Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

26 Apr 2018 19:48 - 26 Apr 2018 19:49 #214771 by Lyricaldemon
Ζαλγκίρις 80-60 Ολυμπιακός

Η Ζαλγκίρις νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό με 80-60, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον απέχει μία νίκη για να βρεθεί αυτή στο Final 4 του Βελιγραδίου και όχι οι Πειραιώτες. Οι Λιθουανοί ήταν κατά κράτος ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των «ερυθρόλευκων» να αμυνθούν στη ρακέτα. Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού κινδυνεύει με ευρωπαϊκή αποτυχία.



Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πόντους από το low post, ωστόσο όταν ο Ολυμπιακός το σταμάτησε, ΜακΛιν και Ρόμπερτς φρόντισαν να δώσουν προβάδισμα 6 πόντων (4-10 και 7-13). Η Ζαλγκίρις μπορεί να ήταν άστοχη πίσω από τα 6.75, αλλά όταν πλησιάζει στο καλάθι των αντιπάλων της, σκόραρε πολύ εύκολα (17-16, 9’).

Οι Λιθουανοί διαβάζοντας σωστά κάθε αδυναμία της «ερυθρόλευκης» άμυνας έβρισκαν συνεχώς σκορ από κοντινή απόσταση και ο Ουάιτ με καλάθι και φάουλ έκανε το 33-24 (14’) ενώ λίγο αργότερα η διαφορά πήγε και στο +16 (42-26, 17’) με τρίποντο του Πάνγκος. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε κάποια λάθη και με σερί 0-6 μείωσαν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα ίδια προβλήματα μετόπισθεν. Η Ζαλγκίρις δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα και με απλό τρόπο παιχνιδιού διατηρήθηκε ψηλά η διαφορά (53-39, 24’). Ο Σπανούλης δεν ήθελε να εγκαταλείψει και με 5 συνεχόμενους δικούς του πόντους, οι Πειραιώτες «ψαλίδισαν» τη διαφορά (53-46, 26’). Ο Γιανκούνας απάντησε με 10 δικούς του όμως κι έτσι χάθηκε μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού το σκορ έγινε 62-47 (28’).

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που αγωνιζόταν και όπως ήταν λογικό δεν κατάφερε να ρίξει τη διαφορά (74-52, 34’). Στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες σκέφτονταν το παιχνίδι που ακολουθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2018 19:51 #214772 by Lyricaldemon
Ρεάλ 81-74 Παναθηναικός

Άραγε θα έχει πάλι την ίδια ευκαιρία; Θα βρει την Ρεάλ στην ίδια κατάσταση και σε δύο ημέρες (27/4) για να «χτυπήσει» το ματς στη Μαδρίτη; Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να αποκτήσει δύο φορές το δικαίωμα να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final 4.



Πλέον θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο απέδειξε ότι μπορεί να νικήσει μέσα στο «WiZink Center» και να ξαναφέρει τη σειρά με τη Ρεάλ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την επόμενη εβδομάδα. Εκείνος που «έκοψε» τα πόδια των «πρασίνων» ήταν ο Τζέισι Κάρολ στα 50'' πριν από το τέλος με τριποντο πραγματική... μαχαιριά κι ενώ το σκορ ήταν 73-72! Ο Αμερικανός πήρε και το φάουλ και με ένα τετράποντο από το... πουθενά έριξε τον Παναθηναϊκό στο καναβάτσο.

Ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός κοίταξε τη Ρεάλ στα μάτια και έχασε το ματς (πραγματικά όμως) στις λεπτομέρειες. Ο Νικ Καλάθης ήταν συγκλονιστικός έχοντας 26 πόντους με 4/9 τρίποντα και 4 ασίστ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς τον ακολούθησε σε απόδοση, αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστικός σε κάποια κομβικά σημεία του αγώνα. Όμως ο Κάρολ σε πρώτη φάση και ο Γιουλ σε δεύτερη χάρη σε οκτώ σερί πόντους ήταν εκείνοι που οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη νίκη της.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να παραμείνει μέσα στο ματς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας εξουδετερώσει χάρη στην καλή του άμυνα τα βασικά ατού της Ρεάλ. Παρά τον ενθουσιασμό που επικρατούσε για την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ, οι Μαδριλένοι δεν είχαν την ίδια συγκέντρωση όπως στο δεύτερο ματς της σειράς και οι «πράσινοι» ήταν περισσότερο εύστοχοι θα μπορούσαν να ελέγξουν απόλυτα το ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν το προβάδισμα με 20-17 πριν φέρει το ματς στα ίσια ο Ρούντι Φερνάντεθ με τρίποντο στην εκπνοή του δεκαλέπτου (17-17). Μάλιστα ήταν το κομβικό σημείο της δεύτερης περιόδου αφού η Ρεάλ πραγματοποίησε ένα σερί 9-0 με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 26-17. Αυτό ήταν το διάστημα που ο Καλάθης έπαιρνε τις απαραίτητες ανάσες, κάτι που στοίχισε στους «πράσινους» σε εκείνο το σημείο του ματς.

Ο Μάικ Τζέιμς έδειχνε κουρασμένος (9π., στο α' με 2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/4 βολές) η Ρεάλ έβρισκε λύσεις, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι παίκτες του Παναθηναϊκού αστόχησαν σε τέσσερα -θεωρητικά πάντα- εύκολα καρφώματα! Ακόμα και έτσι, και παρά τα σφαλτσοσφυρίγματα (ή καλύτερα τα σφυρίγματα που δεν δόθηκαν) η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει σφυγμό αφού με ένα επιμέρους 4-11 προηγήθηκε με 30-31 στο 18'. Αν Στο τέλος μια τεχνική ποινή στον Πασκουάλ στάθηκε αρκετή για να φέρει τη Ρεάλ στο +6 (40-36). Πάντως στο πρώτο ημίχρονο τα ποσοστά ήταν άσχημα και για τις δύο ομάδες στα τρίποντα (3/12 η Ρεάλ και 2/11 ο Παναθηναϊκός) ενώ την διαφορά την έκαναν οι 12/17 βολές των γηπεδούχων έναντι 3/6 του Παναθηναϊκού! Και σε αντίθεση με την δεύτερη αναμέτρηση, οι «πράσινοι» είχαν ελέγξει τα ριμπάουντ στο πρώτο μισό του αγώνα (20-20).

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τέσσερα λεπτά μέχρι να πετύχει τους πρώτους πόντους (σ.σ. τρίποντο του Σίνγκλετον). Βέβαια η Ρεάλ είχε προλάβει να πάρει διαφορά 12 πόντων (46-34) με ένα σερί 6-0, ενώ έφτασε και στο +13 (50-37). Εκείνη τη στιγμή όλα έδειχναν ότι το «WiZink Center» θα πάρει... κατηφορική πορεία, αλλά ο Νικ Καλάθης είχε μέσα του το «refuse to lose» και με συνεχόμενους πόντους κατάφερε να «ψαλιδίσει» την διαφορά στους τέσσερις πόντους (57-53) στη λήξη της 3ης περιόδου. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Μάρκους Ντένμον, ο οποίος βοήθησε σημαντικά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει πιο συγκεντρωμένος, χωρίς βιαστικές επιλογές, αλλά με διαβασμένο μπάσκετ στο «πέντε εναντίον πέντε» έλεγξε το ματς, αλλά ο Σέρχιο Γιουλ φρόντισε να πετύψει τους πρώτους οκτώ πόντους του και μάλιστα συνεχόμενους ύστερα από πέντε άστοχες προσπάθειες και να στείλει τη διαφορά στους 7 πόντους (70-63). Και πάλι. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε (70-70) αλλά το τρίποντο και φάουλ... μαχαιριά του Κάρολ στα 50'' έγραψε τον επίλογο του ματς.Βέβαια τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να περάσει μπροστά στο σκορ, οι διαιτητές έδωσαν λανθασμένα τη μπάλα στην Ρεάλ, αφού είχε περάσει ξεκάθαρα εκτός παρκέ από τα χέρια του Γιουλ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2018 16:58 #214789 by Lyricaldemon
Ζαλγκίρις 101-91 Ολυμπιακός

Η Ζαλγκίρις θα δώσει το παρών στο Final 4 του Βελιγραδίου αφού νίκησε τον Ολυμπιακό με 101-91 και έκλεισε τη σειρά με 3-1 έχοντας μάλιστα μειονέκτημα έδρας. Οι Λιθουανοί δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την απουσία του Πρίντεζη και την κακή κατάσταση αρκετών «ερυθρόλευκων», έπαιξαν πολύ καλύτερα σε όλη τη διάρκεια της σειράς και πανηγύρισαν δίκαια μία ιστορική στιγμή για αυτούς αφού τελευταία συμμετοχή τους σε Final 4 ήταν το 1999.



Η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύτηκε την οδηγία των «ερυθρόλευκων» για κλειστή άμυνα και με 4 τρίποντα (Πάνγκος, Μίσιτς από δύο) προηγήθηκε με 14-5 (5’). Ο Ολυμπιακός είχε ως μοναδικό σκόρερ του τον Ρόμπερτς και μόνο όταν βρήκε ρυθμό ο Σπανούλης κατάφερε να μειώσει σε 18-13 (7’). Οι αλλαγές των προπονητών άλλαξαν τους επιθετικούς στόχους, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου λειτούργησαν καλύτερα και με τρίποντο του Παπαπέτρου μείωσαν σε 23-22 στο τέλος της περιόδου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι λύσεις στο πρόσωπο του Ούντριχ ο οποίος είτε σκοράροντας είτε δημιουργώντας έβαλε την ομάδα του μπροστά με 8 πόντους διαφορά (35-27, 15’). Οι Λιθουανοί δε σταμάτησαν εκεί όμως και παρέσυραν ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό αφού με δύο τρίποντα και καλάθι του Τουπάν στον αιφνιδιασμό το σκορ έγινε 46-29 (17’).

Θα περίμενε κανείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μπουν στο τρίτο δεκάλεπτο με το «μαχαίρι στα δόντια», αλλά ο Γιανκούνας και οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που βουτούσαν στο παρκέ. Τα τρίποντα των Ουίλτζερ και Παπανικολάου βρήκαν απάντηση και μάλιστα στο πολλαπλάσιό τους και με πόντους του Ουλάνοβας η διαφορά πήγε στο +23 (76-53, 29’).

Στο γήπεδο είχε στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι από 13.200 ανθρώπους, παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού αδυνατούσαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να περιμένουν υπομονετικά την κόρνα της λήξης. Απλά ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων για το κατόρθωμά τους δεν του βοήθησε στη διαχείριση των συναισθημάτων τους, στοιχείο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να ηττηθεί με την αξιοσέβαστη για την απόδοσή του, των 10 πόντων αν και θα μπορούσε ένα είναι μικρότερη αλλά ο Κώστας Παπανικολάου δεν συγκράτησε τα νεύρα του και δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές στο τέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2018 14:42 #214802 by Lyricaldemon
Ρεάλ 89-82 Παναθηναικός

Κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Ο Παναθηναϊκός παραλίγο να ολοκληρώσει την μεγαλύτερη ανατροπή των playoffs αλλά στο τέλος στάθηκε άτυχος, δεν πήρε τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να πάρει και δεν θα πάρει μέρος ούτε σε αυτό το Final 4.



Είναι αυτό που λένε: «Δεν το ήθελε, ούτε ο Θεός!» Ο Παναθηναϊκός υπερέβαλε εαυτόν, δεν παράτησε το ματς τη στιγμή που η Ρεάλ είχε μομέντουμ και διαφορά 22 πόντων και έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι και το τέλος.

Μάλιστα η διαφορά έπεσε στους τρεις πόντους (85-82) από τρίποντο του Καλάθη με 01:34 για το τέλος, αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς φρόντισε να... μιμηθεί τον Τζέισι Κάρολ. Μετά το τρίποντο του Αμερικανού στο Game 3 σειρά πήρε ο Σλοβένος να ευστοχήσει σε σουτ... μαχαιριά τη στιγμή που έληγε ο χρόνος επίθεσης στο 01:00 πριν από το τέλος και μάλιστα με ταμπλό! Το σκορ στο 88-82 και την ίδια στιγμή να «κόβονται» τα πόδια των «πρασίνων» οι οποίοι είχαν κάνει μια επική ανατροπή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπήρχαν περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να (ξανα)φωνάζει για την διαιτησία με αποκορύφωμα ένα ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ πάνω στον Σίνγκλετον εκτός φάσης με το σκορ στο 80-75! Λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά. Το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» άξιζαν τη πρόκριση έδειξαν συνέπεια, ενώ δεν απογοητεύτηκαν όταν η Ρεάλ έμοιαζε το... ανίκητο αφεντικό!

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν και ο καλύτερος των «πρασίνων» με καθοριστικούς πόντους τη στιγμή της ανατροπής στο τέταρτο δεκάλεπτο (11-22 το επιμέρους σκορ) ενώ ο Νικ Καλάθης προσπάθησε να «καθαρίσει» στο τέλος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο Ντόντσιτς έμελλε να ήταν ο «εκτελεστής» της ελληνικής ομάδας.

To ματς

Η καλή άμυνα ήταν το χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας υποχρεώσει τη Ρεάλ σε μόλις πέντε πόντους στο πεντάλεπτο (5-9). Συγκεκριμένα τους ανάγκαζαν σε δύσκολα τρίποντα (0/6 στο δεκάλεπτο η Ρεάλ) ωστόσο κάποια λάθη και κάποιες λεπτομέρειες, στάθηκαν τροχοπέδη για τους «πράσινους» να κρατήσουν διαφορά και να ελέγξουν το ματς. Αντ' αυτού η Ρεάλ βρήκε σκορ μέσα από το «ζωγραφιστό» έχοντας 6/7 δίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο μισό του β' δεκαλέπτου ήταν τελείως διαφορετικό από τη στιγμή που η Ρεαλ αποφάσισε να βάλει τη μπάλα στο χαμηλό post και να πραγματοποιήσει ένα επιμέρους 14-7. Ο Αγιόν αποτελούσε τον υπ΄ αριθμόν «1» κίνδυνο έχοντας πετύχει 10 από τους 19 πόντους της Ρεάλ στο α' δεκάλεπτο (29-14).

Μάλιστα ανάλογο ήταν και το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τη Ρεάλ να παίρνει διαφορά εννέα πόντων (25-16) στο 12'. Έκτοτε, ο Μάικ Τζέιμς θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να «ψαλιδίσει» τη διαφορά και το κατάφερε χάρη σε ένα επιμέρους 11-2! Με τον Καλάθη στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 27-24, είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο αλλά το ελεύθερο σουτ του Τζέιμς δεν βρήκε στόχο στο . Γιατί κάνουμε ειδική αναφορά σε αυτή τη φάση ;

Απλούστατα ήταν η απαρχή για την κατηφόρα και το μεγάλο ξέσπασμα της Ρεάλ! Μπορεί μέχρι εκείνο το σημείο να μετρούσε 0/8 τρίποντα, αλλά η είσοδος του Γιουλ στάθηκε αρκετή για να αλλάξει άρδην την ψυχολογία και το μομέντουμ του αγώνα. Με δύο σερί τρίποντα άνοιξε τελείως την «πρασινη» άμυνα, η Ρεάλ απέκτησε έναν δαιμονιώδη ρυθμό, ευστοχούσε όπως ήθελε, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχασε την συγκέντρωσή του φτάνοντας στο... χείλος του γκρεμού. Κάπως έτσι η Ρεάλ με ένα 10-0 έφτασε τη διαφορά στους 13 πόντους (37-24 στο 16') ενώ την εκτόξευσε και στο +18 (51-33) λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Τα 15/16 δίποντα της Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνα που έκαναν την διαφορά, ενώ από τα 0/8 τρίποντα του 15' , οι παίκτες Λάσο μέτρησαν 4/7 στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε 11/22 δίποντα, 3/13 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ λιγότερα (16-12) και μόλις 4 ασίστ έναντι 12 της Ρεάλ. Πιο χαρακτηριστικό στατιστικό; Η μία μόλις ασίστ του Καλάθη στο ημίχρονο.

Έκτοτε κορυφώθηκε ο εφιάλτης του Παναθηναϊκού. Η Ρεάλ μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένη, δίχως να κατεβάσει ρυθμό! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να έχει 18/19 δίποντα στο 27' ενώ ήταν... είδηση αν η μπάλα δεν έμπαινε στο καλάθι της ελληνικής ομάδας. Με όποιον τρόπο και αν επιχειρούσαν να σουτάρουν οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο. Η διαφορά έφτασε δύο φορές και στους 22 πόντους (59-37 και 62-40) στην τρίτη περίοδο, όπου ο Παναθηναϊκός έχει να κρατήσει ένα μίνι ξέσπασμα που την κατέβασε στους 13 πόντους (69-56). Για να έρθει το τελευταίο δεκάλεπτο και η ολική ανατροπή των «πρασίνων» με το 22-11 επιμέρους σκορ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2018 00:11 #214935 by Lyricaldemon
Τελικός Τσάμπιονς Λίγκ Μπάσκετ!

ΑΕΚ 100-90 Μονακό



Δεκάλεπτα: 29-20, 24-24, 20-26, 27-24





Πηγή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 19:05 #215922 by Δημητρης Τοπαλης
Επιστροφή στην Ευρώπη και την Euroleague για τον Αμερικανό γκαρντ!

Ο 25χρονος γκαρντ, μετά από ένα χρόνο στο ΝΒΑ και τους Σέλτικς, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Εφές.

Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λάρκιν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, αξίας $1.8 εκατομμυρίων
Πηγή gazzeta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2018 11:01 #215937 by Δημητρης Τοπαλης
Η Χίμκι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζόρνταν Μίκεϊ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.Ο 24χρονος φόργουορντ αποτελεί το νέο απόκτημα της Χίμκι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Μαϊάμι Χιτ έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ ανά 12,3 λεπτά συμμετοχής σε 23 συνολικά ματς. Επίσης ήταν και μέλος των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι και τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 33 του draft το 2015.
Πηγή gazzeta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2018 14:58 - 27 Jul 2018 14:59 #215948 by Δημητρης Τοπαλης
Ετσι διαμορφώθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ
αι πριν από την ημιτελική φάση, καθώς στους "8" υπάρχει η προοπτική να αναμετρηθούν οι δύο "δικέφαλοι", ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Εν αντιθέσει με το σύστημα διεξαγωγής των τελευταίων ετών, η ΕΟΚ αποφάσισε φέτος οι ομάδες της Basket League να μπουν όλες νωρίτερα στη διαδικασία και συγκεκριμένα από τη φάση των "16". Στην πρώτη φάση (η οποία θα διεξαχθεί σε πέντε αγωνιστικές) παίρνουν μέρος μόνο ομάδες της Α2 και της Β' Εθνικής.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 13/2 και ο τελικός στις 17/2. Για τα "ζευγάρια" των ημιτελικών θα διεξαχθεί νέα κλήρωση, μόλις ολοκληρωθούν και οι αγώνες της προημιτελικής φάσης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου ανδρών:

Α' Φάση, 1η αγωνιστική (16/9)

1ος όμιλος

1. Κόρινθος-Δούκας

2. Παγκράτι-Κρόνος Αγ. Δημητρίου

3. Μανδραϊκός-Παπάγου

4. Δάφνη Δαφνίου-Πρωτέας Βούλας

5. Πεντέλη-Πανερυθραϊκός

6. Ένωση Ιλίου-Γλαύκος

7. Τρίτων-Πανελευσινιακός

8. Οίακας Ναυπλίου-Έσπερος

2ος όμιλος

1η αγωνιστική (16/9)

9. Ερμής Λαγκαδά-ΣΑ Στρατωνίου

10. ΓΣ Φαρσάλων-ΚΣ Γέφυρας

11. Ανατόλια-Έσπερος Λαμίας

12. Ελευθερούπολη-Μαχητές Δόξα Πεύκων

13. Μακεδονικός-Φίλιππος Βέροιας

14. Χαλκηδόνα-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου

15. Νίκη Βόλου-Αγρίνιο

16. Φαίακας Κέρκυρας-Ίκαροι Σερρών

2η αγωνιστική (19/9)

17. Νικητής 15-Διαγόρας Δρυοπιδέων

18. Νικητής 7-Χαρίλαος Τρικούπης

19. Νικητής 16-Αίολος Τρικάλων

20. Νικητής 6-Ιπποκράτης

21. Νικητής 14-Κόροιβος

22. Νικητής 10-Ερμής Αγιάς Λάρισας

23. Νικητής 12-Καβάλα

24. Νικητής 4-Ιωνικός Ν.

25. Νικητής 8-Ψυχικό

26. Νικητής 13-Εθνικός

27. Νικητής 5-Απόλλων Π.

28. Νικητής 9-Ηρακλής 2017

29. Νικητής 1-Καρδίτσα

30. Νικητής 2-Αμύντας

31. Νικητής 3-Καστοριά

32. Νικητής 11-Μαρούσι

3η αγωνιστική (22-23/9)

33. Νικητής 26-Νικητής 23

34. Νικητής 31-Νικητής 32

35. Νικητής 24-Νικητής 20

36. Νικητής 19-Νικητής 22

37. Νικητής 27-Νικητής 18

38. Νικητής 25-Νικητής 30

39. Νικητής 17-Νικητής 28

40. Νικητής 21-Νικητής 29

4η αγωνιστική (26/9)

41. Νικητής 39-Νικητής 37

42. Νικητής 38-Νικητής 36

43. Νικητής 40-Νικητής 34

44. Νικητής 33-Νικητής 35

5η αγωνιστική (29/9)

45. Νικητής 41-Νικητής 44

46. Νικητής 42–Νικητής 43

Β’ Φάση (3/10)

47. Ρέθυμνο-Κύμη

48. Ολυμπιακός-Χολαργός

49. Νικητής 46-Παναθηναϊκός

50. Προμηθέας Π.-Άρης

51. Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου

52. Κολοσσός Ρ.-Λαύριο

53. ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

54. Νικητής 45-ΑΕΚ

Γ’ Φάση (3-4/11)

55. Νικητής 47-Νικητής 51

56. Νικητής 53-Νικητής 54

57. Νικητής 50-Νικητής 49

58. Νικητής 48-Νικητής 52
Πηγη:Sport24

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2018 15:43 #215958 by Δημητρης Τοπαλης
Ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή, αυτήν του ΝτεΣόν Τόμας, διατήρησε στο μεταξύ άλλο ένα κομμάτι του περσινού παζλ στη θέση του. Ο λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε για άλλο ένα χρόνο από την 'πράσινη' ΚΑΕ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification