Η Wargaming.net μιλάει για την Mixed Reality τεχνολογία της

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Η Wargaming.net μιλάει για την Mixed Reality τεχνολογία της

Η Wargaming.net μιλάει για την Mixed Reality τεχνολογία της

Δείτε αποκλειστικά στο GameWorld την VR/AR τεχνολογία των δημιουργών του World of Tanks.

Στα πλαίσια της Gamescom 2017, η Wargaming.net είχε φέρει μαζί της στην Gamescom ορισμένα Microsoft Hololens, στα οποία παρουσίασε την νέα Mixed Reality τεχνολογία της, βασισμένη στην engine του World of Tanks.

Η τεχνολογία Mixed Reality (MR) αφορά τόσο Virtual Reality όσο και Augmented Reality. Προς το παρόν η εφαρμογή που έχει αναπτύξει η Wargaming.net αφορά το Tank Museum του Bovngton. Εκεί υπάρχουν 5 legendary tiger tanks. Έλειπε το Storm Tiger της Γερμανίας και η Wargaming.net το εξομοίωσε. Πήρε το μοντέλο του World of Tanks και το έβαλε σε εικονικό χώρο πραγματικών διαστάσεων μέσω Microsoft HoloLens, ενώ η εφαρμογή είναι συμβατή και για κινητά Google Tango.

Δείτε στο βίντεό μας την συνέντευξη με τον Jakub Szamałek, Principal Writer της Wargaming.net.

Επίσημα η Wargaming.net δεν ανακοινώνει ότι θα εισάγει VR στα games της. Άλλωστε ,το HoloLens "είναι headset 3.000 δολαρίων" όπως αναφέρει, γι' αυτό και ακόμη η εταιρεία ανάπτυξης απλά πειραματίζεται.

Δείτε τα reviews των games της Wargaming.net.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 JaGuAr (Level 30) 26/08/2017 14:57
Πάντοτε το GameWorld σας κρατάει ενήμερους :) μπράβο και στη Χριστιάνα για όλο τη δουλειά που κάνει εκεί πέρα γιατί δεν είναι μόνο καλοπέραση το event !
Notification