Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

SuperLeague 2019/2020

01 Mar 2020 21:51 #231981 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020
Τέλος της κανονικής ροής του πρωταθλήματος! Σήμερα 1/3 ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής ροής του πρωταθλήματος καθώς από φέτος έχουμε
Play-Off και Play-Out.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από τις σημερινές αναμετρήσεις (είχαμε αρκετές εκπλήξεις):


Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός
2-0

Ξάνθη vs ΠΑΟΚ
1-1

Λάρισα vs Αστέρας Τρίπολης
3-0

Άρης vs Ατρόμητος
1-2

Παναθηναϊκός vs
ΝΠΣ Βόλος
4-1

ΟΦΗ vs Λαμία
3-0

Πανιώνιος vs ΑΕΚ
1-1

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2020 21:54 #231982 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020
H κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs, στα playouts. Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός, ενώ ακολούθησαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Άρης. Όσον αφορά στη μάχη της παραμονής, στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος, ενώ σε θέση μπαράζ είναι ο Παναιτωλικός.


OI OMAΔΕΣ ΤΩΝ PLAYOFFS

1. Ολυμπιακός 66

2. ΠΑΟΚ 59

3. ΑΕΚ 51

4. Παναθηναϊκός 44

5. ΟΦΗ 34

6. Άρης 34

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ PLAYOUTS

7. Ατρόμητος 32

8. ΑΕΛ 30

9. Ξάνθη 30

10. Αστέρας 30

11. Λαμία 27

12. Βόλος 27

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 11

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS ΚΑΙ ΤΑ PLAYOUTS
Μετά τη λήξη της Κανονικής Περιόδου οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1 έως και 6 θα συμμετέχουν στα playoffs και οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7 έως και 14 θα συμμετέχουν στα playouts, διατηρώντας (τόσο στα playoffs όσο και στα playouts) το σύνολο των βαθμών που κατέκτησαν κατά την Κανονική Περίοδο.

Τα playoffs θα διεξαχθούν σε δέκα αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε δύο γύρους των πέντε αγωνιστικών έκαστος όπου σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης.

Πρωταθλήτρια θα ανακηρύσσεται η ομάδα (εξ αυτών που συμμετείχαν στα playoffs) που μετά την ολοκλήρωση των playoffs θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία (ήτοι θα έχει κατακτήσει σωρευτικά τους περισσότερους βαθμούς κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

Με τον ίδιο τρόπο (άθροισμα βαθμών στην Κανονική Περίοδο και στα playoffs) θα προσδιορίζονται οι λοιπές θέσεις του Πρωταθλήματος (2η, 3η κλπ) εκ των οποίων θα προκύπτουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στις Διοργανώσεις της UEFA.

Τα playouts θα διεξαχθούν σε επτά αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε ένα μοναδικό γύρο κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης.

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της Κανονικής Περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερις εντός έδρας και τρείς εκτός έδρας αγώνες στα Playouts, ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις εντός έδρας αγώνες και τέσσερις εκτός έδρας αγώνες στα playouts, βάσει κλήρωσης.

Οι θέσεις 7 έως 14 θα προσδιορίζονται από το σύνολο των βαθμών που οι ομάδες που συμμετείχαν στα playouts κατέλαβαν σωρευτικά κατά την Κανονική Περίοδο και τα playouts αθροιστικά. Μετά το τέλος των playouts η τελευταία ομάδα θα υποβιβαστεί, ενώ η προτελευταία θα παίξει μπαράζ με τη δεύτερη της Super League 2.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ PLAYOFFS ΚΑΙ PLAYOUTS
Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες ισοβαθμούν, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των playoffs και playouts, θα εφαρμόζονται κατά σειρά τα ακόλουθα κριτήρια:

i. Σε περίπτωση που από τον πίνακα βαθμολογίας προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (ήτοι θα έχει κατακτήσει σωρευτικά τους περισσότερους βαθμούς κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).

ii. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (ήτοι θα έχει την μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).

iii. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε, για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2020 22:27 #231983 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic SuperLeague 2019/2020
Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο καθώς ξέφυγε 7 βαθμούς...το ενδιαφέρον βρίσκεται στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μεταξύ Αρη και ΟΦΗ.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη.

Από την άλλη στα Playouts σχετικά με την ομάδα που θα υποβιβαστεί και αυτή που θα παίξει μπαράζ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση.

**Ο Παναθηναϊκός έτσι και αλλιώς δεν παίζει Ευρώπη βέβαια λόγω τιμωρίας οπότε φαντάζομαι ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάρει και ο Αρης και ο ΟΦΗ..

Πολύ νωρίς ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα φέτος !

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 13:16 #232053 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020

Blood Prince wrote: Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο καθώς ξέφυγε 7 βαθμούς...το ενδιαφέρον βρίσκεται στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μεταξύ Αρη και ΟΦΗ.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη.

Από την άλλη στα Playouts σχετικά με την ομάδα που θα υποβιβαστεί και αυτή που θα παίξει μπαράζ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση.

**Ο Παναθηναϊκός έτσι και αλλιώς δεν παίζει Ευρώπη βέβαια λόγω τιμωρίας οπότε φαντάζομαι ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάρει και ο Αρης και ο ΟΦΗ..

Πολύ νωρίς ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα φέτος !Και μαθηματικά ο ΟΦΗ και ο Άρης δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Πιστεύω ο Ολυμπιακός να μην υποτιμήσει κανέναν και να το πάρει το 45ο. Δυο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 13:58 #232075 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020
Super League: Αφαίρεση 7 βαθμών για ΠΑΟΚ και 12 Ξάνθη

Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφασή της για αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τις υποθέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Δικέφαλος και η ακριτική ομάδα τιμωρούνται με ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών έκαστος από το τρέχον πρωτάθλημα για το ζήτημα της συνιδιοκτησίας.

Επίσης, στην Ξάνθη επιβάλλεται επιπλέον αφαίρεση πέντε βαθμών για την ανάκληση του πιστοποιητικού της από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις


ικέφαλος και η ακριτική ομάδα τιμωρούνται με ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών έκαστος από το τρέχον πρωτάθλημα για το ζήτημα της συνιδιοκτησίας.

ADVERTISING

Επίσης, στην Ξάνθη επιβάλλεται επιπλέον αφαίρεση πέντε βαθμών για την ανάκληση του πιστοποιητικού της από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ADVERTISING

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:"Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.":

-ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ α) την υπ’ αριθ. πρωτ. 97/13-2-2020 κλήση προς απολογία κατά της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της Ε.Ε.Α. κατ’ άρθρο 77Α ν. 2725/1999, σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του Π.Κ./Ε.Π.Ο., Β) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γ) την από 14-2-2020 παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Δ) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ. αντιμωλία των διαδίκων.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

-ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις παρεμβάσεις των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ..

-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εις βάρος της πειθαρχικώς εγκαλουμένης για την πράξη της παράβασης του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας της οποίας ανακλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2019-2020.

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:"Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.":

ΠΑΕ ΠΑΟΚ:"Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.":

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ κατ’ αντιμωλία Α) τα επί των αναφερομένων στην από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διαβιβάσθηκε στο παρόν Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2010 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 69 παρ. 9 και 12 Ν. 2725/1999, Β) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Γ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, Δ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., προς υποστήριξη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τις ως άνω (υπό στοιχ. Β, Γ, Δ) πρόσθετες παρεμβάσεις.

-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 - 2020).

-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 - 2020).

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020 για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

-ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση.

-ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

Γίνεται μνεία ότι κατά της παρούσας απόφασης είναι δυνατή η άσκηση έφεσης εντός προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών για τους διαδίκους και πέντε (5) εργασίμων ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας

-93-2020 ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

- 94-2020 ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ

- 95-2020 ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ_ΠΑΕ ΠΑΟΚ

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 18:05 #232079 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic SuperLeague 2019/2020
Η τιμωρία δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί από του χρόνου ; Γιατί θα πρέπει να εφαρμοστεί από φέτος πρίν τα Playoffs ;

Τώρα δεν θα έχουν ενδιαφέρον τα Playoffs και ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα άνετα.Κρίμα.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 20:50 #232089 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020

Blood Prince wrote: Η τιμωρία δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί από του χρόνου ; Γιατί θα πρέπει να εφαρμοστεί από φέτος πρίν τα Playoffs ;

Τώρα δεν θα έχουν ενδιαφέρον τα Playoffs και ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα άνετα.Κρίμα.


Με αυτά που έχω διαβάσει, το συμπέρασμά μου είναι πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 21:42 #232118 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020
Super League: Πρεμιέρα στα playoffs με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟ

Η βαθμολογία της SuperLeague1 για τις θέσεις 1-6 επικυρώθηκε και αμέσως έγινε η κλήρωση των playoffs. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει τα ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-6 έγινε και η κλήρωση των playoffs που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 14/15 Μαρτίου με την πρώτη αγωνιστική να έχει δύο ντέρμπι φωτιά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Παναθηναϊκό.

1η Αγωνιστική

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Άρης - ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

2η Αγωνιστική

Ολυμπιακός - Άρης

ΟΦΗ - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3η Αγωνιστική

ΑΕΚ - Άρης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

4η Αγωνιστική

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Άρης - ΠΑΟΚ

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

5η Αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

6η Αγωνιστική

Άρης - ΑΕΚ

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

7η Αγωνιστική

ΑΕΚ - ΟΦΗ

Άρης - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

8η Αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

ΟΦΗ - Άρης

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

9η Αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Άρης - Παναθηναϊκός

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

10η Αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - Άρης

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 21:49 #232120 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic SuperLeague 2019/2020
H νέα βαθμολογία της Super League μετά την τιμωρία ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Η απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League να αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη διαμορφώνει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφαση της για αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη και δημιούργησε νέα δεδομένα καθώς αφαίρεσε 7 βαθμούς από τον Δικέφαλο και τους Ακρίτες για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ενώ προχώρησε και σε αφαίρεση επιπλέον 5 βαθμών από την Ξάνθη για τη μετοχική της σύνθεση.

Οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με τη νέα βαθμολογία που διαμορφώνεται να αλλάζει πάντως τα δεδομένα, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Στην κορυφή, αν μείνει αυτή η απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός στέφεται ουσιαστικά πρωταθλητής καθώς η διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ θα εκτοξευτεί από τους 7 στους 14 βαθμούς, ενώ στο κυνήγι της δεύτερης θέσης θα μπει και η ΑΕΚ που θα μπει στα πλει οφ με διαφορά μόλις ενός πόντους από τους ασπρόμαυρους.

Από την πλευρά της, η Ξάνθη βρίσκεται σε αρκετά δυσάρεστη θέση ενόψει της έναρξης των πλέι άουτ, αφού από τους 30 βαθμούς πέφτει στους 18, που την φέρνουν στην 12η θέση, μόλις στο +1 από τον 13ο Παναιτωλικό.

Δείτε τη νέα βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 66
2. ΠΑΟΚ 52 (-7)
3. ΑΕΚ 51
4. Παναθηναϊκός 44
5. ΟΦΗ 34
6. Άρης 34

7. Ατρόμητος 32
8. ΑΕΛ 30
9. Αστέρας Τρίπολης 30
10. Λαμία 27
11.Βόλος 27
12. Ξάνθη 18 (-12)
13. Παναιτωλικός 17
14. Πανιώνιος 11

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 22:09 #232126 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic SuperLeague 2019/2020
Ο Παναιτωλικός μπορεί να σωθεί τελικά μετά την τιμωρία της Ξάνθης...πάντως σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μην ισχύσει η τιμωρία για να αποκτήσει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον καθώς με τα τώρα δεδομένα το παίρνει ο ΟΣΦΠ

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification