Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνείς μεταγραφές 2017/2018

15 Jul 2017 00:06 #201962 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συμφωνία Σίτι - Τότεναμ για Γουόκερ!

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε απόσταση ως προς το κόστος της μεταγραφής, αλλά τελικά φέρονται να συμφώνησαν για τη μετακίνηση του 27χρονου δεξιού μπακ στο «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ως προτεραιότητα το φετινό καλοκαίρι την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα παγκόσμιας κλάσης.

Μετά την απώλεια του Ντάνι Άλβες, που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι «Πολίτες» φαίνεται πως τα «σκάνε» χοντρά στα «Σπιρούνια» για την απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τις 50 εκατομμύρια λίρες και ο παίκτης θα βρεθεί αύριο στο Μάντσεστερ για τις ιατρικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Premierleaguefans.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2017 19:16 #202093 by Giwrgos
Και τη νέα σεζόν στην Αϊντχόφεν ο Φαν Χίνκελ

Η Τσέλσι παραχώρησε ξανά τον Μάρκο Φαν Χίνκελ στην PSV για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε.


Η πρώτη φορά ήταν τον χειμώνα του 2016. Η δεύτερη ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και τώρα για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Μάρκο Φαν Χίνκελ θα παίξει στην Αϊντχόφεν.

Η Τσέλσι τον παραχώρησε εκ νέου δανεικό στον ολλανδικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν και ο 24χρονος μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της PSV στην Ελβετία.

Το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Αγγλίας ολοκληρώνεται το 2019.

www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2017 21:09 #202400 by Giwrgos
Επίσημα στην Τσέλσι ο Μοράτα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού, Αλβαρο Μοράτα, και πλέον απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να τελειώσουν όλα.


Λίγες ώρες μετά το τσουνάμι των ρεπορτάζ που ήθελαν Ρεάλ και Τσέλσι να τα βρίσκουν για τη μεταγραφή του 24χρονου, τα δύο club επιβεβαίωσαν το deal. Ο Ισπανός επιθετικός, αν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022 με τους Μπλε και θα λαμβάνει ετησίως 9 εκατ. ευρώ. Η Ρεάλ ευχαρίστησε στην ανακοίνωση τον διεθνή άσο για τον επαγγελματισμό του και σίγουρα τον ευχαριστεί πολύ περισσότερο για τα 80 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της, μόλις 12 μήνες μετά τα 30 που είχε πληρώσει στην Γιουβέντους για να τον πάρει πίσω στην Μαδρίτη. Ο Μοράτα ήταν πέρυσι αναπληρωματικός στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που κατέκτησε La Liga και Champions League και παρότι ερχόταν κυρίως από τον πάγκο κατάφερε να σκοράρει 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Η μεταγραφή είναι η πιο ακριβή της ιστορίας για Ισπανό ποδοσφαιριστή, αφού ξεπέρασε τα χρήματα που είχαν δοθεί -πάλι από την Τσέλσι- για τον Φερνάντο Τόρες και είναι η 8η πιο δαπανηρή όλων των εποχών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2017 15:31 #202606 by Giwrgos
Στην Ρόμα ο Κολάροφ

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι και με τη βούλα ο Αλεξάνταρ Κολάροφ ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 5.5 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.


Στην Ιταλία επέστρεψε ο Αλεξάνταρ Κολάροφ, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της Ρόμα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τζιαλορόσι» οι οποίοι έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 5.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Ρόμα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για τη νέα μου ομάδα. Στόχος είναι ένας: Να κερδίζω», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος άσος.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2017 19:55 #202702 by Giwrgos
Ανακοίνωσε Αρναούτοβιτς η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ έβγαλε από τα ταμεία της 24,5 εκατ. λίρες για να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Στόουκ και να κάνει δικό της τον Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Παίκτης της Γουέστ Χαμ και με τη βούλα είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς. Τα σφυριά αποφάσισαν να πληρώσουν 24,5 εκατ. λίρες στη Στόουκ για να κάνουν δικό τους τον Αυστριακό επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022
www.Gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2017 20:01 #202703 by Giwrgos
Στην Χετάφε ο Αντούνες

Η Χετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του Βιτορίνο Αντούνες από την Ντιναμό Κιέβου. Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Πορτογάλος.


Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βιτορίνο Αντούνες. Η Χετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ από την Ντιναμό Κιέβου με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν, έχοντας και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2018. Τα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστά.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2017 18:28 #203091 by Giwrgos
«Συμφώνησαν Παρί-Νεϊμάρ»!

Σύμφωνα με το έγκυρο «RMC», ο Βραζιλιάνος έδωσε το «πράσινο φως» στους Παριζιάνους και αυτοί πρέπει να βρουν τρόπο να διαχειριστούν με βάση το «FFP» τα 222 εκατ. της ρήτρας και τον τεράστιο μισθό του παίκτη.

Ηταν κάτι αναμενόμενο πλέον απ' όλες τις πλευρές. Μέχρι και η στάση της Μπαρτσελόνα προδίδει ότι ο Νεϊμάρ δεν θα μείνει. Και τώρα βγήκε το έγκυρο ραδιόφωνο του «RMC» και έβγαλε πρώτο ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα το σκεφτεί άλλο, έχοντας πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Παρίσι και τα έχει βρει σε όλα με την Παρί.

Αυτό βέβαια είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης, που αναμένεται να εξελιχτεί στην ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών. Το άλλο που απομένει να διευθετηθεί, είναι η κατάθεση της ρήτρας των 222 εκατ. ευρώ. Και αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει ως πληρωμή, αλλά υπάρχουν νομικά κενά που αφορούν το Financial Fair Play και τα χρήματα που μπορεί να αιτιολογήσει ετησίως ως πληρωμή στην εφορία η Παρί.

Πάνω σε αυτό, αλλά και στον τεράστιο μισθό που θα λάβει ο παίκτης (30 εκατ. ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια), εργάζεται πυρετωδώς το νομικό και το οικονομικό τμήμα της γαλλικής ομάδας και επεξεργάζεται διάφορες λύσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και να γίνει το τεράστιο μπαμ.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2017 20:55 #203232 by Giwrgos
Επίσημα στην Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού μέσου, Νεμάνια Μάτιτς, από την Τσέλσι. Συμβόλαιο για 3+1 χρόνια υπέγραψε ο Μάτιτς

Πριν μία μέρα τα ρεπορτάζ τον ήθελαn να περνά από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώνει τη μεταγραφή στους Red Devils και πλέον είναι και επίσημο. «Θέλω να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία που έδειξε να έρθει σε εμάς γιατί χωρίς αυτή η μεταγραφή δεν γινόταν» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Σέρβο, ο οποίος [όπως είχε γίνει εμμέσως γνωστό από χθες] θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 31 και κόστισε τελικά 40 εκατ. ευρώ που μπορεί να γίνουν 45 με τα bonus. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το να δουλέψω ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μια ευκαιρία που δεν μπορούσα να αρνηθώ» είπε ο διεθνής μέσος. «Ευχαριστώ την Τσέλσι και τους οπαδούς της για την στήριξη».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2017 21:47 #203237 by Giwrgos
Επίσημα στην Ζενίτ ο Μαμάνα

Η Ζενίτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Μαμάνα από την Λυών για 16 εκατ. ευρώ.


Η Ζενίτ συνεχίζει να ενισχύεται και ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Μαμάνα. Η Λυών θα βάλει στα ταμεία της περίπου 16 εκατ. ευρώ για τον 21χρονο Αργεντίνο αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 19:39 #203451 by Giwrgos
«Υπογράφει ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς»

Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αρνήθηκε τους Γκάλαξι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Γκάλαξι ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, έρχεται η «Sun» να τονίσει ότι θα υπογράψει ξανά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από την αποθεραπεία του στο γόνατο.

Μάλιστα ελπίζει να είναι εντελώς καλά και στην κατάλληλη φόρμα στο τέλος του έτους.

Θυμίζουμε ότι ο Σουηδός στην Αγγλία σκόραρε 28 φορές μέχρι τον Απρίλιο όπου και ήρθε ο τραυματισμός του.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification