Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

European Super League

19 Apr 2021 09:21 - 19 Apr 2021 09:25 #249620 by Giorgos Tsolaridis
Ανακοινώθηκε η δημιουργία της European Super League!
Βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/4) δώδεκα σύλλογοι, οι οποίοι προχώρησαν στη δημιουργία της European Super League! Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα διοργάνωση, που αγνοεί τις επιταγές της UEFA.
Η ανακοίνωση της European Super League

"Δώδεκα από τις κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης συνήλθαν σήμερα για να ανακοινώσουν ότι συμφώνησαν στην ίδρυση νέας μεσοβδόμαδης διοργάνωσης, της Super League, η οποία θα διοικείται από τα ιδρυτικά μέλη της.

 Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Τότεναμ εντάχθηκαν ως ιδρυτικά μέλη. Αναμένονται ακόμη 3 σύλλογοι να ενταχθούν πριν από την εναρκτήρια σεζόν, που αναμένεται να εκκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα καταστεί εφικτό.


 Προχωρώντας, τα ιδρυτικά μέλη ανυπομονούν να κάνουν συζητήσεις με την UEFA και τη FIFA και να εργαστούν μαζί, σε συνεργασία, για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τη νέα λίγκα και για το ποδόσφαιρο εν γένει.


 Ο σχηματισμός της Super League έρχεται σε έναν καιρό που η πανδημία επιτάχυνε την αστάθεια στο υπάρχουν οικονομικό ποδοσφαιρικό μοντέλο της Ευρώπης. Επιπροσθέτως, για αρκετά χρόνια, τα ιδρυτικά μέλη είχαν ως στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα και την ένταση των υπαρχουσών ευρωπαϊκών διοργανώσεων κάθε σεζόν, και της δημιουργίας ενός φορμάτ ώστε οι κορυφαίοι σύλλογοι κια ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε μόνιμη βάση.


 Η πανδημία έδειξε ότι η στρατηγική και η εμπορική προσέγγιση απαιτούνται για να ενισχύσουν την αξία και να υποστηρίξουν για το καλό ολόκληρης της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πυραμίδας. Τους πρόσφατους μήνες εκτεταμένοι διάλογοι έλαβαν χώρα στους μετόχους του ποδοσφαίρου, σχετικά με το μελλοντικό φορμάτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τα ιδρυτικά μέλη πιστεύουν ότι οι λύσεις που προτάθηκαν σε αυτές τις συζητήσεις δεν λύνουν τα θεμελιώδη ζητήματα, μεταξύ των οποίων την ανάγκη για περισσότερα ποιοτικά παιχνίδια και επιπρόσθετες οικονομικές πηγές για όλη την ποδοσφαιρική πυραμίδα"


 Το φορμάτ της διοργάνωσης
  • Είκοσι ομάδες, με 15 ιδρυτικές και πέντε που θα προκύπτουν με βάση την απόδοσή τους την προηγούμενη σεζόν.
  • Αγώνες μεσοβδόμαδα με όλες τις ομάδες να συνεχίζουν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματά τους, διατηρώντας το παραδοσιακό εγχώριο καλεντάρι, που παραμένει στην καρδιά του διασυλλογικού ποδοσφαίρου.
  • Έναρξη τον Αύγουστο, με τις ομάδες να συμμετέχουν σε δύο ομίλους των 10, με παιχνίδια εντός και εκτός. Οι τρεις πρώτοι κάθε γκρουπ περνούν αυτομάτως στους προημιτελικούς. Οι ομάδες που τερματίζουν στην 4η και την 5η θέση, παίζουν διπλά ματς για τις άλλες δύο θέσεις στην οκτάδα. Ακολουθούν διπλά ματς νοκ-άουτ μέχρι τον μονό τελικό στο τέλος Μαϊου.
Μετά την έναρξη της διοργάνωσης, θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη για τις γυναικείες ομάδες των συλλόγων, για την ανάπτυξη του αθλήματος

 Η ετήσια διοργάνωση θα παρέχει σημαντικά μεγαλύτερη οικονομική αύξηση μέσω μακρόχρονης δέσμευσης για πληρωμές χωρίς όριο, που θα αυξάνονται μαζί με τα έσοδα της λίγκας. Αυτές οι πληρωμές θα είναι σημαντικά υψηλότερες από όσες προκύπτουν από τις υπάρχουσες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10.000.000.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου δέσμευσης των συλλόγων.

 Επιπλέον, η διοργάνωση θα χτιστεί πάνω σε βιώσιμα οικονομικά θεμέλια με όλους τους ιδρυτικούς συλλόγους να προσυπογράφουν σε ένα πλαίσιο δαπανών. Ως αντάλλαγμα για τη δέσμευσή τους, οι ιδρυτικοί σύλλογοι θα λάβουν ένα ποσό της τάξης των 3.500.000.000 μόνο για να υποστηρίξουν τα αρχικά επενδυτικά πλάνα τους και να καλύψουν τον αντίκτυπο της πανδημίας.

 Αντιδράσεις οπαδών 17 συλλόγων για το νέο Champions League

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της Ρεάλ και πρώτος πρόεδρος της Super League, είπε: "Θα βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο σε κάθε επίπεδο και θα το πάμε στο σημείο που δικαιούται στον πλανήτη. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο παγκόσμιο άθλημα, με περισσότερους από 4 δισεκατομμύρια οπαδούς και ευθύνη μας ως μεγάλοι σύλλογοι είναι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες τους.


 Στηρίζοντας τη νέα ευρωπαϊκή λίγκα, ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος της Γιουβέντους και αντιπρόεδρος της Super League, είπε: "Οι 12 ιδρυτικοί σύλλογοι αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια φιλάθλους από όλη την υφήλιο και 99 ευρωπαϊκά τρόπαια. Μαζί έχουμε έρθει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη δυνατότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μεταμορφωθούν, βάζοντας το παιχνίδι που αγαπάμε σε βιώσιμη τροχιά για το μέλλον, αυξάνοντας σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη και δίνοντας στους φιλάθλους και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μία κανονική ροή σημαντικών αγώνων, που θα θρέψουν το πάθος τους για το παιχνίδι, όσο τους προσφέρουμε ινδάλματα".


 Ο Τζόελ Γκλέιζερ, πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιπρόεδρος της Super League, είπε: "Φέρνοντας κοντά τους μεγαλύτερους συλλόγους και παίκτες του κόσμου για να αγωνιστούν μεταξύ τους σε μια σεζόν, η Super League θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θα διασφαλίσει μια διοργάνωση και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και θα αυξήσει την οικονομική στήριξη για την ευρύτερη ποδοσφαιρική πυραμίδα".

 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 15:51 #249654 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic European Super League
Απ'οτι είδα είναι και η Inter που υποστηρίζω.Τι να πεί κανείς ;

Δεν ξέρω για ποιό λόγο πάνε κόντρα στην Uefa.Δεν τους ικανοποιούν τα έσοδα ;

Το Champion's League θα υποβαθμιστεί μετά από αυτό.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 19:30 #249657 by Giorgos Tsolaridis
Δύο από τους Icons την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασαν αυτό το νέο project. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως τοποθετήθηκαν οι Gary Neville και Rio Ferdinand πάνω σε αυτό το θέμα.



I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2021 11:56 #249691 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic European Super League
Οσοι λένε πως όχι στα πετροδόλλαρα, το ποδόσφαιρο δεν είναι για τους πλούσιους κλπ να ξέρουν πως έτσι και αλλιώς στο ποδόσφαιρο πέφτει πολύ χρήμα, έτσι και αλλιώς στις διοργανώσεις της UEFA πέφτει πολύ χρήμα.

Για ποιόν λόγο νομίζουν πως παίζει ο Neymar στην Paris,o Ronaldo στην Juventus και ο Messi στην Barcelona ; Επειδή φυσικά πληρώνονται με τεράστια ποσά.Και όχι μόνο αυτοί που προανέφερα αλλά και αρκετοί άλλοι.

 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2021 23:20 - 20 Apr 2021 23:21 #249724 by Giorgos Tsolaridis
Times: "Η Τσέλσι αποσύρεται από την European Super League"

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει πίσω και να αποχωρήσει από τη European Super League, μετά και τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας που κορυφώθηκαν έξω από το γήπεδο, λίγο πριν από το ματς με την Μπράιτον

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League, η Τσέλσι φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και να αποχωρεί από τη διοργάνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Μπρους Τσακ σε συζήτηση που είχε με τους παίκτες και το προσωπικό για να συζητήσει τις προτάσεις, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι της ομάδας διαμαρτύρονταν για τη συγκεκριμένη απόφαση, ζητώντας από τους ιθύνοντες των "Μπλε" να κάνουν πίσω έστω και την ύστατη στιγμή.



Οι οπαδοί των μπλε, όταν έμαθαν ότι η ομάδα αποχωρεί από τις διαμαρτυρίες, ξέσπασαν σε επευφημίες. Να δούμε αν η αποχώρηση της Τσέλσι θα ανοίξει το χορό των αποχωρήσεων και συνεπώς τη διάλυση της νεοσύστατης λίγκας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2021 23:23 - 20 Apr 2021 23:24 #249725 by Giorgos Tsolaridis
Διαλύεται η European Super League, αποχωρούν Τσέλσι, Σίτι, Γιουνάιτεντ, "ανοιχτό" για Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο

Το μέτωπο της European Super League σπάει μετά από τις αντιδράσεις εκατομμυρίων οπαδών. Τσέλσι, Σίτι, Γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να αποχωρήσουν, η Μπαρτσελόνα βάζει το θέμα σε ψηφοφορία με τα μέλη, η Ατλέτικο κάνει ήδη δεύτερες σκέψεις. Έκτακτη σύσκεψη των "12" την Τρίτη (21/4) το βράδυ.


Η αντίδραση των οπαδών όλων των ομάδων που μετέχουν στο μπλόκο των "12" που έφεραν την ίδρυση της European Super League με τελευταίες αυτές των φίλων της Τσέλσι αλλά και μη καθώς υπάρχει γενικότερη κατακραυγή σε όλη την υφήλιο φέρνουν άμεσα όπως όλα δείχνουν και τη διάλυση της.

Συγκεκριμένα  μετά την Τσέλσι που αποκάλυψαν οι Times  πως αποχωρεί από το μπλόκο των "12" η Telegraph ανέφερε πως και η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πει αντίο στη συγκεκριμένη κίνηση.

Παράλληλα την ίδια ώρα ο Λαπόρτα με νέες του δηλώσεις έκανε γνωστό πως η συμμετοχή ή μη της Μπαρτσελόνα θα περάσει μέσα από τη ψηφοφορία των μελών της.

Επίσης στην Ισπανία κάνουν λόγο πως και η Ατλέτικο είναι κοντά στο να κάνει και αυτή πίσω και να μην πάρει τελικά μέρος σε αυτή.
Όλα αυτά μάλιστα έχουν φέρει σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό έκτακτη σύσκεψη των "12" στη διάρκεια της Τρίτης (21/4) προκειμένου να συζητήσουν για τις κινήσει τους από εδώ και πέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει συμβεί.

Μετά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για την Τσέλσι στην Αγγλία και έφερε τους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδο των "μπλε" υπήρξαν νέες πληροφορίες από το Λονδίνο που έκαναν λόγο πως και η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την κίνηση των "12".Όπως τόνιζαν μάλιστα οι συγκεκριμένες πληροφορίες οι άνθρωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ ήταν αυτοί που ήταν κίνησαν τη διαδικασία εκ μέρους των Άγγλων.


Στην Ισπανία τώρα υπήρξαν δηλώσεις του Λαπόρτα με τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα να τονίζει:  "Η Μπαρτσελόνα δεν θα ενταχθεί στη Super League χωρίς την έγκριση της από τα μάλη της. Αυτοί θα αποφασίσουν, είναι δικός τους ο σύλλογος".


Όσο για την Ατλέτικο τα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως κάνει δεύτερες σκέψεις μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει και δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στην κίνηση των "12".

Την ίδια ώρα βέβαια από την Ισπανία διαψεύδουν πως η Ατλέτικο σκέφτεται να αποσυρθεί και τόνιζα πως οι διοικούντες είχαν το απόγευμα της Τρίτης με σκοπό να μιλήσουν με τους παίκτες και να δουν τι σκέφτονται.
 Η τελευταία εξέλιξη από την Αγγλία θέλει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει σε σκέψεις αποχώρησης και να το ανακοινώνει μάλιστα πριν την προσεχή Παρασκευή (24/4).

 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2021 23:41 - 20 Apr 2021 23:42 #249726 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic European Super League
Πάει διαλύθηκε αν αποχώρησαν όλες αυτές.Τι να κάνουν ισπανικές ομάδες μόνες ;

Πάντως εγώ είχα μια χαιρεκακία γιατί η uefa είχε δημιουργήσει μια τρίτη διοργάνωση.Δεν της έφτανε το Europa League, ήθελε και άλλη, το Conference League.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 13:57 #249758 by Giorgos Tsolaridis
European Super League: Ίντερ και Ατλέτικο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους

Η Ίντερ και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από την European Super League. Τι αναφέρουν οι δύο σύλλογοι.


Με σχεδόν ταυτόχρονες ανακοινώσεις τους τόσο η Ίντερ όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από την European Super League.
Για τους νερατζούρι ήταν γνωστό από τα ξημερώματα ότι θα αποσυρθούν, αλλά πλέον έγινε και επίσημο μέσα από ανακοίνωση του συλλόγου.

 "Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League. Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

 Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας" αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

 Από την πλευρά της η Ατλέτικο έγινε και επίσημα η πρώτη ισπανική ομάδα που αποχωρεί. Στην ανακοίνωσή τους οι ροχιμπλάνκος αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Η διοίκηση της Ατλέτικο μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε επίσημα να επικοινωνήσει με την ESL και τις άλλες ομάδες της για να ενημερώσει στην αποχώρησή της από το πρότζεκτ.

 Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την απόφασή να εισχωρήσει στο πρότζεκτ την περασμένη Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα τα οποία όμως δεν ισχύουν πια σήμερα"

 Παράλληλα τονίζει πως τόσο ο Σιμεόνε όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ενημερωθεί για τις σχετικές εξελίξεις.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 13:59 #249759 by Giorgos Tsolaridis
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ για την ESL: "Ζητώ συγγνώμη από τον Κλοπ και τον κόσμο"

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, μέσα από ένα video απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ για την απόφασή να συμμετάσχει η ομάδα στην European Super League.


Με ένα video μέσα από τα social media ο Τζον Χένρι θέλησε να απολογηθεί στους φίλους της Λίβερπουλ για τη συμμετοχή της ομάδας στην European Super League.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λίβερπουλ ανέφερε: "Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την αναστάστωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το σχέδιο δεν επρόκειτο ποτέ να σταθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου.

 Κανείς δεν σκέφτηκε κάτι διαφορετικό στην Αγγλία. Σ'αυτές τις 48 ώρες ήσασταν πολύ σαφείς ότι δεν θα σταθεί. Σας ακούσαμε, σας άκουσα.Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιούργκεν, τους παίκτες και όλους όσοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας.

 Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Αυτοί αναστατώθηκαν και αδίκως. Αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Αγαπάνε την ομάδα που υποστηρίζετε και δουλεύουν για να είστε περήφανοι κάθε μέρα.

 Ξέρω ότι όλη η ομάδα ανθρώπων της Λίβερπουλ έχουν το απαραίτητο πάθος και τις ηγετικές ικανότητες ώστε να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.

 Πριν από πάνω από μια δεκαετία, αναλάβαμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου και ονειρευτήκαμε ό,τι και εσείς. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα σας και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

 Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο συμφέρον της ομάδας σας.

 Σ'αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα. Ξανά, ζητώ συγγνώμη και εγώ είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την αχρείαστη αρνητικότητα των τελευταίων δύο ημερών".

 Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω και δείχνει τη δύναμη που έχουν σήμερα οι οπαδοί και δικαιωματικά θα συνεχίσουν να έχουν. Αν υπάρχει ένα πράγμα που απέδειξε η πανδημία, είναι πόσο κομβικοί είναι οι οπαδοί για το ποδόσφαιρο και κάθε άθλημα, φαίνεται σε κάθε άδειο γήπεδο.

 Ήταν ένας απίστευτα σκληρός χρόνος για όλους, κανείς δεν έμεινε ανεπηρεάστος. Είναι σημαντικό η οικογένεια της Λίβερπουλ να μείνει ζωντανή, άθικτη και αφοσιωμένη σε ό,τι είδαμε από εσάς σε όλον τον πλανήτη, με χειρονομίες καλοσύνης και υποστήριξης.

 Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να το επεκτείνω".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 14:07 #249760 by Giorgos Tsolaridis
European Super League: Το διπλό πρωτοσέλιδο της Marca και η κατακραυγή για την ESL

Η πτώση της European Super League απασχολεί όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στην Ευρώπη με τα περισσότερα εξ αυτών να κάνουν λόγο για νίκη των φιλάθλων.


Οι εξελίξεις που υπήρξαν σχετικά με την European Super League απασχολούν σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου αν και δεν πρόλαβαν όλα τα Μέσα τις εξελίξεις.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Marca επέλεξε να έχει διπλό πρωτοσέλιδο για να καλύψει τις εξελίξεις, αλλά και για να στηρίξει τις ομάδες που δεν συμμετείχαν στη European Super League.
 


"Super League για όλους" ζητά το ένα πρωτοσέλιδο, ενώ στο άλλο κάνει λόγο για "Super γελοίο" και αναφέρεται στην πίεση των Άγγλων φιλάθλων.
 
 


"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο" αναφέρει η "Equipe", ενώ η "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για "Σούπερ πτώση".
 

Στα Βρετανικά πρωτοσέλιδα κυριαρχεί η νίκη των φιλάθλων κόντρα στο εγχείρημα της Super League. Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα της "Daily Express" και της "Sun".
 

Το κοινό σημείο και των δύο πρωτοσέλιδων είναι η φωτογραφία του Τσεχ ο οποίος μιλούσε στους εξαγριωμένους οπαδούς της Τσέλσι οι οποίοι είχαν αποκλείσει την αποστολή.
 

 

Ανάλογα είναι και τα πρωτοσέλιδα στην Ισπανία. Η "Sport" κάνει λόγο για κατάρρευση της Super League, ενώ η Mundo Deportivo στέκεται στην έξοδο των Βρετανικών ομάδων.

 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.