Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Dames: η ομάδα gamer γιαγιάδων στο Youtube

10 Jun 2021 14:48 #252259 by Sigg
Οι Grand Dames, είναι μια ομάδα με τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες που παίζουν διάφορα games. 
Τα μέλη της ομάδας συναντιούνται μια φορά το μήνα για να καταγράψουν ένα livestream για το συνεργατικό τους κανάλι ενώ έχουν ακόμα και δικό τους merchandise, συμπεριλαμβανομένων επώνυμων φλιτζανιών τσαγιού. Η Dame Jessa, η διοργανώτρια και άτυπη προϊσταμένη των Grand Dames δήλωσε: "Οι Grand Dames ξεκίνησαν πέρυσι στο PAX Online, το πρώτο online PAX, και ο τίτλος του πάνελ μας στο PAX ήταν Tea With Grandma Gamers: Grandmas Talk Shit About Games, καθώς μιλάω και με τις τέσσερις μέσω Discord."
Shirley Curry, γνωστή και ως Skyrim Grandma, η οποία έγινε διασημότητα στο YouTube στα 80 της χάρη στα βίντεο όπου εξερευνά το Open-world RPG της Bethesda είναι το πρώτο μέλος της ομάδας στο YouTube. Το δεύτερο μέλος της ομάδας είναι η Dame Merrie η οποία παίζει περισσότερο καιρό από τις υπόλοιπες έχοντας ξεκινήσει το gaming από το 1977, 1978 με το παιχνίδι Pong. Μεγαλώνοντας άρχισε να παίζει Co-op games όπως το Left 4 Dead ενώ αγαπημένο της είναι το Borderlands. Η Dame Britta, είναι το τρίτο μέλος της ομάδας όπου ήθελε να γίνει πιανίστρια αλλά κατέληξε διευθύντρια μιας εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών, ασχολήθηκε με τα με JRPG όπως το Atelier το 2013 για το οποίο έχει δημοσιεύσει ένα guide βίντεο 20 λεπτών. Η Jessa, όπως και η Merrie, έπαιζε Atari στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αλλά ασχολήθηκε με τα παιχνίδια πιο ολοκληρωμένα προς το τέλος της δεκαετίας, όταν ήταν στο κολέγιο και ανακάλυψε τα Text-based Multi-User Dungeons που προηγήθηκαν των σημερινών MMOs. H Jessa είναι λάτρης των RPG με αγαπημένο game το The Sims 2 το οποίο παίζει από το 2004 και δημιουργεί τις δικές της ιστορίες σε αυτό.

Οι Grand Dames θεωρούν την προσβασιμότητα για τους ηλικιωμένους gamers ιδιαίτερα πολύτιμη, και θέλουν περισσότεροι άνθρωποι στα γηροκομεία να μπορούν να παίξουν, αντί να έχουν μια παθητική ψυχαγωγία όπως η τηλεόραση.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification