Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Εθνική Ελλάδας

14 Mar 2018 11:35 #213415 by Βασίλης
Ευτυχως η εθνικη θα παει στην κρητη για τον φιλικο αγωνα με την ελβετια γιατι αν γινοταν στην τουμπα,οι αουγκανοι του μπαοκ θα εκαναν παλι τα αισχη τους..
Μισουν την εθνικη μας..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2018 17:35 #213427 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς δεν έχουμε παιδεία σαν λαός, πολλές μπούρδες γίνονται και από τα δικά μας(Ολυμπιακός) καλόπαιδα στο Καραισκάκη, είμαστε τραγικοί σαν φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2018 22:39 #213435 by Aνέστης Αδαμίδης
Το έθεσες λανθασμένα. Οι φίλαθλοι, είναι φίλαθλοι, απολαμβάνουν το παιχνίδι γι' αυτό που είναι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι οπαδοί όμως, είναι η φάρα που εκτρέφουν οι ομάδες στην Ελλάδα. Γιατί αυτοί φέρνουν περισσότερα χρήματα.

Πάντως δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα ζόρικο το γκρουπ της Ελλάδας. Αν παίξουν καλά, θα μπορέσουν να προκριθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2018 23:23 #213797 by Lyricaldemon
Αίγυπτος - Ελλάδα 0-1
Η «αλλαγμένη» εθνική ομάδα έδειξε σημάδια προόδου, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους Ελβετούς, επικράτησε 1-0 της μουντιαλικής Αιγύπτου στη Ζυρίχη κι ο Σκίμπε έχει λόγους να χαμογελά. Σκόρερ ο Καρέλης από σέντρα... πάρτο-βάλτο του Μπακάκη.



Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Μπορεί να μην άλλαξε σχεδόν τίποτα στην Εθνική αλλά υπάρχει νέος στόχος. Και το Nations League αλλά και η προκριματική φάση για το επόμενο Euro. Κι αυτή η αρχή ήταν την Παρασκευή με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Δύσκολη και με ήττα. Ομως το ταξίδι στην Ελβετία κόντρα στην Αίγυπτο ήταν καλό. Και με νίκη (1-0 με το γκολ του Καρέλη) και με ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ειδικά το 20λεπτο 45-65 όπου η Εθνική θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα τέρματα. Μία νίκη λοιπόν και μία ήττα ο απολογισμός των φιλικών για την Εθνική...

Μία (ωραία) φάση, ένα γκολ
Ο Μίκαελ Σκίμπε είχε διάθεση για αλλαγές. Πολλές αλλαγές. Λογικό ήταν. Φιλικά παιχνίδια είναι και ο Γερμανός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους κάλεσε. Από το ματς με την Ελβετία σε αυτό της Αιγύπτου προχώρησε σε δέκα αλλαγές στην 11αδα (μόνο ο Δώνης παρέμεινε σε αυτή).

Και μπορεί η εικόνα της Εθνικής μας στο πρώτο μέρος να μην είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτήν στο ΟΑΚΑ μερικά 24ωρα πριν αλλά η Ελλάδα βρήκε γκολ. Κι ωραίο γκολ. Με κλέψιμο μέσα από το pressing ψηλά κι ωραία συνεργασία με Χριστοδουλόπουλο, Μπακάκη, Καρέλη. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στη κίνηση και ο Καρέλης ο οποίος επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του σκόραρε από κοντά.

Καταιγιστική Εθνική για 20 λεπτά
Η εικόνα της Εθνικής ήταν ακόμη καλύτερη όμως στο δεύτερο μέρος. Με περισσότερη όρεξη και αρκετές δυνάμεις η Ελλάδα στο διάστημα 45-65 ήταν εξαιρετική και αδικείται σίγουρα από το 1-0. Γιατί στο καλό της διάστημα δεν κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα για να καθαρίσει το ματς. Σε αυτό το 20λεπτο ο Πέλκας δεν έκανε καλή επιλογή σε αντεπίθεση, ο Σταφυλίδης έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση, η κεφαλιά του Τζαβέλλα βγήκε από τον Αουάντ όπως και το σουτ του Ταχτσίδη.

Μετά ήρθαν οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Ρυθμός δεν υπήρχε όπως και φάσεις και η Εθνική τελικά πήρε τη νίκη στο φιλικό με την Αίγυπτο που έγινε στην Ελβετία.

Γιαννιώτης-Μπάρκας
Ο Σκίμπε έδωσε από ένα ημίχρονο σε Γιαννιώτη και Μπάρκα κι αυτοί απέδειξαν γιατί αξίζουν μια θέση στη Εθνική. Ο γκολκίπερ του ημιχρόνου στο 3' κάνει μια σπουδαία επέμβαση όπως καλή απόκρουση κάνει και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο 69'΄. Ουσιαστικά αυτές ήταν και οι μοναδικές φάσεις που δέχθηκε η Εθνική μας σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Καρέλης, Μπακάκης
Στα θετικά και η εμφάνιση των δύο. Ο Μπακάκης στο πρώτο του παιχνίδι στην Εθνική ομάδα ως βασικός (είχε άλλες δύο συμμετοχές) είχε την ασίστ στο γκολ του Καρέλη κι (απ)έδειξε ότι δικαίως έχει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Την ίδια ώρα ο σκόρερ επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Γιαννιώτης (46' Μπάρκας), Μπακάκης (89' Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (71' Λυκογιάννης), Τζιόλης, Ταχτσίδης (74' Κουρμπέλης), Χριστοδουλόπουλος (64' Γιαννιώτας), Πέλκας, Δώνης (46' Μπακασέτας), Καρέλης
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Αουάντ, Γκαμπρ (64' Σάιντ), Ελ Μοχαμαντί, Σαμίρ, Γκαμπέρ (52' Ασράφ), Ζακάρια (46' Ουάρντα), Σόμπι (79' Σικαμπάλα), Ελνένι, Μαγκντί (46' Ελ Σαχάτ), Ασούρ, Μοσέν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Oct 2018 14:53 - 17 Oct 2018 14:57 #219413 by Giorgos Tsolaridis
NATIONS LEAGUE
Φινλανδία - Ελλάδα 2-0: Μαύρο χάλι η Εθνική, "πέταξε" η πρώτη θέση


Η Φινλανδία ήταν ανώτερη και με τέρματα των Σόιρι (46') και Καμαρά (89') νίκησε δίκαια την κάκιστη Εθνική Ελλάδας στο Τάμπερε. Στο +6 οι Φινλανδοί, πέταξε η πρώτη θέση για την προβληματική ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε.




Η Φινλανδία ήταν ανώτερη και με τέρματα των Σόιρι (46') και Καμαρά (89') νίκησε δίκαια την κάκιστη Εθνική Ελλάδας στο Τάμπερε. Στο +6 οι Φινλανδοί, πέταξε η πρώτη θέση για την προβληματική ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε.
ShareTweet7 Σχόλια
Τραγική εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την Εθνική μας ομάδα στο Τάμπερε της Φινλανδίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Οι διεθνείς μας ήταν κάκιστοι σε όλο το παιχνίδι και δεν δικαιούντο τίποτα από τον αγώνα κόντρα σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο, που έχασε τον καλύτερό του παίκτη (Πούκι) μόλις στο 12', αλλά δεν επηρεάστηκε καθόλου.

Οι Σόιρι (46') και Καμαρά (89') πέτυχαν τα γκολ της Φινλανδίας, που είχε σε σπουδαία βραδιά και τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ. Πλέον, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4Χ4 και είναι στο +6 από την γαλανόλευκη και ενώ απομένουν δυο αγωνιστικές. Ουσιαστικά η πρώτη θέση "πέταξε", αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στην χάλια εμφάνιση.

Πρέπει να αλλάξουν πολλά ενόψει των προκριματικών που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019, αλλιώς θα δούμε από την τηλεόραση μια τρίτη τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Για τον Μίχαελ Σκίμπε είναι αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη κατάσταση και το αντιλαμβάνονται άπαντες.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:
1. Φινλανδία 12 (5-0)

2. Ελλάδα 6 (3-4)

3. Ουγγαρία 4 (5-6)

4. Εσθονία 1 (3-6)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Oct 2018 15:26 - 17 Oct 2018 15:27 #219415 by Giorgos Tsolaridis
Η πορεία της Ελλάδας μέχρι τώρα στο UEFA Nations League:

Με το δεξί στο Nations League η Ελλάδα, 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία
Το γκολ του Κώστα Φορτούνη αρκούσε για να φύγει η Εθνική Ελλάδας με τη νίκη (0-1) από τη "Le Coq Arena" του Ταλίν επί της Εσθονίας και να ξεκινήσει με το "δεξί" στο Nations League.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Καμς, Μπαράνοβ, Βίμαν, Μετς, Πικ, Οζάμα (80' Ταμ), Νμιτρίγεβ, Λουτς (85' Πούρι), Βασίλιεβ, Ανιέρ (64' Ζενιόβ).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Μπουχαλάκης (78' Τζιόλης), Κουρμπέλης, Πέλκας (90'+1' Κουλούρης), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου (51' Μπακασέτας).



Ουγγαρία - Ελλάδα 2-1
Η Ελλάδα, πλήρωσε το κακό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, τα ατομικά λάθη και τις αρχικές επιλογές Σκίμπε και... μοιραία ήρθε η ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία στην δεύτερη αγωνιστική του Nations League! Χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με Τοροσίδη, Πέλκα, Μήτρογλου
ετά τη νίκη στο Ταλίν ήρθε η ήττα στη Βουδαπέστη. Ηττα από μία χειρότερη ομάδα από εμάς που εκμεταλλεύτηκε όμως τις ευκαιρίες της και επικράτησε τελικά με 2-1! Η Ελλάδα χωρίς πλάνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις, δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και τελειώνει τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Nations League με μία νίκη και μία ήττα. Απολογισμός όχι κακός αλλά σίγουρα με βάση την εικόνα των αντιπάλων θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο.

Οι συνθέσεις:
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάστσι, Λανγκ, Κανταρ, Φιόλα, Νάγκι, Σάλαϊ, Ζάλαϊ (69' Επέλ), Κλάινχαϊσλερ, Βάργκα (62' Λοβρέντσιτς), Μπέσε, Κόβατς (80' Πάτκαϊ)
ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου)


Ελλάδα - Ουγγαρία 1-0


Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 1-0 την Ουγγαρία στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Nations League, χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 65'. Κακή εμφάνιση από τους διεθνείς, προβλημάτισαν κυρίως στο πρώτο μέρος.

Δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια για την Εθνική Ελλάδας στο Nations League. Η "γαλανόλευκη" επικράτησε δύσκολα 1-0 της Ουγγαρίας με γκολ του Μήτρογλου στο 65' και έφτασε τους έξι βαθμούς στον 2ο όμιλο του League C για το Nations League. Προβλημάτισαν με την απόδοσή τους οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε παρά το τρίποντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης (46' Τζιόλης), Πέλκας (85' Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου (94' Μπουχαλάκης)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρκο Ρόσι): Γκούλασι, Μπέσε (75' Νέμεθ), Όρμπαν, Κάνταρ, Φιόλα, Κλαϊνχάισλερ, Άνταμ Νάγκι, Κάλμαρ (55' Κόβατς), Βάργκα, (68' Ντόμινικ Νάγκι), Σάλαϊ, Ζάλαϊ

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Nov 2018 23:53 #220231 by Giorgos Tsolaridis
Έληξε το ματς της Εθνικής με την Φινλανδία με το αποτέλεσμα να είναι στο 1-0 υπέρ της Ελλάδας κάτι που σημαίνει ότι η Φινλανδοί ότι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική θα παραμείνουν πρώτοι στον όμιλο λόγο του 2-0 που έληξε μέσα στην Φινλανδία ο αγώνας απέναντι μας.
Γενικά ο αγώνας ήταν πολύ αμυντικός και από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάντησε βαρετό, αλλά δεν παύει να είναι μια νίκη για την εθνικη μας και ένα "καλό" ξεκίνημα για τον νέο προπονητή μας Άγγελο Αναστασιάδη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2018 23:43 #220317 by Giorgos Tsolaridis
Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Εσθονία 0-1 με το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά η Ελλάδα έπαιξε ένα ποδόσφαιρο κατοχής, είχε κάποιες ευκαιρίες με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ψαλιδακια, αλλά ο τερματοφύλακας της Εσθονίας ήταν πολύ τυχερός και η μπάλα του έκανε συνέχεια το χατίρι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2018 23:41 #220345 by Astro
Replied by Astro on topic Εθνική Ελλάδας
Αυτή δεν είναι Εθνική Ελλάδος, Εθνική Μυκόνου είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2018 14:46 #220349 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ καλή η εθνική με Άγγελο Αναστασιάδη. Οκ είναι Nations League αλλά ορισμένες επιλογές παικτών είναι πολύ περίεργες.

Τερματοφύλακες: Σωστά έφερε τον Βλαχοδήμο από το παιδί παίζει πλέον στην Benfica. Ο Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ που έχει κατεβάζει ρολά φέτος δεν δικαιούται μια συμμετοχή? Τι πάει και βάζει τον Μπάρκα?

Άμυνα: Ποιος Μπακάκης, ποιος Λαμπρόπουλος, Ρισβάνης, Γιαννούλης ή Κούτρης.
Δυστυχώς είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς με Μανωλά, Οικονόμου και Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά εδώ έχεις τον Ρέτσο που παίζει Leverkusen και τον Σταφυλίδη που παίζει Augsburg. Ο Τζαβέλας επίσης είναι εξαιρετικός.

Κέντρο: Τι να σου κάνει ο Μπουχαλάκης, πραγματικά? Τον Ταχτσίδη με ποια λογική τον άφησε απ' έξω? Ευτυχώς που δεν έφερε τον Τζιόλη πάντως.

Επίθεση: Πάει και φέρνει τον Καρέλη. Ποιον? Τον Καρέλη που έχει 2 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ φέτος. Μετά ο Μασούρας από τον Πανιώνιο (μηδέν λογική) και άντε να πεις ότι δικαιολογείται ο Κουλούρης του Ατρομήτου γιατί έχει 9 συμμετοχές και 8 γκολ φέτος και μπράβο στο παιδί. Εδώ στην επίθεση έχουμε όντως σοβαρά προβλήματα γιατί μετά τον Μήτρογλου ψάχνεις και δεν βρίσκεις Έλληνα επιθετικό της προκοπής. Η μόνη μας ελπίδα είναι να εξελιχθούν ο Κουλούρης, άντε και οι Καμπετσής και Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού που είναι 19 και 18 αντίστοιχα και παίζουν στην πρώτη ομάδα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification