσισε ποια πλατφόρμα ήταν η καλύτερη και είδα ότι το Twitch με υποστήριξε και αντιλήφθηκε καλύτερα τους στόχους που έχω στην καριέρα μου. Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας μου σκοπεύω να αναδείξω δημιουργούς που δεν έχουν εκπροσωπηθεί. Θα δουλέψω μαζί με το Twitch για να δείξω πως αυτό το εκπληκτικό community των gamers μπορεί να επιτύχει ένα σημαντικό αντίκτυπο".

Τρεις μήνες μετά το κλείσιμο του Mixer, ο Ninja υπέγραψε στην πλατφόρμα που τον ανέδειξε. Ο Shroud θυμίζουμε ότι επέστρεψε και αυτός στο Twitch τον Αύγουστο. Ο Michael Aragon, αντιπρόεδρος του Twitch, δήλωσε με την σειρά του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ninja επιστρέφει στο Twitch. Ο Tyler είναι μια ισχυρή δύναμη στο gaming community και το αντίκτυπο που έχει στη βιομηχανία και την κουλτούρα της είναι αξιοσημείωτο. Όσοι αγαπούν την gaming βιομηχανία λαμβάνουν αναγνώριση από mainstream κοινό μέσω του Tyler και γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό είναι μόνο η αρχή".

Η περίοδος του συμβολαίου και το ποσό που υπεγράφη δεν έχει γνωστοποιηθεί. Ο Ninja έχει 15 εκατομμύρια followers στο Twitch και ξεκίνησε ήδη livestream, παρότι έχει απέναντί του την Ubisoft. Παλιότερα πάντως, το Twitch είχε απενεργοποιήσει τελείως το κανάλι του Ninja, καθώς ο τελευταίος είχε αφήσει σημείωμα για να τον βρει ο κόσμος στο Mixer! Στη θέση του καναλιού του πρότεινε άλλα κανάλια. Τώρα βέβαια μετά το κλείσιμο του Mixer...είναι σαν να μην τρέχει τίποτα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2021 14:13 #244435 by BigGreekGamer
Ο Ninja θα κάνει το voice acting για κεντρικό χαρακτήρα τηλεοπτικής σειράς
Το όνομα της σειράς δεν έχει γίνει γνωστό.


Ο διάσημος streamer Tyler Blevins, γνωστός ως Ninja, ανακοίνωσε μέσω Twitter post ότι θα κάνει το voice acting για κεντρικό χαρακτήρα σε μία τηλεοπτική σειρά.

Ο Ninja αναφέρει στην ανακοίνωση ότι δεν του επιτρέπεται να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, όπως το όνομα της σειράς ή του χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε την εμπειρία: "Το voice acting έχει πολύ πλάκα. Είναι ένα πάθος μου που αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια."


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος streamer θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ταινία, καθώς προηγουμένως είχε υποδυθεί τον Ice Cream στην σειρά The Masked Singer ενώ θα έχει και ένα cameo στην ταινία Free Guy. Κάτι που ίσως να μην έχει γίνει ευρέως γνωστό είναι ότι ο Ninja και η σύντροφός του Jessica Blevins γυρίσανε μία σκηνή στο Jumanji: The Next Level η οποία τελικά κόπηκε από την ταινία.


Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Ninja δοκιμάζει την προβολή του σε νέους χώρους καθώς το 2020 είχε αναφέρει στο The Hollywood Reporter ότι θα ανοίξει τους ορίζοντές του πέρα από τα video games: "Ταινίες, voice acting, cartoons, αναζητώ τα πάντα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:00 #245214 by BigGreekGamer
Ninja: "Οι γονείς πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους για τον ρατσισμό"
"Δεν είναι δουλειά μου να τα μάθω".


Ο δημοφιλής streamer Ninja (Tyler Blevins) δήλωσε στους New York Times ότι οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά τους χρήσιμα πράγματα, όπως η έννοια του ρατσισμού.

Όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να γίνει για να μετριάσει τα ανώριμα και flamming σχόλια που γίνονται στα chat των games και τα οποία περιλαμβάνουν και ρατσιστικές εκφράσεις, ο Ninja δήλωσε: "Έχει να κάνει με το να είσαι γονέας. Θες το παιδί σου να γνωρίζεις τι χαρακτήρας είναι; Άκουσέ το την ώρα που παίζει games όταν δεν το γνωρίζει. Πως ένα παιδί γνωρίζει ότι έχει δικαιώματα σαν λευκός όταν οι γονείς του δεν το μαθαίνουν κάτι και δεν του μιλούν για τον ρατσισμό;"

Ο streamer δήλωσε ότι δεν είναι δουλειά του να μάθει τα παιδιά για θέματα κουλτούρας ή ρατσισμού. "Αν παίζουν games και η πρώτη επαφή τους με τον ρατσισμό είναι το να πει ενας φίλος τους το "nigga", αν αυτό γινόταν στο δικό μου stream θα έπρεπε να το συζητήσω μαζί του; Όχι, γιατί θα σκεφτόμουν ότι το λέει για να με τρολάρει. Αν κάποιος πει κάτι ρατσιστικό σε streaming άλλου μπορεί ο streamer αυτός να φάει ban. Είναι άθλιο, αλλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν".

Ως προς την ανωνυμία του gaming και το να λέει ο καθένας ότι θέλει, ο Ninja πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι αυτό είναι gaming. Είναι η κουλτούρα του Internet. Ο κόσμος είναι πίσω από μια οθόνη. Λέει ότι θέλει και μπορεί να την σκαπουλάρει. Έχεις πλήρη ανωνυμία. Οι πληροφορίες σας και τα δεδομένα είναι πολύτιμα και θα πρέπει να παραμείνουν προσωπικά, αλλά αυτό είναι κακό όταν υπάρχουν παιδιά που χρησιμοποιούν ρατσιστικές εκφράσεις και είναι πολύ επιθετικά και απειλούν γυναίκες online και έχουν μηδενικές επιπτώσεις. Θα ήταν ωραίο όταν κάποιος λέει κάτι απειλητικό να μπορείς να γράψεις το gamertag του σε ένα site. Αν αυτό επιτρεπόταν από τον νόμο θα μπορούσαμε μετά να καλέσουμε τους γονείς του".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:08 #245218 by BigGreekGamer
O Ninja δεν κάνει συχνά streaming με γυναίκες για να αποφύγει τις κακοπροαίρετες φήμες
Οι απόψεις του μένουν σταθερές σχετικά με το ζήτημα.


Το 2018, ο Tyler 'Ninja' Blevins είχε δηλώσει ότι δεν κάνει streams με γυναίκες, με εξαίρεση τα ομαδικά streams, ώστε να αποφύγει τις φήμες, τα σχόλια και την παρενόχληση σε οποιαδήποτε γυναίκα και αν έκανε streaming μαζί του, στον ίδιο ή στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με νέα συνέντευξη στο περιοδικό The New York Times, οι σκέψεις του διάσημου streamer δεν έχουν αλλάξει όσον αφορά το ζήτημα μέχρι και σήμερα. Ο Ninja δήλωσε ότι είναι εντυπωσιακά όσα λέει ο κόσμος στις γυναίκες στο internet, ενώ βλέπει τον τρόπο που το αντιμετωπίζει ο ίδιος, ως μέθοδο για να αποφύγει πολλά προβλήματα.

Ο Ninja δήλωσε: "Οι κατηγορίες για φλερτ ή απιστία είναι που με έκαναν να πω αυτά τα λόγια το 2018. Σκεφτόμουν ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να διασφαλίσω ότι κανείς και ποτέ δεν θα μπορεί να ξεκινήσει κάποια φήμη ή να δημιουργήσει κάποιο clickbait βίντεο με τίτλο 'Ο Ninja παίζει με την τάδε πολύ τελευταία. Φλερτάρουν, ορίστε το clip'. Να σας πω ποιος είναι ο τρόπος να το αποφύγετε αυτό; Δεν το αφήνετε να συμβεί. Αυτά είναι που σκεφτόμουν τότε και τα υποστηρίζω ακόμα, προσπαθώντας να μην έχω πολύ χρόνο μόνος μου με κάποια γυναίκα γενικότερα, εφόσον είμαι και παντρεμένος. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη σου φίλη, είναι υγιέστατο. Αν όμως ξεκινούσα να παίζω τυχαία με κάποια γυναίκα την οποία κανείς δεν ήξερε, ο κόσμος θα ξεκινούσε τις φήμες. Συνεπώς αν πρόκειται να παίξω με γυναίκες, επιλέγω να το κάνω με μία ομάδα ώστε να μην υπάρχει η τετ-α-τετ αλληλεπίδραση."


Το 2018 οι απόψεις του Ninja σχετικά με το streaming μαζί με γυναίκες είχαν συζητηθεί αρκετά. Πολλές κριτικές συγκρίνανε τον κανόνα του με αυτόν του πρώην αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Mike Pence, o οποίος είχε ως κανόνα ότι δεν τρώει ποτέ μόνος του με κάποια γυναίκα η οποία δεν είναι η γυναίκα του. Η στάση του Mike Pence είχε κατηγορηθεί επίσης, καθώς θεωρήθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζει τους άνδρες από τις γυναίκες σε πολιτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Ninja πριν από δύο χρόνια δεν είδαν μόνο αρνητική κριτική όμως. Η streamer Suto, επιβεβαίωσε ότι όταν ο Ninja έκανε host το stream της, το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τις προθέσεις της. Η Suto πιστεύει ότι η στάση του Ninja ενισχύει τον σεβασμό. Την ίδια άποψη για το ζήτημα φάνηκε να έχει και η streamer Valkyrae: "Δεν έχει να κάνει με σεξισμό. Επίσης δεν μαθαίνει στα παιδiά να μην παίζουν με γυναίκες. Η στάση του θα έπρεπε να δείχνει στον κόσμο το πόσο σημαντικό είναι να βάζεις την υγεία της σχέσης σου πάνω από την δουλειά."


Ο Ninja δεν έχει αλλάξει τις σκέψεις του έκτοτε. Συγκεκριμένα στην νέα του συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το αν θα άραζε απλά τετ-α-τετ με γυναίκα streamer απάντησε: "Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια να μπορώ να αράξω για ένα ποτάκι με την συνάδελφο μου και να μην τρέχει κάστανο."

O δημοφιλής streamer αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα σχετικά με την παρενόχληση και τον ρατσισμό στο internet. Η συμβουλή του στους γονείς είναι να ακούν αυτά που λένε τα παιδιά τους στα video games όταν δεν τους βλέπει κανείς και να τους μιλήσουν για τον ρατσισμό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 18:00 #246047 by BigGreekGamer
O Ninja απειλεί ότι θα σταματήσει το Fortnite
O διάσημος streamer έχασε την ψυχραιμία του μετά από τέσσερα stream-snipes.


Ο Tyler "Ninja" Blevins επέστρεψε προσφάτως στο Fortnite και η επιστροφή του δεν ήταν η ιδανικότερη. Ο διάσημος streamer εξοργίστηκε καθώς οι αντίπαλοί του, όπως ισχυρίζεται, του έκαναν stream-snipe τέσσερις φορές στην σειρά.

Ο Ninja έγινε διάσημος μέσω του Fortnite, όμως πάει καιρός από όταν έπαιζε συστηματικά, καθώς πλέον ασχολείται με games όπως το Valorant. Μετά από τέσσερα stream-snipes στη σειρά από τον ίδιο παίκτη, ο Ninja δήλωσε: "Είναι τα ίδια παιδάκια bro, Φύγετε από το παιχνίδι μου! Φύγετε από κοντά μου! Δεν αποδεικνύετε τίποτα με το να μπαίνετε σε ένα γ**** παιχνίδι και να σκοτώντετε κάποιον όταν ξέρετε ότι εκείνη την στιγμή είναι σε μάχη με κάποιον άλλον. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι losers δεν έχουν ιδέα. Το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν το παιχνίδι, επειδή δεν θα το γ***παίξω. Δεν θα το παίξω -- Δεν θα το κάνω stream."


Σύμφωνα με ένα βίντεο στο YouTube το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, οι παίκτες φαίνεται να ταξιδεύουν με αυτοκίνητα σε ολόκληρο τον χάρτη, μόνο και μόνο για να κυνηγήσουν τον Ninja. Αυτό είναι λογικό δεδομένης της φήμης του streamer.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 13:06 #251124 by BigGreekGamer
Ο Ninja έβγαλε 5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μήνα από το Fortnite Creator code Είπε σε παίκτη LoL "Μπορώ να εξαγοράσω όλη σου την οικογένεια".

 Ο Ninja δήλωσε ότι έβγαλε 5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα μήνα, με το Fortnite Creator Code.

 Ο Tyler Blevins δήλωσε το συγκεκριμένο γεγονός σε livestream και...flexαρε λίγο. Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια βγάζει από άλλες δραστηριότητες. Μάλιστα πρόσθεσε: "Δεν αστειεύομαι. Είχε πλάκα φίλε. Την επόμενη μέρα έλεγα βλακείες σε κάποιον σε stream που κατέστρεφε το gameplay video μου για το League of Legends κα του έλεγα ότι μπορώ με αυτά τα λεφτά να εξαγοράσω όλο το γενεαλογικό του δέντρο. Είχε πλάκα".

Το Fortnite Creator Code δίνει 5% από  in-game  συναλλαγές σε όλους τους δημιουργούς, από τους οποίους άλλοι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν το έργο τους. Εννοείται ότι ο Ninja λόγω δημοσιότητας έχει τα τυχερά του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification