Συνέντευξη με τον George Legoman

Hot
Συνέντευξη με τον George Legoman

Συνέντευξη με τον George Legoman

Ο Έλληνας Team Leader του God of War: Ascension μιλάει στο GameWorld.

Στην έκθεση Vintage Toys 2016 είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον George Legoman. Ο Γιώργος είναι συνιδρυτής των Gricks.gr του μεγαλύτερου ελληνικού forum για χρήστες Lego. Είχε εργαστεί στην Ιρλανδία για την Keywords που συνεργάζεται με πολλές μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Sony και η Microsoft και ασχολείται με το localization και το bug-logging.

Όπως θα δείτε και στη συνέντευξη που ακολουθεί, είχε τον ρόλο του Team leader της ελληνικής ομάδας που εργαζόταν για την μετάφραση, τους υπότιτλους και την διόρθωση των bugs στο God of War Ascension. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, απόσπασμα της οποία έπαιξε και στην εκπομπή Users στο κανάλι 9.

Διαβάστε την συνέντευξη με τον Marc Thompson για το Darkfall: New Dawn και επισκεφτείτε το αντίστοιχο forum topic για περισσότερες συνεντεύξεις.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 30) 10/05/2016 22:51
Μόνο και μόνο για το παιχνίδι God of War:Ascension καταλαβαίνει κανείς το πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συγκεκριμένη συνέντευξη,
#2 +2 DoUzOs (Level 27) 10/05/2016 23:57
Γνώρισα τον George στην έκθεση του Vintage Toys και κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον τύπο. Η συνέντευξη αυτή τον έκανε ακόμα πιο "κουλ". Πολύ ωραίο το video!
#3 +2 Gini (Level 9) 11/05/2016 00:27
Ωραία συνέντευξη και μπράβο του για την επιτυχία τους. Όντως το God of war Ascension βγήκε πολύ καλό.
Notification