Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2018-2019

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
12 Jun 2018 11:52 #215415 by Manos
Manos created the topic: Παναθηναϊκός 2018-2019


Πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της «Μάνας του Λόχου», είδε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας 211 από τα 217 μέλη να ψηφίζουν το ψηφοδέλτιό του, ενώ υπήρξε ένα άκυρο και πέντε λευκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι απαρτία σε γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη είχε να σημειωθεί για αρκετά χρόνια.

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε ότι την προσεχή Δευτέρα θα αποπληρώσει όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

«Δύο λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δε θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει κάνει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα γιατί παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου όπως αγαπώ όλους εσάς», είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να πάρει τον λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα αλλά γυρνώντας πίσω βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του ερασιτέχνη και ζήτησα άδεια από το θείο και τον πατέρα μου για να αναλάβω. Μου είπαν προχώρα και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν υπογράψεις συμβάσεις που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω. Ο ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου και να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς να επιστρέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Δευτέρα το πρωί θα πάω να ξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο»."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.549 seconds
Notification