Παίζουμε eFootball 2022

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε eFootball 2022

Παίζουμε eFootball 2022

Η free-to-play έκδοση και τα προβλήματα.

Στο νέο μας gameplay video παίξαμε για πρώτη φορά το eFootball 2022.

Το γνωστό σε όλους μας PES μετονομάστηκε οριστικά σε eFootball και έγινε free-to-play. Παίξαμε λοιπόν την δωρεάν έκδοση, της οποίας το online event λήγει όπως όλα δείχνουν μέσα σε λίγα 24ωρα και στη συνέχεια θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού με κόστος 40 ευρώ  για να παίξετε online και φυσικά MyClub και Master League.

Όπως μας ειδοποιήσατε, δυστυχώς οι ομάδες που έχει το παιχνίδι είναι αυτές που βλέπετε στο βίντεο ενώ -απαράδεκτο κι όμως αληθινό- στο online event ΔΕΝ μπορείτε να αλλάξετε ομάδα! Είστε καταδικασμένοι να παίζετε μονίμως με την ίδια και φυσικά χωρίς μεταγραφές.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με το κάτω του μετρίου gameplay, εξόργησαν τους χρήστες. Δείτε το gameplay video μας και μάθετε επίσης τι κοινό έχουν το eFood και το eFootball της Konami:

Ο χειρισμός είναι μέτριος, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι παίκτες ακολουθούν την δική τους λογική και για παράδειγμα δεν περιμένουν π.χ. την πάσα από τον συμπαίκτη τους, αλλά συνεχίζουν να τρέχουν μπροστά, κίνηση που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για κάθε ποδοσφαιράκι. Θα ήταν ίσως εντός πραγματικότητας του PES, αν δεν είχαμε αυτή την ισόβια καθυστερημένη ανταπόκριση στις εντολές μας. Οι δε πάσες που είναι σε κάθε έκδοση αργές, εδώ είναι ακόμη πιο αργές στον υπερθετικό βαθμό, ενώ στις δυνατές πάσες θα δείτε -το τραγελαφικό- να φεύγουν μπαλιές στο ύψος της μέσης των συμπαικτών σας, οι οποίοι μάλιστα θα χτυπούν κιόλας. Είδαμε επίσης παίκτες να περνούν ο ένας μέσα από τον άλλο ή τερματοφύλακες να εξαφανίζονται.

Το τραγικό είναι ότι η Konami για πρώτη φορά δεν έστειλε κωδικούς στα μέσα για να γραφτούν. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν απειροελάχιστα reviews παγκοσμίως! Μία εβδομάδα μετά μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Προφανώς οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι αν δώσουν κωδικούς τότε θα έχουν πολλά αρνητικά reviews, τα οποία θα φανούν στο Metacritic (σ.σ. ακόμη υπάρχουν δύο reviews ανά format συνεπώς εκεί δεν εμφανίζεται ακόμη σκορ). Τα δε user reviews είναι σε όλες τις πλατφόρμες καταστροφικά.

Δείτε τι ετοιμάζει η Konami στο update του Football.

Διαβάστε για τις κριτικές του eFootball 2022 στο Steam και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο eFootball; Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification