Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνείς μεταγραφές 2017/2018

07 Aug 2017 14:15 - 07 Aug 2017 14:21 #203607 by Lyricaldemon
Η επίσημη παρουσίαση του Νεϊμάρ στην Παρί σεν Ζερμέν

Αυλαία στην παρί για το Νεϊμάρ



Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αιώνα την Πέμπτη το βράδυ, ο Νεϊμάρ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Παρί σεν Ζερμέν. Στο Παρίσι επικρατεί φρενίτιδα από τους οπαδούς του συλλόγου για το νέο ίνδαλμα τους.

Νεϊμάρ: «Δεν ήρθα στην Παρί για τα λεφτά

Αφοπλιστικός στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεϊμάρ έδειξε να διαχειρίζεται το βάρος των 222 εκατ. € της μετακίνησης του από την Μπαρτσελόνα, αλλά και το συμβόλαιο των 30 εκατ. ετησίως (χωρίς τα bonus) που θα εισπράττει για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο Νεϊμάρ στην επίσημη παρουσίαση

«Ήρθα στην Παρί διότι ήθελα κάτι νέο, μια νέα πρόκληση, όχι γιατί δεν ήμουν σταρ στην Μπαρτσελόνα ή γιατί δεν αισθανόμουν σημαντικός. Ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Δεν σκοπεύω να επιδιώξω να γίνω ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ήρθα για νέες προκλήσεις, προκλήσεις και τίτλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» ήταν η αρχική τοποθέτηση του.

«Δεν αποχώρησα για τα χρήματα. Αν νομίζουν πως έφυγα γι' αυτό το λόγο, δεν με ξέρουν. Το κίνητρό μου είναι η ευτυχία η δική μου και της οικογένειάς μου. Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση εξαιτίας των χρημάτων. Ζυγίζω 69 κιλά και αυτό είναι το μόνο βάρος στους ώμους μου».

Ο Αλ Κελαΐφι δίνει τη φανέλα στο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ δεν ξέχασε και την Μπαρτσελόνα στις δηλώσεις του. «Φεύγω με ένα μεγάλο σεβασμό για όλους για τους φιλάθλους μας. Δεν έχω κανένα παράπονο, έγραψα ιστορία στην Μπαρτσελόνα, βοήθησα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και κατακτήσαμε πολλούς τίτλους».

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στα γραφεία και αποθέωσε το Νεϊμάρ, αδημονώντας για το ντεμπούτο του με την ομάδα. «Πάντα θέλω να είμαι στο χορτάρι και είναι αυτό που θέλω περισσότερο από καθετί στον κόσμο. Αν μπορώ να παίξω το Σάββατο, θέλω να αγωνιστώ» έκλεισε τις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνο σχετικά με την πρεμιέρα της Ligue 1.

Και κόλπα με την μπάλα για τον Νεϊμάρ

Σίγουρα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν και στο Παρκ ντε Πρενς καθώς θα βρεθεί πριν τη σέντρα του αγώνα με την Αμιέν αύριο Σάββατο στη σέντρα.

Κανένα πρόβλημα με το FFP
Πανευτυχής ο ιδιοκτήτης της Παρί Αλ Κελαΐφι, διαβεβαίωσε τους φιλάθλους ότι δε θα προκύψει κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play και ότι η παρουσία του Νεϊμάρ θα εκτοξεύσει το σύλλογο στην κορυφή.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε όποιον ανησυχεί (για το FFP), του λέω να πάει να πιεί έναν καφέ. H Παρί πλήρωσε τη ρήτρα των 222 εκατ. ευρώ κι όχι ο Νεϊμάρ, θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα από όσα ξοδέψαμε γι’ αυτή τη μεταγραφή».

Ο πρόεδρος της Παρί υποδέχθηκε το Νεϊμάρ

«Ο Νεϊμάρ είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο. Ήδη μας έχει προσφέρει πολλά σαν ομάδα. Οι οπαδοί μας πάντα ονειρεύονταν έναν τέτοιο παίκτη και να τος σήμερα. Η Ligue 1 με την παρουσία του γίνεται πιο ανταγωνιστική μια ο ίδιος υπέγραψε για να πάρει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Θέλουμε όλα τα τρόπαια που διεκδικούμε. Τον ευχαριστούμε που ήρθε την Παρί και σε όσους δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Νεϊμάρ, καλώς ήρθες στο νέο σου σπίτι».
«Σας εγγυώμαι πως ο Νεϊμάρ δεν ήρθε εδώ για τα λεφτά. Θα μπορούσε να βρει ακόμη περισσότερα αλλού. Ήρθε για την πρόκληση. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για μας. Είμαστε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και θα μιλούν για τη μεταγραφή αυτή για πολύ καιρό. Ο Νεϊμάρ ήρθε για τίτλους».

Οι οπαδοί ήδη ξεκίνησαν την απόσβεση των χρημάτων με τις φανέλες του Βραζιλιάνου, που τέθηκαν σε κυκλοφορία να γίνονται ανάρπαστες.



Πηγή: CNN.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2017 20:20 #203714 by Giwrgos
Στη Γουέστ Χαμ ο Χακσαμπάνοβιτς

Στη Γουέστ Χαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαυροβούνιος διεθνής μέσος, Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς.

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε την πέμπτη φετινή της μεταγραφή, καθώς απέκτησε από τη Χάλμσταντ τον νεαρό μέσο, Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς. Μάλιστα, ο 18χρονος χαφ είναι διεθνής με το Μαυροβούνιο. Ο Χακσαμπάνοβιτς έχει ήδη 70 συμμετοχές με τη Χάλμσταντ, ενώ το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα 3 εκατ. λίρες.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2017 13:17 #203733 by Lyricaldemon
Ανακοίνωσε Ντάλμπερτ η Ιντερ

Οι Νερατζούρι επισημοποίησαν την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ από τη Νις.



Η συμφωνία των δύο ομάδων επιτεύχθηκε στα 20+5 εκατ. ευρώ και ο Ντάλμπερτ ήταν στο Μιλάνο από την Τρίτη για τις ιατρικές εξετάσεις. Μία μέρα μετά, αφού δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τα αποτελέσματα, η Ιντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει ως το 2022.

Πηγή: Gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2017 19:45 #203855 by Giwrgos
Ανακοίνωσε Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παουλίνιο, για τον οποίο οι «μπλαουγκράνα» επισημοποίησαν το deal με τη Γκουανγκζού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς την προσεχή Πέμπτη, αφού πρώτα περάσει τα ιατρικά τεστ, ενώ και η παρουσίασή του από τον σύλλογο της Βαρκελώνης προγραμματίστηκε για την ίδια μέρα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα αναφέρεται στα 40 εκατ.ευρώ που θα λάβει η Γκουανγκζού για τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος, θα βάλει την υπογραφή του σε συμφωνητικό που θα ορίζει τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 120 εκαττ.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Aug 2017 13:57 #203882 by Lyricaldemon
Μετά από ένα πολύ μικρό... διάλειμμα στη σχέση τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι έτοιμοι να φορέσουν ξανά βέρες! Διαβάστε αναλυτικά.



Το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι άρρηκτα συνδεδομένο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής "Sun", μέσα στις επόμενες 24 ώρες ο Σουηδός σούπερ σταρ αναμένεται στο Κάρινγκτον, το προπονητικό κέντρο των "κόκκινων διαβόλων", καθώς είναι πλέον μία ανάσα από το να συμφωνήσει με την κάτοχο του Europa League για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του "Ίμπρα" (έληξε το περασμένο καλοκαίρι) μετα τον σοβαρό τραυματισμό του λίγο πριν το φινάλε της σεζον που τον έθεσε νοκ-άουτ για αρκετούς μήνες, όμως τώρα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε νέο deal από τη στιγμή που ο παίκτης κάνει αγώνά δρόμου και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στη δράση από το ξεκίνημα του 2018.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο Μουρίνιο είχε παραδεχτεί πως υπήρχαν επαφές σε εξέλιξη με τον 35χρονο επιθετικό, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει... στροφή όσον αφορά στην αρχική της στάση και να ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σουηδό.

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Aug 2017 14:00 #203883 by Lyricaldemon
Σούπερ μεταγραφή από Παρί η Γιουβέντους

Η απώλεια του Super Cup και η νέα υποτονική εμφάνιση χτύπησε καμπανάκι στην Γιουβέντους, η οποία είναι έτοιμη να απαντήσει με την απόκτηση άσου της Παρί!

Έχουμε συνηθίσει αυτό το καλοκαίρι να διαβάζουμε για την επεκτατική έως... σαρωτική μεταγραφική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν όμως είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ακούσουμε για πώληση ενός βασικού αστεριού της.

Αυτός είναι ο Μπλεζ Ματουντί, μέλος του κορμού της ομάδας την τελευταία εξαετία, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμα αγωνιστεί σε κάποιο από τα τρία επίσημα ματς που έχουν δώσει οι Παριζιάνοι φέτος και όλα δείχνουν πως αφήσει το Σαμπιονά.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", ο νέος σταθμός στην καριέρα του 30χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου θα είναι η Γιουβεντους, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να αναμένεται να δώσουν τα χέρια με τους Γάλλους με ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ.



Ο Ματουιντί ήταν στόχος των "μπιανκονέρι" από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περίοδου, ωστόσο φαίνεται πως μετά και τον αγώνα με την Λάτσιο (ήττα στο ιταλικό Super Cup) διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφώνησαν στο ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η ομάδα και έτσι ο Γάλλος θα προσγειωθεί στο Τορίνο.

Το σχετικό δημοσίευμα προσθετει πως η "βέκια σινιόρα" θα δώσει μάλιστα στον παίκτη και το νούμερο φανέλας που επιθυμεί, καθώς το "14" που φοράει στην Παρί δεν έχει κάτοχο αυτή τη στιγμή στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2017 13:57 #204408 by Lyricaldemon
Ανακοίνωσε Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσαν οι "μπλαουγκράνα", με συνέπεια να γίνει η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία.



Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός! Ο 20χρονος εξτρέμ αποτελεί παίκτη των Καταλανών, αφού ανακοινώθηκε στα social media το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Γάλλος διεθνής είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους "μπλαουγκράνα" για πενταετές συμβόλαιο και από τη στιγμή που την Πέμπτη η Ντόρτμουντ υπέκυψε στο ασφυκτικό πρέσινγκ τους των τελευταίων εβδομάδων, η ανακοίνωση ήταν θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από διεθνή ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα θα καταβάλλει άμεσα 105.000.000 ευρώ στην Μπορούσια και ακόμα 45.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους (πρωταθλήματα, συμμετοχές, γκολ, "Χρυσή Μπάλα"), καθιστώντας τη μεταγραφή του Ντεμπελέ ως τη δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω μόνο από εκείνη του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης, μετά από το... πάθημα με την περίπτωση του Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα τοποθέτησε τον πήχη στα 400.000.000 ευρώ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής σε τυπικό επίπεδο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όταν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο.

Ο διεθνής Γάλλος αποκτήθηκε την περσινή σεζόν έναντι 15.000.000 ευρώ από τη Ρεν και σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ με τον γερμανικό σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι είχαν διατηρήσει ποσοστό 25% των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη και ως εκ τούτου θα εισπράξουν ακόμα περίπου 26.000.000 ευρώ από αυτήν τη μεταγραφή!

Πλέον, για να τον πάρει κάποιος από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να καταβάλει ρήτρα 400.000.000 ευρώ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Aug 2017 20:08 #204540 by Giwrgos
Ανακοίνωσε Κεϊτά η Λίβερπουλ.

Τη συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά το καλοκαίρι του 2018, επισημοποίησε το πρωί της Τρίτης η Λίβερπουλ.


Οι «κόκκινοι» απέκτησαν τον διεθνή χαφ από τη Γουϊνέα, διαθέτοντας ποσό – ρεκόρ στην ιστορία τους, αφού ο γερμανικός σύλλογος απέρριπτε κάθε προσπάθεια μέχρι εν τέλει να σταματήσει την αντίσταση και να πει το «ναι» στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κεϊτά θα παραμείνει στη Λειψία και τη φετινή σεζόν και θα μετακομίσει στο «Άνφιλντ» το επόμενο καλοκαίρι.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, είχε να πει: «Θα γίνω κομμάτι ενός πρότζεκτ που με ενθουσιάζει και είμαι χαρούμενος που τελικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Θα παραμείνω απόλυτα προσηλωμένος στη Λειψία μέχρι την τελευταία μέρα της παρουσίας μου στην ομάδα».

Μάλιστα, ο 22χρονος μέσος πήρε και τον αριθμό «8» που είχε αφήσει ο Στίβεν Τζέραρντ όταν αποσύρθηκε...
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2017 10:34 #204552 by κωστας
Η Ρόμα ολοκλήρωσε την απόκτηση του 21άχρονου διεθνή Τσέχου επιθετικού, Πάτρικ Σικ.Ο Πάτρικ Σικ Υστερα από μήνες σεναρίων και... περιπλάνησης ανάμεσα σε διάφορες ομάδες της Serie A, ο Σικ είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022 και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 14.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση της μεταγραφής του Τσέχου επιθετικού είναι αρκετά περίεργη με τον παίκτη να περνά ιατρικά για την Γιουβέντους στις 22 Ιουνίου και περίπου δύο μήνες αργότερα να υπογράφει τελικά στην Ρόμα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2017 12:47 #204557 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο χαμός έγινε. Τεράστια κοροιδία αυτό που κάνει η Παρί, ωραίοι κανόνες το FFP...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification