Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Champions League 2005-2006

15 Sep 2005 12:27 #2844 by Αντώνης Κατρής
Όπα ρε παιδιά εγώ βλέπω την ομάδα να γίνεται σε κάθε αγώνα καλύτερη. Όχι καλή αλλά τουλάχιστον βελτιώνεται... Στην τελική άλλαξαν 10 παίκτες ας αφήσουμε μια φορά το κωλοπρωτάθλημα και να δούμε πως αυτοί που ήρθαν και όσοι θα έρθουν θα γίνουν ΟΜΑΔΑ. Το υλικό δόξα το Θεό υπάρχει ας ρολάρει το Δεκέμβρη κι ας βγούμε UEFA του χρόνου αλλά τουλάχιστον θα έχουμε μία ΟΜΑΔΑ και μετά οι τίτλοι θα έρχονται στα καπάκια!!! Ήμαρτον πλέον ας αφήσουμε και ένα προπονητή να κάνει τη δουλειά του...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2005 12:59 #2845 by Γεράσιμος Βαγγής
Ki egw pistevw oti h omada 8a xreiastei xrono gia na strwsei alla kai o prpoponhths 8a arghsei na dei3ei auta pou 8elei....alla den dexomai na ka8ontai ston pagko atoma kalutera apo auta pou einai stin vasikh 11ada...dld o wooter gia na katalavw 8a ma8ei 3afnika mpala???H o seric 8a arxisei na xrhsimopoiei to de3i gia pathma???Uparxoun paiktes kaluteroi pou mporoun na prosferoun kai omws exei kollisei se kapoia atoma...

16 Sep 2005 00:02 #2856 by Antwnhs
Replied by Antwnhs on topic Champions League 2005-2006

Sir_A_K wrote: Όπα ρε παιδιά εγώ βλέπω την ομάδα να γίνεται σε κάθε αγώνα καλύτερη. Όχι καλή αλλά τουλάχιστον βελτιώνεται... Στην τελική άλλαξαν 10 παίκτες ας αφήσουμε μια φορά το κωλοπρωτάθλημα και να δούμε πως αυτοί που ήρθαν και όσοι θα έρθουν θα γίνουν ΟΜΑΔΑ. Το υλικό δόξα το Θεό υπάρχει ας ρολάρει το Δεκέμβρη κι ας βγούμε UEFA του χρόνου αλλά τουλάχιστον θα έχουμε μία ΟΜΑΔΑ και μετά οι τίτλοι θα έρχονται στα καπάκια!!! Ήμαρτον πλέον ας αφήσουμε και ένα προπονητή να κάνει τη δουλειά του...

Συμφωνω'αν και εγω το βλεπω αναποδα,το ιδιο τελος εχει το story!!
To μονο που εχω να πω για τον ΠΑΟ εγω χωρις αναλυσεις,(και την αληθεια που βλεπει μονο οποιος καταλαβενει Γκουμομπασιναδες τι εστι)ειναι οτι ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο αυτο που βλεπουμε στην τηλεοραση.......

27 Sep 2005 22:08 #3384 by Μάνος Γρυπάρης
2-0 O ΠΑΟ την Βέρντερ!
Καλά πάμε!

(ΥΓ. ’μα χάσουμε θα κάνω post στο topic των γκαντέμηδων!!)

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

29 Sep 2005 19:46 #3464 by Αντώνης Κατρής
Γενικά ψιλοπέρασαν τα φαβορί αυτή τη δόση με εξαίρεση τη Milan και εν μέρη τις Sparta Prague και Porto. Ειδικά η τελευταία πρέπει να πλήρωσε καλά όσους προτίμησαν να την παίξουν κόντρα αλλά ακόμα καλύτερα τους book :mrgreen: Γενικά όμως είχαμε μικρά σκορ πράγμα περίεργο όταν μιλάμε για αυτό το επίπεδο αλλά και αυτή τη φάση της διοργάνωσης όπου όλα είναι πιο χαλαρά

03 Oct 2005 00:52 #3609 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αποκλειστικά πλάνα έχουμε τα 2 παστέλια που έφαγε ο γαύρος από την Ρεάλ. :mrgreen:

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:

(George M. Cohan)

20 Oct 2005 01:40 #4269 by Μάνος Γρυπάρης
Στο Ρεάλ-Ρόζενμποργκ παρά το σκορ, ο Johnsen είχε και πάλι πολύ καλή παρουσία κάτω απ'τα δοκάρια.
Ο Braaten έγινε απόψε....Γκρότεν...Μπρότεν, άλλαξε πολλά ονόματα!

Τα αποτελέσματα:

Matchday 3 - 19 October 2005Group Home Away
E Fenerbah

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:

(George M. Cohan)

20 Oct 2005 18:06 #4300 by Igor
Replied by Igor on topic Champions League 2005-2006
O Kirgiakos nomizo travmatistike..Den xero apo ti giati kai pos...

02 Nov 2005 01:25 #4910 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Ολυμπιακός της ντροπής

Τραγωδία; Κωμωδία; Όπως θέλετε πείτε το. Αυτός ο Ολυμπιακός έχει γίνει ο ευρωπαϊκός σάκος του μποξ. Ανίκανος να αντισταθεί στη γαλλική φινέτσα της Λιόν, προσκύνησε τη χάρη της μέσα στο ίδιο του το σπίτι και γνώρισε μια βαριά ήττα με 4-1. Η Γαλλίδα φορούσε μεθυστικό άρωμα και δεν παρασύρθηκε από τον "τσαμπουκά" του Πειραιώτη που στην αρχή τα "είπε" καλά. Ο Μπαμπανγκίντα άνοιξε το σκορ από το 3 κιόλας και όλοι πίστεψαν ότι... ήγγικεν η ώρα. Λάθος. Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι εκτός από τη γνωστή πάθηση του... 80, πάσχουν και από αυτήν του... 40 και του... 50. Η περιπέτεια του Champions League είναι πια δυσάρεστη ανάμνηση και μόνη παρηγοριά, πλέον, το UEFA. Αποδοκιμάστηκαν παίκτες και Λούβαρης, αποθεώθηκε ο Σόλιντ από τον κόσμο

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 6&Itemid=1

Group Home Away
E PSV 1-0 Milan Report »
E Schalke 2-0 Fenerbah

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:

(George M. Cohan)

02 Nov 2005 01:40 #4914 by Γεράσιμος Βαγγής
Eutuxws gia ton olympiako,pou gia kapoio ane3hghto logo,h lusasmenh mexri twra luwn,pou sta match pou nikage gia plaka,etrexe san trelh na au3hsei thn diafora,se auto to match stamatise na paizei apo to 65 kai meta.....

Notification